Vantrivsel och migrän blir till packning och resfeber

Hej! Nu börjar det närma sig på riktigt. Tiden har verkligen gått så sjukt långsamt sen jag slutade mitt jobb och bara gått runt och väntat. Något som kanske inte alla här vet om är att jag faktiskt sa upp mig från mitt jobb i förväg mot vad som var planerat, detta på grund av att jag vantrivdes på arbetsplatsen. Eller rättare sagt så trivdes jag väldigt bra med yrket/arbetsuppgifterna men arbetsförhållandena var inte dom bästa. Det påverkade mig såpass mycket att jag inte kunde stå ut en enda sekund mer. Jag trivdes även extremt bra på kusten (där jag bodde) men som sagt så spelade det ingen roll. Jag har sen länge lidit av migrän och det har återkommit någon gång då och då, oftast en gång i halvåret. Men nu blev det extremt och jag kunde ha migrän varannan vecka och då kunde det hålla i minst 4 dagar. Det var därför inte hållbart att vara kvar för min hälsas skull. Men som tur var har jag sparat undan pengar sen länge (nästan ett år) inför denna resan och jag hade därför inga problem att gå arbetslös ett tag innan resan skulle bli av!


Nu har jag hur som helst börjat testa att packa och det ger mig nästan lite resfeber. Jag har inte kommit så långt ännu men har skapat en packlista med Elin på google drive. Kan verkligen rekommendera att skapa gemensamma dokument när man planerar saker med sina vänner! Förresten så har jag inte ens berättat vilka det är jag ska resa med än?! Från första början var planen att bara åka med min bästa vän Elin men ju mer tiden gått har fler frågat om att få följa med. Ju fler desto bättre, eller hur? Som det ser ut just nu är det till en början i 3 dygn i Australien bara jag och Elin, därefter kommer våra vänner Victoria och Lovisa (the twins). Sen senare under resans gång kommer även Lois att följa med. Jag tror verkligen inte det kan bli en bättre kombo än med dessa tjejer då vi kommer komplettera varandra perfekt! Jag tänker inte berätta vem som är vem, men någon är lite galnare, någon lite lugnare. En spontan och en planerare. Vi har alltså någon av varje!

Haft livets beslutsångest mellan vilka bikinis som ska stanna hemma och vilka som får följa med. Eller tror ni allihop kanske får plats i min väska?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229