Tjejerna öser på med komplimanger här

Hallå! Sen sist jag skrev har vi varit i Seminyak i en hel vecka nästan, det har inte varit så jättebra enligt mig eller då syftar jag på själva staden. Vi har haft en fantastisk vecka men själva staden tycker jag själv man lika gärna kan skippa om man ska besöka Bali. Canggu var mycket bättre förutom att vi haft närmare till en strand i Seminyak. Under denna veckan har vi mest solat och badat. Eller ja... vi har försökt bada men Seminyak Beach (där vi har varit) har ständigt utströmmar vilket är ganska läskigt, man vågar knappt gå i och bada. Det vi fått göra är att stå vid kanten på stranden och antingen lägga sig i vattnet i jättegrunt eller så får man verkligen försöka hålla balansen och stå så nära land som möjligt. Annars ramlar man eller får en stor våg över sig...

För att komma till det roligare denna veckan så har vi besökt Oldmans för partaj, så himla rolig klubb/restaurang! Är på riktigt den bästa klubben jag någonsin besökt på alla sätt och vis!! Man träffar så himla mycket öppet folk och alla är verkligen så roliga och härliga bara, och då menar jag BÅDE KILLAR OCH TJEJER. Kanske är en självklarhet för vissa men hemma i Sverige uppfattar jag det ofta som att tjejer kan kolla snett på en och så vidare bara för att man inte känner varandra, istället för att vara inbjudande osv. Här kommer tjejer fram FRIVILLIGT och bara öser komplimanger(???) Vilket är helt främmande i min värld. Några saker vi fått höra är exempelvis: "Hej, gud vad snygga ni är!", eller "Åh vilka snygga skor, snyggaste jag sett idag!" eller bara tjejer som blir superglada utan anledning. Så roligt!

Två så roliga killar som vi träffat men som tyvärr åkt hem nu till Melbourne på bilden ovan.

Annars är det extremt mycket australiensare och faktiskt ganska få svenskar, vilket jag trodde det skulle vara överallt här i Bali?! Men jag ser inte det som något problem utan snarare positivt då alla är så trevliga och att man får träna på sin engelska supermycket! Dom har även verkligen full förståelse över att ens engelska är sisådär då det inte är vårt moderspråk utan andraspråk. Lägg det på minnet om ni tänkt åka till Bali: OLDMANS.

Sen har vi ätit en MASSA god mat, funnit en ny favoritrestaurang som påminner om vårt kära The Shady Shack i Canggu men detta heter istället Nalu Bowls och låg precis vid vårt boende! MUUMS SÅ GOD MAT. Och även bra mat inte bara massa hamburgare och pizza (även fast det blir en del av det med).

Här ovan ser ni bland annat våffla med oreos och bär, ice coffee, avocado macka, scrumbled tofu med massvis av tillbehör så som sötpotatis, rödbets- och rotfruktschips. Dom har även massvis av citat på hela restaurangen som ger motivation, väldigt coolt och ger massor av inspiration enligt mig!

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229