The Argyle och SHARK ALARM

Hej! Nu har vi varit i Sydney i lite mer än en vecka. Det har hunnit hända mycket men för att sammanfatta det så trivs vi såååå mycket bättre här! Vi har varit på the Argyle 2 gånger. En riktigt bra nattklubb. Ordningsamt, fräscht och fint! Det finns en del klubbar häromkring som har ganska strikta regler men jag tycker det är positivt då man inte behöver känna sig obekväm med äckliga gubbar eller superfulla människor. Inne på Argyle finns det flertal fotovänliga väggar med olika citat i neonljus, det är pyntat med massa olika växter och liknande. Svårt förklara men det är iallafall en väldigt nice klubb. Negativa är att inträdet kan vara ganska dyrt.

Vi har även provat nattklubben beach road hotel. Det var absolut kul när man väl kom fram till själva nattklubben men att få stå i en bar i 2,5 timme för att få ens komma in på riktiga klubben var INTE kul... man hann bli väldigt otaggad. Och det var lite väl packat med folk dessutom, men tror det kan vara en bra klubb om man kommer tidigare än vad vi gjorde. Vi kom vid 22.

Vi har hängt på bondi beach många dagar och jag älskar verkligen den stranden. Kan nog nästan vara den bästa jag någonsin besökt?! Stämningen, vita sanden, turkosa vattnet... underbart!

Äntligen fått lite bränna, en resturang vid stranden vid namn sabbaba med supergod falafel, icebergs poolen vid bondi.

En av alla olika sallader jag provat under tiden här. Supergod koreansk tofu sallad!

Juste även fixat mina naglar och aldrig varit såhär nöjd tror jag. Blev verkligen precis som jag ville!!!

Vi har tagit färjan över till Manly beach där vi fick uppleva ett SHARK ALARM!!!! sjukt va? Trodde jag aldrig skulle hända men det gjorde det. Alla som var i och bada var tvungna att skynda sig upp ur vattnet!! Jag såg 3 stycken hajar (minst) längst ut, sjukt obehagligt men fortfarande sjukt coolt.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer speciellt, jo jag har bestämt mig för att komma hem i februari. Vilket är ett stort steg men det känns verkligen helt rätt. Jag tror inte det är min grej att flytta hit, jag trivs ju med min familj och mina vänner hemma. Så jag föredrar att bara resa runt och inte bosätta mig. Jag känner att jag tar vara på varje stund mycket mer nu när jag tagit detta beslut. Innan var varje dag lite för oklar och nu har jag mer planering. Vi hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229