Podcasts, ljudböcker och filmer i stora lass inför en lång flygresa

Just nu, denna minut, har jag precis insett hur sjukt länge vi kommer vara uppe i luften innan vi är framme i Australien. Det handlar om ca 24 timmar PÅ TRE OLIKA FLYGPLAN och då ingår inte väntetiden på flygplatserna(!?) Kommer nog bli extremt tråkigt, men det är bara att fokusera på att allt kommer vara värt väntan.

Men för att fördriva tiden har jag nu börjat ladda ner massvis av ljudböcker och podcasts. Är medlem i honey & the bees (en av Sveriges största tjejgrupper) på Facebook där jag fått så många tips på bra podcasts, är verkligen tacksam för den gruppen för wow vad mycket bra råd och tips man kan få! Har aldrig till exempel lyssnat på creepypodden så redan där har jag över 91 avsnitt att lyssna på, om jag tycker om dom det vill säga. Sen har jag även börjat ladda ner massa filmer från Netflix i mobilen, så jag ska allt överleva flygresan.

I helgen har vi även sagt hejdå till en av våra fina vänner Moa som vi kommer sakna så mycket! Lois var även med under kvällen men henne kommer vi snart träffa igen under resan❤️ Här kommer lite ljudböcker jag fått tipsade till mig, har även precis lyssnat klart på "Nazibruden" kan helt klart rekommendera den. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229