Paradise Beach och groteska skor

(Fortsättning på förra inlägget)
Men gud höll på att glömma!! En av dagarna hikade/vandrade vi i 2 timmar till Paradise Beach. Blev sjuk dagen efter, visar ju hur ovältränad man har blivit under denna resa... men en så fin plats hur som helst! Det kostade till och med några kronor att komma in till stranden, inte alls mycket men ändå.

Sen var det som en Beach Club och man kunde betala för solbädd om man ville ha det. Väldigt god mat också på deras restaurang! Finns inget negativt att påpeka om denna plats!!!

Sista dagen var sådär väder men vi solade i moln, fick lite färg men inte så mycket. Alltid ångest när man inte får sol sista dagen när man ska åka tillbaks till kyla... men vi har ju trotsallt hunnit få en del av detta ändå! På kvällen gick vi och hade en liten avskedsmiddag på Hard Rock Café. Blev såklart Fajitas för min del, saknar tacos/fajitas mest av allt efter denna resan. Kommer inte vilja se thaimat eller pizza för den delen heller på ett bra tag!!!!

Alltså jag vet inte vad mer jag ska säga än att detta måste vara det bästa jag gjort i hela mitt liv, no joke. Wow wow. Resa är det bästa som finns. Kommer fortsätta lägga upp videos för har en massa kvar att dela med mig av!!! Så bara att kika in här då och då så ska jag försöka ladda upp så snabbt jag hinner.

PS. MINA SKOR FÖRE OCH EFTER RESAN...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229