FULL MOON PARTY

Hej! Uppdaterat dåligt har inte haft tid helt enkelt. Men för en vecka sedan var vi i Koh Phangan i några dagar och självklart var vi även på det omtalade: FULL MOON PARTY! Det är precis som det låter, en stor fest under fullmåne, vilket innebär att detta endast är ca en gång i månaden. Det är omkring 10-30.000 människor på en jättestor strand med massa musik och fest. Det var en upplevelse om man säger så. Älskar att man kan festa här mitt på en strand?? Befrielse verkligen!

En jättetrevlig tjej kom fram och fråga ifall vi ville ha en bild när vi kollade solnedgången, för hon tyckte det såg fint ut när vi satt där. Så gulligt!

Innan festen drog igång åt vi lite tacos på restaurangen vid vårt boende, tog ett glas daiquiri och kollade på solnedgången. Och eftersom det var fullmåne skulle man ju självklart även ha neon grejer på sig. Har neonfärg ens något samband med fullmånen(?) Oavsett vad så var det ett måste att måla sig med lite neonfärg, för alla hade verkligen målat sig på både ansikte och kropp och roligt var det!

Vi var först på en liten förfest med UK:are från London och tror även någon var från Liverpool samt någon från US! Eller så kanske dom var kanadensare? Helt ärligt blandat ihop för vi träffade så mycket folk denna kväll. Alla var från olika engelsktalande land iallafall, haha.

En massa bilder med mimmi pigg öron!!

Hade lätt gjort om det igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229