Ett avslutat kapitel

Hallå! Nu är jag på planet påväg hem till Sverige. Hur sjukt? Snart varit iväg i 3 månader och nu ska jag hem till familj och vänner i lilla Vänersborg??? Jag förstår inte riktigt att det är sant än, kommer behöva smälta ALLT som hänt innan jag kan komma in i vardagen. För herregud vilken resa vi haft. Det går inte att förstå om man inte upplever en långresa själv, det är lika värt det som alla påstår JAG LOVAR.

Efter phi phi hade vi en vecka kvar. Lois åkte hem och därav var bara jag och Elin kvar det sista. Vi bokade därför ett lite finare boende för att bara ta det lugnt med sol och bad i en vecka. Det vill säga att vi äntligen hade lite charter istället för att resa runt hela tiden (även fast det varit superkul också!!!).

Vi bodde på Naina resort o spa i Patong, då detta skulle bli nära och bra inför hemresan. Under denna veckan har vi som tidigare nämnt solat och badat, solat främst, haha. Faktiskt hade vi väldigt tur med vädret förutom 2 sista dygnen. Så vi hann få lite ny bränna innan hemgång.

Annars var vi på beach club KUDO en dag. Där träffade vi ett gäng goa gubbar från Malaysia! Måste bara säga att asiater enligt mig ofta uppfattas som väldigt glada människor. Speciellt dessa!! Så vi hade jättekul med dom och sen gick vi hem för att sedan gå ut igen. Mötte upp dom en stund för att sedan dra oss till GG (SÅKLART). GG = Grabbarna Grus. Hade inga förväntningar därav blev det roligare än vi trodde. Beror ju alltid på vad man jämför med hur roligt man får!

Kommer ett till inlägg om sista veckan. Så håll ögonen öppna här på bloggen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229