Det omtalade "Gypsylandfestival"

Alltså härom dagen, eller rättare sagt i lördags, var vi ju på det sjukaste "spooky partyt" aka halloweenfesten jag upplevt hittills i mitt liv. Det var en hel övergiven skola som var omgjord till en stor enda halloweenfest. Rum som var gjorda läskiga med massor av blod och liknande, en stor scen med olika rappare under kvällen, 2 olika dansgolv och massa mer. Det var en häftig upplevelse och roligt se hur dom hade pyntat samt att bara se hur folk kom utklädda.

Detta var nämligen ett känt evenemang bland influencers på framförallt instagram, så en del folk hade verkligen gått all in på utklädnad, för att sedan kunna uppdatera sina instagramkonton (såklart!). Det var ganska uppenbart att det nästan bara var influencers där för första personen som kom fram till mig och bad om instagram hade över 5000 följare. Det är ju inte såå mycket, men alltså, ingen där hade färre än så, förutom oss då kanske och några fler som bara ville känna sig lite speciella för en kväll, hahaha.

Men själva festen var inget för oss direkt. Det var lite väl flummigt och oklart, nästan som att folk hade tagit droger fast jag tror ärligt talat bara att dom var väldigt speciella, eller så kände dom typ alla där sen tidigare. Eller kanske en blandning av båda. Svårt förklara men det var iallafall inte min typ av folk, eller inte sådana som jag klickar med i vanliga fall. Men som sagt coolt att få uppleva!

Ett rum som skulle förställa ett galet Justin Bieber fan, kanske en pik till mig själv??

En sak som förstörde en del också var att det fanns ca 3-4 fläktar på hela stället, och det var STOOORT! Det var ju en stor skola. Så i danslokalerna var det så varmt att man svimmade om man inte stod vid en fläkt. Jag och Elin åkte faktiskt till och med hem på grund av att det kändes som vi skulle ramla ihop när som helst... svetten rann så man var helt blöt! Men men man kan aldrig veta innan man provat något. Och det kanske trots allt var värt bilderna?

  • Bali

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ha en fin vecka! Ställ gärna en eller fler frågor till min Q&A 😊
nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229