China Town och provat på utelivet för första gången

Hej! Nu börjat jetlaget bli något bättre, dock sov vi 10 timmar inatt men antar vi måste sova ut så att hjärnan ska kunna ställa in sig rätt sen. Igår tog vi det väldigt lugnt, förutom att vi gick och köpte frukost så var vi i princip på hotellet ända fram till klockan 17 men det var behövligt. Vår mening med hela denna resa är självklart att uppleva saker men samtidigt så ska inget medföra någon stress. Men på kvällen tog vi tag i kragen och fixade oss för att prova lite av utelivet, mest för att se lite hur det "fungerar", så vi vet inför kommande utgångar.

Till att börja med hade vi det jättesvårt att hitta någonstans där man kunde köpa alkohol då det var söndag och allt verkade stänga tidigt. Så vi fick gå ända till China Town (tror vi), det var ganska uppenbart att vi var där då det kändes som att man gick i Kina. Med det menar jag att varje dörr man gick förbi var en ny mataffär eller butik och alla hette något på kinesiska, förutom det så var vi ensamma med att inte vara asiater. Det var ändå en väldigt häftig upplevelse då det faktiskt kändes som man helt plötsligt hade hamnat på en gata i Kina istället för Sydney, haha. Om vi får någon lucka skulle jag vilja gå dit någon mer gång för att testa maten, det var jättelånga köer på flera restauranger, var helt galet, folk stod i flera meter långa köer bara för att komma in i en restaurang!!

Efter många om och men så kom vi tillbaka till hotellet och sen gick vi vidare till en klubb på King Street (minns tyvärr inte klubbens namn) vid vattnet i Sydney. Det är sån sjuk skillnad mot hemma att gå ut då det bara är att lyssna efter hög musik och så hittar man en klubb med massvis av människor som står och dansar. Bara det är en upplevelse!

Under denna dagen så hann vi med att se Sydney Tower Eye tornet och en annan kyrka som jag inte har riktigt koll på ifall det är en känd byggnad eller inte.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229