På lördag förmiddag satte jag mig på ett flyg som tog mig först till Minnesota och sedan till Colorado. Jag blev upphämtad från Denver AirPort vid ungefär 16.00 av Mariah, som blir min nya värdmamma i augusti. Ni kanske minns att jag tidigare skrivit om att när mitt år här i Maryland är slut, flyttar jag till en ny värdfamilj i Colorado som jag förlänger ett år med. Ni kanske också minns att jag nämnde att denna värdfamilj bokade och betalade flygresor till mig så att jag kunde komma och hälsa på dem under memorial day weekend, detta var alltså nu i helgen. När jag och Mariah körde igenom Colorado för att åka hem till deras hus satt jag fastklistrad vid fönstret och tappade hakan allt för många gånger, jag har hittills varit i 9 stater här i USA och denna stat är utan tvekan den vackraste, häftigaste och coolaste jag sett. Framför mig såg jag stora, höga berg överallt och även fast det var över 30+ grader varmt så kunde man se den vita snön högst upp på bergstopparna, wow säger jag bara.

När vi anlände till huset i Longmont fick jag träffa Sabrina, deras nuvarande au pair från Österrike och självklart de två barnen jag kommer att ta hand om, West och Ever (eller Tweety som hon kallas). Området jag kommer att bo på var hur mysigt som helst med gångavstånd till parker, restauranger, barer, caféer och små butiker. Även gym, utomhuspool, biosalong och större butiker fanns några minuters bilresa bort. Huset var stort och extremt fint, barnens skola låg bara ett stenkast bort och det viktigaste av allt - familjen var underbar! Även Sabrina bondade jag med riktigt snabbt och spenderade mycket tid med.

På kvällen var bordet uppdukat med snacks och gott vin. De hade anordnat en liten fest för Sabrina som skulle fylla 21 och samtidigt fick jag träffa några av hennes au pair kompisar. Vi alla gick ut tillsammans på en bar i Boulder, men jag var supertrött efter min resa och åkte tillbaka till huset ganska tidigt och somnade som en stock.

På söndag åkte jag, Mariah, Sabrina och barnen iväg för att äta lunch. Efter det fick jag mig ytterligare en liten tour runt området innan vi åkte tillbaka till huset. Vid 14-tiden packade jag och Sabrina ihop lite snacks och öl och tog bilen upp för ett berg i Boulder, det var så vackert! Vi parkerade bilen, gick ner för några klippor och kom fram till en utav de finaste platserna jag sett. Det låg precis vid en stor sjö, så där satt vi och några av Sabrinas vänner i bikini och bara mådde i solen. Det bästa av allt är att det inte finns nån täckning där uppe, så istället för att alla sitter med telefonerna så sitter alla och faktiskt snackar med varann i flera timmar. Herregud vad mycket tid jag kommer att spendera där uppe när jag väl flyttat till Colorado!

Efter ett par timmar kände vi oss klara, så vi gick på en liten (och jobbig) hike upp för berget till våran bil och åkte till huset igen. Jag och Sabrina gjorde oss i ordning för kvällen och umgicks med Mariah innan vi bestämde oss för att gå ut ytterligare en kväll i Boulder. Eftersom Boulder är en universitetsstad så var det fullt med ungdomar där och en hel gata med massor av roliga barer, hittade även två svenska butiker där, hur kul är inte det?! Hur som helst, jag hade en extremt rolig kväll ute tillsammans med Sabrina och kvällen hade helst fått fortsätta ännu längre.

På måndag förmiddag åkte jag, Sabrina, Mariah och barnen till Colorado Springs. Innan vi var framme åkte vi igenom Denver som ligger cirka 30 minuter ifrån huset, det var också otroligt fint! När vi var framme i Colorado Springs efter en och en halvtimmes bilresa så åt vi lunch. Efter lunchen åkte vi till ett hotell där de skulle stanna en natt, men tyvärr skulle jag åka tillbaka till Baltimore på natten. Vi badade i en vattenpark och hade en mysig middag på hotellet innan jag satte mig på en shuttle till Denver AirPort igen. Jag har verkligen haft en jätterolig och helt underbar helg tillsammans med min nya värdfamilj, jag fick dock inte träffa min nya värdpappa denna gång eftersom han var bortrest, fast det gör jag ju ändå om lite mer än två månader när jag flyttar in hos dom. Jag känner mig lyckligt lottad som fick denna chansen och nu ser jag så mycket fram emot den 7 augusti när jag flyttar dit!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Mest lästa inläggen