Det blev en lång skoldag ändå

På onsdagar slutar jag numera kl 11. Vanligtvis i alla fall. Vi har nämligen två timmar "studietid" på eftermiddagen som lärare kan boka om de vill för prov, extra lektioner osv. Vi brukar nästan aldrig ha något inbokat där vilket betyder ledig. Men idag hade Erik bokat in en fysiklabb så jag slutade inte 11 ändå. Nej efter lunch hade jag alltså fysiklabb och det gick inte helt rätt för mig grupp. Vi håller på med el o sånt så vi skulle koppla kretsar. Vi kämpade i säkert över en kvart med att får till rätt krets men så visar det sig att vi kopplade rätt redan från början men säkringen hade gått så därför funkade det inte. Så det var ju lite segt. Aja.

Men skoldagen var inte slut efter labben heller nej för då hade jag komplettering i livräddning på idrotten eftersom jag hade öroninflammation när vi skulle ha gjort det. Så jag, Tekla, Linn och Viktoria kämpade oss till poolen och livräddade. Jag och Tekla livräddade varandra och vi satte provet som en smäck! När det var avklarat la vi oss vid poolen och solade fram tills det var dags för tennis. Vi övade på att spela dubbel och jag var i par med Noak. I början gick det inte alls bra. Tränaren påpekade nästan allt jag gjorde:( men efter ett tag kom jag igång och det gick riktigt bra. Det slutade med att jag och Noak slog Tekla och Anton med 6-3. Jag ska dock vara ärlig och säga att Noak är bästa spelaren i gruppen så det kanske inte var helt och hållet min förtjänst att vi vann men ändå. Jag tycker jag spelade bra.

Nu på läxis har jag och Lina gjort klart vloggen från vår helgutflykt till Amboseli så den kan ni ju titta på nu. Jag kan även meddela att Elin nu har hoppat av vår Youtube-kanal och är inte längre en i teamet.

Gillar

Kommentarer

Youtube