1. Jul, nyår och jullov

Festligheter, kvalitetstid med nära och kära, julklappar, mörker, snö, skidturer, varm choklad, kärlek, julmat, julgodis, julfilmer, tjocktröjor och raggsockar. Behöver jag säga mer än så? Nej, jag tänkte väl det ;-)

2. Att fylla år

Jag är faktiskt ingen som i "onödan" gör en stor grej av att fylla år. Jag gillar självklart att få paket och att bli ett år äldre, men that's all liksom. DOCK så fyller jag 16 denna gång och det gör det hela så himla mycket roligare! Jag får börja övningsköra! Fatta vad kul! :-D

3. Tjejhelg i Stockholm

Jag och Ina ska åka till Stockholm den 13 januari och ha en tjejweekend! Ska bli så HIMLA mysigt. Ser SÅ framemot det!

4. Fjällen

Att vara i fjällen med sina när och köra, det är faktiskt något jag värderar otroligt högt. I varje fall 1 gång varje vårvinter brukar jag och min familj se till att hyra en stuga någonstans i fjällen och åka slalom och längd dagarna långa under ungefär en veckas tid. Det är underbart och jag älskar det!

5. Att gå ut 9an

Det är faktiskt ganska sjukt att jag gått ut hela grundskolan om bara några månader. Från och med nästa höst kommer inte jag att plugga för att jag måste, utan för att jag gjort ett val. Det är mitt eget val att jag kommer sitta i skolbänken MINST 3 år till. Kanske inte en sån stor grej men tycker fortfarande att det känns ganska coolt, även fast jag fattar innebörden av ännu mer plugg förstås :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag är det en helt vanlig tisdag, bortsett från att vi har höstlov då. Jag vaknade runt 10, drog på mig morgonrocken och gick till köket för att göra lite frukost. Det fick bli en grön smoothie och två skinkmackor. Så gott! Jag gick ut för att ta in posten, och till min stora glädje så hade mitt efterlängtade paket från Nelly kommit. Har inte provat allt än men det skall nog bli bra. Efter det slängde jag mig i soffan för att kolla lite youtube.

Runt 11 smsade pappa mig och frågade ifall jag och min lillasyster Klara ville följa med på badhuset med han och Sixten, som är min tvååriga lillebror. Vi sa ja, och vi hade faktiskt väldigt roligt! Runt 16, när vi var klara med badandet så bestämde vi oss för att käka middag på Kina, som är en stor favorit av de restauranger som finns i den här staden. Sofia följde också med, som är pappas sambo och Sixtens mamma. Jag åt någon slags currykyckling och det var jättegott!

Just nu sitter jag i Esters soffa med några kompisar. Vi ska ha skräckfilmsmarathon! Godnatt på er

Likes

Comments

Jajamän, ni läste rätt! Jag kommer att börja blogga igen efter mycket velande fram och tillbaka. Men, jag tror och hoppas att det skall hålla i sig lite längre denna gång! :-D

Tänker fortsätta att köra på samma "koncept" som innan, som det ser ut nu iallafall. Alltså inlägg om min vardag, tips till er om allt från kläder till musik, kanske något recept osv.

Kommer att försöka uppdatera 1-2 gånger om dagen. Anser att 1 välgjort inlägg är roligare att läsa om än 3 halvdanta, och har även mycket med skolarbete och träningar nu så det är därför!

Hoppas verkligen att ni vill följa mig här, och lära känna mig som person! PUSS o KRAM

Instagram: norabergs

Snapchat: norisberg

Mail: noraaberg01@gmail.com

Likes

Comments