Tjenixen! ler vad det nu stavas, Men det finns en kille jag gillar som går i min skola och alla typ vet det pga ella!! (tack ella) men jag hoppas att han inte vet det!! för då blir det pinsamt men... han brukar titta på mig ibland och vi får ögonkontakt! det mst va ngt men en gång på en lektion vi har tsm så skrattade han för en lärare sa ngt roligt så tittade han på mig och jag skrattade inte och då slutade han skratta också!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit borta i ett bra tag nu!!

Förlåt men jag har inte mått så bra den senaste tiden. Jag bråkar med min bästa kompis. och jag tänker bara hur dåligt mitt liv är! Men nu ska jag försöka va så aktiv som möjligt. JAG ÄR FJORTIS!!!!!! OMG! Men det har jag varit i ett tag nu. hehe..... jag fyllde år den 8 maj (kom ihåg det). och jag har fixat ögonbrynen dom är lite smalare än förut och slutar snett och inte som ett stup ner i marken! Men som ngt jag har inte mått så bra på senaste tiden jag har varit hemma i två veckor nu för orkar inte med ngt ler ngn just nu. Tänk inte att jag borde va glad som missar skolan för det är jag inte jag missar viktiga saker och det kommer bara mer prov ovh läxor ahh!!! jag orkar inte med skolan! nu sticker jag och jobbar på donken!!!! Okej jag kanske över reagerade lite men jag är hemma har fett tråkigt och det kommer bara mer drama för varje dag som går. Det är så mkt som jag vill säga till den personen jag bråkar med vi kallar hen "J" okej "J" är bara ett slump smeknamn men aja. jag vill säga så mkt till "J" men jag vill inte såra hen vi är ju trots allt bästa vänner och jag älskar henne men hon gjorde en sak mot mig som jag blev väldigt ledsen över och det är väldigt svårt att förklara och jag vill inte säga för mycket för då kanske "J" blir ledsen och det vill jag inte!! Men Puss och Godnatt så hörs vi knsk knsk imorgon<3<3!!

Likes

Comments

Idag gick jag upp kl 05:00 för att jag skulle åka hem till Agnes. Vi åt frukost tsm och då gjorde vi mackor och te❤🤙🏽

Likes

Comments

Tja Tja bloggen (haha)

nej men aja skolmaten var inte så äcklig det blev kebab till mat med vitlökssås och ris faktiskt jätte gott första dagen var väldigt bra dag inte krångligt eller sånt men bara lite konflikter emellan mig och min kompis för att hon blev ledsen över att jag inte fick vara med henne. men det går nog över snart men det blev faktiskt brandalarm mitt i svenskan så alla gick ut men det var inget som hade brunnit det var bara en dum kille som hade tryckt på brandalarm knappen så att den hade fastnat så det lät hela tiden i typ 5 min. Men vi hade en tyst minut i klassen sen sluttade vi efter slöjden och då köpte jag två glassar för det är gott sen stack jag till sickla och köpte lösögonfransar!! så nu har jag ngt att ha imorgon.

Likes

Comments

​Nu är jag i skolan och sitter på en lektion men det kan inte stoppa mig att skriva. Jag höll typ inget av det jag skrev igår. Jag skrev inte på bussen eller gjorde ngt ägg till frukost men jag bryr mig inte så mycket. Jag har ändå snart lunch men om det är ngt äckligt så kan jag gå till Max och köpa ngt enkelt!

Likes

Comments

Jag sitter alltid kvällen innan i sängen och planerar vad som ska hända imorgon. men inte alltid händer det som jag vill ska hända! Det kan dyka upp några konflikter och det är därför en person till mig säger att vissa av mina vänner inte är bra för mig, jag tänker inte nämna vem denna person är. Men jag tror hen har rätt min vänner ger mig oftast ångest. Varje kväll tänker jag vad som skulle kunna hända nästa dag. Om ngt skvaller dyker upp ler en konflikt vad man än gör gör man ngt fel. Men imorgon ska jag testa va med ngr andra. Jag ska vakna 07:00 och sminka mig sätta på mig mitt svarta linne och ett par svarta jeans göra ägg till frukost med macka och juice. gå till bussen 07:48 för min buss går då 07:58 och jag vill alltid va i tid sitta på bussen och skriva på datorn. Komma fram en bra tid till skolan och göra vissa av mina läxor i sista minuten. sen knsk knsk knsk jag lägger upp ett nytt inlägg på bloggen men det får vi allt se. Sen ha min första lektion och lämna in första läxan sen ska jag äta lunch det kommer säkert va ngt äckligt men det får vi allt se. Sen ska vi ha svenska vid 12:00 och då har vi en tyst minut för det som hände förr förra fredagen. och sen lämna in andra läxan och sen är det bara en lektion kvar och det är syslöjd och sen slutar vi 13:20.säg inte att min skola är en lyxig skola för det är den inte på måndagar så slutar vi typ 16:00 och börjar tidigt 3 dagar i rad och det är inte skönt. sen ska jag hem till mamma och leta efter mina nycklar som jag har tappat bort och dom nycklarna går till mot skåp i skolan och jag orkar inte för det är jobbigt att dom är borta och det är en stor skans att dom är på ljuster!!!!!!! Aja nu blir det på riktigt puss och godnatt<3!!

Likes

Comments

Asså hur jobbigt är det inte natten efter ett lov!!! Jag dör vilken ångest jag har. Det jobbigaste är nog att min en viktig person i mitt liv säger att dom jag är med är inte bra för mig! Jag älskar dom över nästan hela mitt hjärta elr vissa av dom men det är ändå jobbigt för jag vet att det här kommer starta ett bråk och det orkar jag inte med! Men endå kommer man sina vänner närmare när man bråkar! Så puss och godnatt så hörs vi imorgon😘

Likes

Comments

Hej allesammans
Jag heter Nora. Benn jag är 13 år men fyller snart 14. Jag har viljat bli bloggare hela mitt liv för att det verkar ganska roligt min syrra (Tove) har bloggat och sedan dess har jag velat. Jag vet att det är jobbigt att läsa och förlåt för min stavning.
Men jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg!

Likes

Comments