Välkommen Dalton, körkort och snö

Äntligen! Du är så välkommen! Fina underbara snö. Var så himla härligt att vakna upp till det här vädret i morse. Man blev glad inombords trots att klockan stod på halv sju och jag skulle åka till stallet och släppa ut hästarna.

Välkommen Dalton till familjen Bååth. Han är en han hund på 3 år som har fått flytta till oss. Hur mysigt som helst, lättlärd men mörkrädd. Han tror dock att han är i samma storlek som Blixten, ligger i soffan, ska under bordet och helst vill han sitta på passagerar sätet i bilen.

Igår tog jag körkortet! Var en sån konstig känsla att sätta sig i bilen och köra själv.. Hade teorin på morgonen och var jättenervös, klarade provet, men var så galet nervös när jag klickade på rätta knappen. Efter teorin hade jag en körlektion, gick igenom säkerhetskontrollerna och körde lite för att bli "varm i kläderna". Sen var det dags att köra upp. Här var jag inte jättenervös utan det rullade på och min uppkörnings person var jättetrevlig. " Nora jag får gratulera du har nu körkort" Här kunde jag inte sluta le, JAG HAR KÖRKORT!!

Nu ligger jag och halvsover i soffan med Blixten i knät och Dalton på golvet. Alla är lika trötta efter att ha kastat boll och plumsat i snön.

Gillar

Kommentarer

ebbsan
ebbsan,
Riktigt fina bilder!
nouw.com/ebbsan