Life
Vad har du gjort idag?

Startade morgonen tidigare än vanligt idag, nämligen redan klockan sex. Hade morgon utslätt och fodring i stallet i morse. Slutade dock lite annorlunda då ena portdörren lossnade helt från gångjärnen. Åkte sedan till skolan och hade en lektion, slutade kl 11 i stället för kl 14 som jag egentligen skulle ha gjort idag, hur skönt! Tog en promenad hem från tåget och nu sitter jag här

 

Har du några planer för helgen?

På fredag tar vi in julgranen, då väntas julpyntning med hela familjen. Lördagen blir nog rätt lugn, uppersittarkväll tillsammans med familjen och massa gott. Sen på söndag är det JULAFTON!! Vi firar hos morbror tillsammans med mormor och morfar. 

 

Den bästa vardagsrutinen du utfört idag?

Jag har tänkt ljusstaken och ljusslingan, sitter här med min kopp te och myser i sängen med båda hundarna. Just nu tittar vi på lite youtube och efter det ska jag sätta mig ner och skriva skoluppgifter. 

 

Hur ser onsdagskvällen ut?

Det blir en lugn kväll, ska förhoppningsvis ha skrivit klart min religionsuppgift, utöver det blir det nog bara att mysa.

 

Har du något att rekommendera?

Först och främst Bianca och Alice podd "Har du sagt A får du säga B" finns på podcastapparna. Sen för er (som är som mig) som glömt att fixa jul och nyårsoutfit så har NA-KD nu 20% rabatt på hela sortimentet fram till jul med koden dec17-se

 

Vad har gjort dig mest glad i veckan som gått? 

Måste nog vara denna onsdag. Hade få lektioner i skolan (läs knappt en) , var god mat och slutade mycket tidigare än planerat. Tänk att dessa små saker kan göra en så glad. Sen klarade min lillasyster moppeprovet så är glad för hennes skull! 


 


 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@norabaath