Inredning och detaljer

Inlägget innehåller adlinks!

Nu har jag börjat på uppfräschningen av mitt sovrum. Maskeringstejpen är på plats och har hunnit kolla igenom om det behövs spacklas och slipas någonstans. Har haft turen att inte behöva spackla någonting eftersom det är en tapet med mönster, vilket gör att skarvarna måste ligga precis intill varandra. Idag kommer själva målningen att börja, men de blir inte för ens framåt eftermiddagen då vi inte hade någon roller eller pensel hemma. Tills dess ska jag spana på lite inredning.

Väldigt sugen på att sätta upp en rund spegel mellan fönstret och tvn, tror de skulle bli riktigt fint, eller om jag hänger upp en av mina egna tavlor där. Vad tror ni? Visar tre speglar så ni får lite känsla av vad jag menar, min favorit är nog den sista som heter "spegel reflektion" ni hittar den här eller under bilden!

Bild från pinterst!

1. Mirror The Loop Här 2. Spegel Mira Här 3. Spegel Reflektion Här

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag vill ha mer i rummet, vad för sorts inredning satt säga. Vet att jag vill gå efter ett färgtema (vitt, grått och mörkblå) men annars är jag ganska lost på inredningsbiten. Vad har ni i era sovrum? Tänker på saker som ni inte hade kunna varit utan, det kan vara allt ifrån tavlor till hyllor etc.

Någonting som jag tänkt på, sen jag bestämde färgtema i mitt rum är i alla fall att jag vill köpa mer sängkläder. Köpte som ni vet ett grått (jättefint och enkelt) förra veckan men skulle gärna vilja ha fler i olika material och gärna i någon mörkblå färg. Sängkläder och kuddar etc gör så mycket till rummet tycker jag, de blir hundra gånger mysigare med en mysig säng.

Ellos egna bilder!

1. Påslakanset Juliette (Bomull) Här 2. Påslakanset Candice (Tvättat lin) Här 3. Påslakanset Neely (tvättad percale) Här

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh vad mycket snyggt😍
nouw.com/johannna
Ina,
snygga med runda speglar....
www.nouw.com/jessina
norabaath
norabaath,
ja visst är det!
nouw.com/norabaath
Emma,
åh va kul att få renovera!
nouw.com/emmaangelica
norabaath
norabaath,
verkligen superkul, måste bara komma igång haha 😊
nouw.com/norabaath
Jackie,
Alexandra,
Life0fEmeeli
Life0fEmeeli,
Miss Jennifer,
Snyggt 😃
missjennifer.se
Jennie,
Så himla fint 😍
beautyela.se
johnssons
johnssons,
Så snyggt!<3
nouw.com/johnssons
JeyJey
JeyJey,