en sommarkväll i juli

Här om kvällen mötte jag mina fina tjejkompis Wilma på ica, vi gick hem till mig och gjorde pannkakor. Min paradrätt men första gången jag gör pannkakor sedan jag flyttade hemifrån, sjukt för att vara mig. Insåg att jag inte hade någon elvisp så vi vispade grädden förhand, tog lite tid men det gick! Vi bestämde oss för att åka på en lite roadtrip, åkte norröver och hamnade i Undersvik. Promenerade längst hästhagar och åkerkanter, så mysigt. 

Något som var mindre mysigt var när vi promenerade i gräset och jag inser att jag har en stor huggorm bara en halv meter från mina fötter. Har sån fobi för ormar, förstår inte varför men kan inte hantera att de är så stora och varken har armar eller ben, får liksom inte ihop de. Usch de är verkligen vidriga.. 
Vi hittade en iten stig som gick ner till Undersviks badplats och på vägen gick man igenom en hästhage. Första gången vi gick förbi hästarna så var de totalt ointresserade av oss, men sen när vi kom tilbaka för att gå till bilen så kom de. Så mysigt. Saknar verkligen hästarna i sånna här stunder. Sena sommarkvällar i stallet, de saknar man om någonting. Någon gång i framtiden när jag bor på min illa gård i Hälsingland så ska jag har några hästar, en friser eller nordsvensk är ett måste. Så är det bara!

 


 


Gillar

Kommentarer

Thessan,
såå fina bilder!!!
nouw.com/theresiasandahl