Dör för fräknar

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? En sak som ni kanske inte visste om mig är att jag har en lista i mina anteckningar på min mobil med en massa barn namn och jag har just nu bara två stycken Flora och Zelda, resten är pojknamn haha!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Hmm, väldigt svår fråga. Men skulle nog säga kärlek utan sex faktiskt, även om jag tycker att sex är otroligt viktigt i ett förhållande så vägen många andra saker tyngre.

3. Har du bra självförtroende? Nja, det beror helt på sammanhanget. Vi kan säga såhär, mitt självförtroende kan absolut bli bättre. Men om jag ser tillbaka, bara några år, så ser jag att min självförtroende ökat enormt mycket.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Göra klart skoluppgifter som jag bara skjuter upp, måla om väggen och måla om naglarna, de ser förjävliga.

5. Beskriv ditt drömutseende. Det finns så många vackra människor där ute som jag tycker har drömutseendet, men jag tycker Kendall Jenner är otroligt vacker, sen dör jag för människor med fräknar. Det är så himla fint!

6. Någon du har kysst? Min kille ;)

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Hm, inte vad jag kan komma på nu. Kanske att mamma har några gamla kläder från när jag var liten i någon kartong eller så.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Var tvungen att gå och kolla vad jag hade för bild haha! Men ja, de är jag faktiskt. Det är ifrån när jag och min syster var i Trondheim förra sommaren, den kvällen bilden togs var verkligen en underbar kväll.

9. Vad väljer du, godis eller chips? Helt sjukt men jag har tröttnat på godis och skulle nog säga vanliga saltade chips eller peppar chips.

10. Hur uppvaktar man dig? Ger mig komplimanger, kommer ihåg saker som jag har nämnt att jag gillar, exempelvis om jag säger att jag älskar chokladdoppade jordgubbar och personen minns de och gör de för min skull, tror ni fattar.

11. Har du rykten efter dig? Nä, inte vad jag vet i alla fall.

12. Din absolut sämsta egenskap? Att jag kan vara otroligt blyg i vissa sammanhang. Det hatar jag!

13. Din bästa egenskap? Jag är väldigt snäll (standard)

14. Kan man vara vän med sitt ex? Absolut, de är jag men det är helt olika ifrån person till person, och från förhållande till förhållande. Vissa ex kan man vara vänner med och vissa inte.

15. Har du kysst en kompis? Har jag? Nä jag vet inte haha?

16. Hade du kunnat ha distansförhållande? Det där är väldigt svårt att svara på eftersom jag aldrig haft ett distansförhållande. Det närmsta distansen jag och min kille har haft var när han jobbade natt i några veckor, det var väldigt jobbigt men ändå skönt på något vis. Vi fick sakna varandra och de tror jag att man kan behöva i bland. Men jag vill ha närhet, att bara kunna åka och sova med varandra på en tisdag utan att de ska planeras osv. Nä jag är nog ingen distanstjej.

17. Hur lång är du? 167,5cm


Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Åh vad roligt med lista! 😁👌
nouw.com/sofiefriden
Miss Jennifer,
Ovanlig lista, men kul att läsa dina svar 😃
missjennifer.se
karlssonnatalie
karlssonnatalie,
Roligt med en annorlunda lista 🙂
nouw.com/karlssonnatalie
johannaolsen
johannaolsen,
Det är så typiskt. Har själv fräknar (mest på sommaren) och ibland hatar ja dom 😅
nouw.com/johannaolsen
Kamilla,
Rolig lista att läsa. När jag var var hade jag mkt fräknar men de växte bort i vuxen ålder. Ha det gott.
kamillaskamera.com/
Michelle ,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Rolig lista 😊 Och intressant att se dina svar o lära känna dig lite mer.
nouw.com/positiv5barnsmamma
Alexandra,
Erica,
Vilken rolig lista! 😊🌸
eswensson.se
Emmajerkesten
Emmajerkesten,
Har också en lista i anteckningar på mobilen för framtida barn, man vill ju inte glömma det perfekta namnet haha. Dock har jag många flicknamn men inget perfekt pojknamn. Förutom det min son fick så klart 😋
nouw.com/emmajerkesten