Vårdcentralen & antibiotika

Hej på er!
Vaknade halv sju imorse, en söndag, & stod inte ut med smärtan längre. Skrollade igenom vårdguidens hemsida & såg snabbt att jag hade alla symtom för att bli ombedd att söka direkt vård. Sagt & gjort, sedan satt jag i telefonkö i ÖVER 1 timme till 1177. Tror ni jag kom fram? Nej... Letade desperat efter telefontider & nummer till både vårdcentraler, tandläkare osv. Men imed det är helg var i princip allt stängt & jag blev återigen hänvisad till 1177, där jag som sagt aldrig kom fram för att få hjälp.
Tillslut lyckas jag hitta en enda vårdcentral som lyckligtvis hade öppet & tid för mig. Väl där så undersökte sköterskan min mun & hals (som för övrigt är extremt svullen, kan inte gapa & har riktig ont). Troligtvis är det en infektion/inflammation i visdomstanden & området runt om. Jag har nu fått antibiotika & lite starkare värktabletter som jag ska gå på i 7 dagar. Känner jag mig inte någorlunda bättre inom närmsta dygnen skulle jag kontakta tandläkaren, vars beslut sedan blir om vi är tvungna att dra ut tanden/opereras. Men vi håller tummarna för att vi slipper det(!!) & att tabletterna nu gör nytta.

Förutom läkarbesöket idag har jag handlat, lagat mat, vilat MYCKET & kollat på serie. Pojkvännen håller på med skolarbete men sitter i stunden & tittar på fotboll.

Förhoppningsvis får jag en ny hemklickad tröja på posten inom snar framtid!! Har redan denna i ett annat mönster/färg & älskar den. Perfekt party-top, eller till lite finare tillfällen. Jag matchar den med helsvarta jeans & svart bälte med gulddetaljer. Klocka & såklart smycken. And then we're done for some party

Gillar

Kommentarer