Nya möbler

Vet inte hur många IKEA-rundor det blivit sen vi flyttade hemifrån. Men snart är vi nog uppe i tvåsiffrigt haha!
Med andra ord, som ni kanske förstår, har vi varit på IKEA idag & handlat. Alex gick bara en kort dag i skolan så vi har fått spendera största delen tillsammans. Då vi bestämt oss för att vi faktiskt behöver en matgrupp (tro det eller ej, men vi tänkte faktiskt inte ens ha matbord först pga lägenhetens form/storlek). Hittils har vi fått äta våra måltider i soffan men vi insåg rättså snabbt att det inte skulle hålla i längden. Eftersom att vi inte har ett "riktigt" kök så trodde vi inte att det skulle passa sig, men fel hade vi. Det blev hur bra som helst! & allt känns plötsligt mer komplett. Det är himla svårt att förklara via ord såhär, men imorgon i dagsljus hade jag tänkt slänga upp lite bilder så ni kanske förstår mer. Antar att det kan låta lite rörigt nu 😉
Hur som helst... det blev såklart inte bara ett bord & stolar, utan även lite annat smått & gott. Jag lägger in bilder på produkterna (well... förutom galgar & sådant man gömmer i kökslådorna) redan nu men hur det ser ut hos oss får ni vänta med tills imorgon.

Nu ska vi gosa ner oss framför sista säsongen av Prison Break (ääääälskar!!). Sen blir nästa serie...*trumvirvel* .... Band of Brothers!

Gillar

Kommentarer