My Kind Box

Detta inlägget är i samarbete med mykindbox.se

Minns ni inspelningarna jag la ut lite sneakpeaks på i somras? Vad det handlade om lovade jag ju att berätta om senare till hösten... många har frågat & det har tagit lite längre tid än vad jag trodde, men nu kan jag äntligen berätta!
Jag var med på inspelningen till en video för just företaget My Kind Box!

Detta är en prenumerationsbox (om du vill prenumerera, eller för all del bara testa) för dig med mens. Du väljer vilka mensskydd du vill att din box ska innehålla (tamponger, trosskydd, bindor, eller varför inte en mix av alla? Det valde jag!) som SÅKLART är snälla för dig men också för omvärlden. Dessutom får du i varje box 5 små överraskningar som varierar och är olika varje månad. Exempelvis en choklad, olika te-sorter eller någon nyttig bar? Även detta, är såklart också både ekologiskt OCH veganskt. Och inte nog med detta mina vänner... en del utav summan du betalar för din mensbox går direkt till ett välgörande ändamål (vilken organisation pengarna skänks till varierar från månad till månad).

Ni hittar länkar till deras hemsida i detta inlägget! Samt slänger jag in en bild på min första box och vad den innehöll. Å såklart... en liten video på oss för skojs skull!

Gillar

Kommentarer