I'm starting over

Hej på er, får jag väl lov att säga? Vet inte riktigt hur jag ska börja, haha känns som om jag aldrig suttit ner vid datorn & skrivit ett enda blogginlägg innan trots att jag gjort det tusentals gånger. Men nu är vi här igen.. I'm starting over. Av flera privata anledningar. Visste inte om jag ville lägga ner bloggandet HELT eller "börja om på nytt", vilket av alternativen det slutligen blev kan ni nog lista ut själva ;) Jag antar att de flesta utav er som läser detta redan vet vem jag är, men jag kan kort & gott beskriva mig själv lite grann genom en "get to know me tag" om de nu skulle vara så att jag får någon ny fin läsare <3

Ditt fullständiga namn? Ålder? Beskriv hur du bor & med vilka/om du bor med någon.
Nora Astrid Svensson, därav heter jag "noraastrids" (dvs Nora Astrid S som mitt efternamn) på diverse sociala medier. Så nu vet ni vart ni kan hitta mig på bland annat instagram ;) Är 17 år, fyller 18 nu i vår så jag är alltså född 1999. Bor i södra Sverige med min familj (7 stycken totalt).

Singel eller förhållande? Ögonfärg/hårfärg? Piercingar/tatueringar?
Jag är singel, men varit i vad jag skulle kalla 2 seriösa förhållanden. Åtminstone från min sida.
Är blå/grå-ögd & har för tillfället ljusbrunt hår med blonda slingor i. 9 piercingar (7 i öronen, 1 i näsan & 1 i naveln) & 1 tatuering på högerarmen. (Snart fler, hehe...)
​​
Favoritlåt? Favoritfärg? Favoritmat/dryck? ​​​​​​Favoritämne i skolan? Favoritfilm/serie​?
Hm... av alla i helhet tror jag det är The Hills med The Weeknd, annars at the moment är de nog Issues med Julia Michaels. Färger beror helt på till vad det gäller, men kläder är lätt svart, grått & mauve, till inredning är det svart & lila. Är thai en självklarhet?? Coca Cola Vanilj finns det ingen dricka som slår! Tycker nog samhällskunskap, religion & svenska är de roligaste "main" ämnena, annars är det ju frisör som är det jag läser till. The Vampire Diaries, SKAM & Springfloden är självklara seriefavoriter. Film är oklart, men The fault in our stars fastnade jag för.


Hur skulle du beskriva ditt liv med 3 ord?​​​
Tonårsliv (självfallet? haha), nejmen känslosamt, lärorikt & intressant tror jag.​
​​
Laddade samt över några inlägg från min förra blogg hit så att det inte skulle vara så tomt. Så gå gärna in & kika om ni inte redan gjort det! Ville bara avsluta med att förklara att denna bloggen lär läggas upp på ett liiite annorlunda sätt jämfört med de tidigare jag haft. Jag kommer fortfarande göra collage, inlägg om mode/skönhet & (förhoppningsvis) samarbeten med företag. Men jag lär också vara personlig, kanske till & med mer än förut. I åtskilda inlägg såklart. Men kortfattat lär jag ha 3 kategorier som blir "Skönhet / Fashion / Makeup", "Dagboksmaterial" & "Tankar / Känslor - deeptalk". Jag tror ni förstår vad diverse kategori har för betydelse & vad som lär hamna i vad. Jag hoppas hoppas HOPPAS att ni fortsätter följa mig HÄR nu & att detta blir kanon. Tror ni inte det? Jag tror det!! Håller tummarna för att vi ses snart igen <3 Hoppas för övrigt att ni haft en bra onsdag, det har jag. Kram

Gillar

Kommentarer

tildans
tildans,
Fin blogg!!
nouw.com/tildans