livstil

Hej hej! Hur mår ni idag? själv mår jag bra och har precis kommit hem från en promenad som var ganska kall men väldigt skönt och mysigt. idag är det söndag och har inte gjort något som vanligt under helgen utan bara suttit hemma.

Snart är det sportlov och tror inte att jag har planer under lovet men kommer säker bara vara ute runt stan osv.

Har ni några planer?


Brukar inte ni säga att "Jag önskar att jag bara satt hemma just nu"?. Det brukar jag göra och speciellt under skolan, men när jag väl är ledig och sitter hemma på sängen så tycker man efter en timme att det är tråkigt och att man vill upp och göra något. Och sen fortsätter det så😏

Ibland känns det som att jag inte pallar att gå upp och skriva ett blogginlägg eftersom att jag skriver om samma sak hela tiden, alltså att jag gör inget alls under dagarna som är så intressant så att folk vill läsa. Men jag ska försöka göra inlägg där jag inte bara pratar om helgen utan pratar om ämnen. Som till exempel svara på frågor, prata om bra produkter, Visar er fina minnen och så vidare.

Jag hoppas att det kommer flera inlägg under veckorna och inte bara ett inlägg. Men men här så kommer i alla fall bilder under promenaden:):)


GLÖM INTE ATT..

Gilla<3

Kommentera<3

Följa<3


Älskar er<3<3

Bye//puss puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

livstil

hej hej! Idag har jag varit bara varit hemma och inte mått så bra, så jag gick inte till skolan.

jag har legat i sängen och kollat lite youtube och sedan så bestämde jag mig för att hoppa upp ur sängen och städa. Jag stor städade inte men gjorde bara lite små grejer.

Och nu så ska jag träna lite sen så "måste jag städa garderoben😔"

Jag har funderat på om jag ska göra ett inlägg där jag visar er hur man kan få sitt rum mer organiserat och kanske visa er hur man kan packa upp resväskan på ett bra och organiserat sätt. Skulle ni vilja det???

Imon ska jag förmodligen gå till skolan och sen åka hem och plugga på ett prov som jag har på torsdag. sen efter det tror jag att jag inte har så många planer inför imorgon.

Jag har en fråga till er, skulle ni vilja se ett inlägg där jag visa er antigen bilder under helgen eller mer blogginlägg där jag tipsar er om olika saker som till exempel mitt förra inlägg där jag tipsade om inlägg ni kan skriva om.

Kommentera gärna!!

Mina planer inför veckan?

Onsdag: Plugga

Torsdag: Gymma och åka in till stan

Fredag: Kanske ett blogg inlägg och åka till gymmet

Lördag:Blogg inlägg

Söndag: Vara hemma.


Detta är mina planer inför veckan, och ser nästan alltid ut så här, ganska tråkigt men men..

Glöm inte att kommentera vad för blogginlägg ni vill se och ha en fortsatt trevlig kväll<3<3

Glöm inte att..

Följa<3

Kommentera<3

Gilla<3


Bye//puss puss

Likes

Comments

livstil, TIPS

Hej hej! Idag ska jag tipsa er om några blogginlägg som du kan skriva om:)

Några av dem har jag hittat och fått inspiration av, medans andra har jag själv funderat på.

Hoppas att detta kommer nu att få er komma igång med skrivandet och att det kan hjälpa er.

Nu kör vi!!

 • Skriv om dina "top 10 favorit filmer"
 • Dela med dig av ett favorit recept
 • Berätta om dig själv
 • Gör "Månadens favoriter"
 • "Dagens outfit"
 • Ditt "träningspass"
 • "Dröm resor"
 • Berätta om din förebild
 • Vissa dina barndomsminnen
 • Din smink rutin
 • "Bästa valet du har gjort"
 • Din "Morgon rutin"
 • Din "kvälls rutin"
 • Bilder under helgen
 • "Smink rutin"
 • Din "Favoritbok"
 • "Varför bloggar du?"
 • Vad får dig att må bra?
 • "Presenttips"
 • Gör "veckans tips"

Här har ni 20 stycket blogginlägg som ni kan skriva om:):)

Hoppas att detta kommer att hjälpa er, och om du gillar något av tipsen, så börja skriva!!


Glöm inte att...

GILLA<3<3

FÖLJ<3<3

KOMMENTERA<3<3

Bye//puss puss

Likes

Comments

Contains affiliate links livstil, mode

Hej hej! hoppas att ni har haft en underbar vecka hittills och att ni har suttit och haft lite mys. Jag har haft en helt okej vecka hittills, jag har börjat plugga på ett prov som vi har nu på tisdag, och sen så har jag också tränat. Jag skulle gå till gymmet idag, men det var så dåligt väder med mycket regn så därför bestämde jag mig att träna hemma. Jag kollade på ett youtube klipp där det var lite cardio som jag själv tycker är väldigt kul, det är bara så utmanande och att man blir bättre och bättre för varje gång man gör det. Man får också en bättre hållning och bättre kondition.


Nu så är det äntligen februari och därför så tänkte jag visa er vad jag har för "mål" denna månaden och kanske lite saker som jag vill köpa in. Så vi kör igång!!


Mål

* Jag vill börja träna minst fyra gånger i veckan

* Gå ut och ta flera promenader, och vara lite mer aktiv under helgerna.

*Hitta ett sommarjobb/extra jobb

* Rensa garderoben och sälja dem(Ps: kolla in mitt sphok konto: Nora M.)

*Träna på mitt självförtroende

*Spara pengar.


Produkter

Plagg 1/Här Plagg 2/Här Plagg 3/Här
Plagg 1/Här Plagg 2/ Här Plagg 3/Här

Detta är bara det som jag har hittills på min "lista". Hoppas att ni gillar dagens inlägg<3<3


Glöm inte att....

Gilla<3

Kommentera<3

Följa<3

Bye//puss puss

Likes

Comments

Hej igen! Nu blir det två inlägg idag eftersom att mitt första inlägg var inte så långt och därför, så bestämde jag mig för att göra ett till inlägg där jag tänker tipsa er.

Jag ska tipsa er om några plugg tips, och hur ni kan komma igång med pluggandet. Jag går i nian nu och det är det första gången jag faktiskt pluggar i tid och har planerat tider där jag ska plugga. Och detta får mig att känna mig mycket mer organiserad. Så därför så tänkte jag visa er några tips om hur jag planerar och hur jag lägger upp mina tider.


1: Att strukturera upp sina uppgifter.

Varje gång jag till exempel har en inlämnings uppgift så tänker jag bara på två saker. Nummer ett är "Vad behövs göras?" och mitt andra är "När ska den lämnas in?". Jag brukar också när det gäller när uppgiften ska lämnas in så gör jag min egna !deadline" alltså om den ska lämnas in en tisdag så lämnar jag in den tre dagar innan.

När det gäller prov så delar jag upp allting i små delar, så alltså tar jag inte och pluggar på allting varje dag, utan tar små ämnen och pluggar på det. Sen när det är två dagar kar till ett provet så lägger jag ihop allt och pluggar på allt tillsammans.

2: Gör det mesta i skolan.

Något jag tänker på när jag är i skolan och fått reda på att lektionen är för att plugga till ett kommande prov, så gör jag det mesta där eftersom d har lärare och dina vänner att fråga. Om jag inte hinner med allt just under lektionen så passar jag på att fråga läraren gällande provet eller frågar jag mina vänner.

3: Kalender.

För att hålla koll på alla prov och när jag ska plugga skriver jag in det i min kalender som hjälper mig att hålla allting i ordning. Detta är ett ganska lätt tips och många rekommenderar det vilket jag också gör(:

4: Plugga med vänner

För att få dig motiverad så tycker jag att man ska plugga med vänner. Detta gör att när du ser dina vänner plugga så kommer du också vilja det( enligt mig). Bara fråga dina vänner om de vill ut och plugga, det kan antigen vara i ett cafe eller ett tyst bibliotek.

5: Stressa inte.

Att stressa är något helt onödigt, det kommer inte alls hjälpa dig utan kommer bara få dig att må sämre. Detta har jag lärt mig och nu så stressar jag inte lika mycket. Folk brukar oftas stressas nu under skolgången eftersom att de till exempel inte har ett självförtroende när det gäller ett prov, vilket jag kan hålla med om, och jag har själv varit i den situationen. Bara gör allting i tid och tro på dig själv:)


Tack för att ni har läst💓

GLÖM INTE ATT..

FÖLJA<3

KOMMENTERA<3

GILLA<3
Bye//puss puss

Likes

Comments

Hej hej! det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg, det beror på att jag har haft ganska mycket nu i skolan och jag ska fortsätta plugga denna veckan.

Men men, idag ska jag visa er och prata om resultatet av min hud och om det gick bra att använda risvatten, för att tvätta ansiktet med. Ja testade det i tio dagar men det var vissa dagar som jag missade, ungefär tre gånger. Jag kan se lite skillnad och att min hud har blivit mycket lenare. Själv så tror jag att jag nån gång skulle göra detta igen, ni får gärna testa själva och se om ni ser någon skillnad.

Jag har inte mycket och säga i detta inlägget så därför så ska jag göra ett annat inlägg efter detta, där jag antigen visar er *tips* eller visa er bilder under *förra veckan*.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag, så ses vi i nästa inlägg😂.


Glöm inte att....

Följa<3

Kommentera<3

Gilla<3

Bye//puss puss

Likes

Comments

livstil, fotografi, vardagsliv

Hej hej! Som jag sa i gårdagens inlägg,så gick jag på en lång promenad men min syster eftersom att det hade snöat och jag ville ta fina bilder. Jag la ut en bild igår på instagram, om ni har inte sett den så är det länkat här.

Här har ni några bilder från igår<3


Bye//puss puss

Likes

Comments

livstil

Hej hej! Nyss så kom jag hem från en lång promenad med min syster och samtidigt så tog vi sjukt snygga bilder, eftersom att det har äntligen börjat snöa här nere och då får man passa på att börja ta fina bilder:)

Idag tänkte jag prata om *risvatten*. Jag har sett och hört att många använder risvatten för ansiktet och att det hjälper huden väldigt mycket. Därför sökte jag upp igår hur man gör risvatten och hur man använder det. Jag kom fram till att det ända man behövde göra är vanligt ris, det kan vara brunt eller vitt. Sen ska man låta riset ligga i vatten i cirka 10 minuter.

Folk brukar sen doppa i vanliga servetter i risvattnet och sen ha på det på ansiktet i cirka 5-10 minuter, funkar alltså som en maska, eller så kan man bara tvätta ansiktet varje dag och använda det som vanligt ansiktsvatten.

Just nu har jag inte någon bild (sorry). Jag har väldigt torr hud,just på pannan där jag har många små små finnar och utslag. vissa dagar så är det som värst då jag det är väldigt torrt och rött.

Jag kommer att testa denna metoden, att tvätta ansiktet med risvatten varje dag och så kommer vi förmodligen se ett resultat slutet av denna månaden (10 dagar).


Tack för att ni har läst<3<3

GLÖM INTE ATT....

Gilla<3

Följa<3

Kommentera<3

Bye//puss puss

Likes

Comments

livstil

Hej hej! Hur mår ni? själv mår jag bara och just nu ligger jag i sängen och kan inte sova:) så därför tänkte jag att jag skulle kunna göra ett litet och enkelt inlägg där jag ska visa er platser som jag vill åka till i min framtid.

Det vore kul om ni skulle kommentera era platser som ni verkligen vill åka till <3<3*Burg Hohenzollern, Tyskland*

Burg Hohenzollern ligger i Tyskland och är den första borgen som uppfördes år 1000-talet. Alla bilder jag har sett är sjukt fina och jag vill bara dit och ta en " A boom picture". Bilderna är snyggas under vinter, med lite dimma och snö så ser det fantastiskt ut.

*Santorini Island, Greece*

Santorini island som ligger i Grekland är en av de finaste platserna. Jag har inte varit där men har sätt så fina bilder och många youtubers vara där. Jag älskar bara hur allting är vit och blått och att det ser så fräscht ut. Har nästan inget att säga om Santorini, det är bara sjukt snyggt.

*Venice, Italy*

Ventice som ligger i Italien är en underbar plats om man kollar på alla fina bilder. Det som jag gillar med den är att det finns så många färgglada hus och att man kan ta en liten båt för att komma fram.

*Schejk Zayed-moskén*

Schejk Zayed moske som ligger i Abu Dhabi och är väldigt fint och modernt. . Den är sjukt stort och jag har läst att man kan få plats över 40 000 personer, detta måste nog vara den viktigaste platsen jag vill åka till

Jag visade er bara 4 platser men det finns såklart många fler men nnars så skulle detta inlägget vara lite för långt:)

Hoppas att ni tyckte om dagens inlägg och ni får gärna kommentera lite förslag om det finns något ni vill att jag ska göra ett inlägg av:)


GLÖM INTE ATT....

Följa<3

Gilla<3

kommentera<3

Tack för att ni har läst<3<3💓

Bye//puss puss

Likes

Comments

livstil

Hej hej! Idag så gjorde jag ganska mycket av min dag vilket jag är väldigt glad över,eftersom att jag oftast brukar bara sitta hemma. I morse så gick jag och några vänner till ett studiebesök i ett gymnasium där bland annat rektorn visade oss runt och pratade mycket om vad eleverna tycker själva om skolan och vad skolan erbjuder. Gymnasiet heter "Aspero" här i Blekinge.Vi fick också vara med på två lektioner där den ena klassen pratade mer om företag och den andra klassen pratade mer om privat ekonomi.

Besöket var verkligen väldigt kul och jag tror att jag vet vad jag ska välja:)

Efter det åkte vi hem och jag åkte sedan till gymmet med en vän och vi var där i cirka 2 timmar och jag är väldigt trött just nu😂.

Tyvärr så gjorde mina mamma väldigt goda chokladbollar när jag kom hem från så jag var tvungen att äta några, jag är inte så nyttig efter att ha varit i gymmet"oops".

Imorgon kommer mitt inlägg förmodligen handla om platser jag vill resa till i min framtid och bland annat så har jag också massa andra planer för dem kommande inläggen, så missa inte det😊.


GLÖM INTE ATT..

Följa<3

Kommentera<3

Gilla<3

Ps: det snöade idag och fick en blid på en fin utsikt. Här har ni också en bild på min vän och mammas chokladbollar<3<3

Bye//puss puss

Likes

Comments