VÄRILLÄ LÄMPIMÄKSI

OUTFITS

Kuvat: Emmi Huhtanen

Asu:
Takki ja neule Cubus
Farkut Newlook
Kengät SoWhat (Vamsko)
Laukku Ur&Penn

Moi ja aivan ihanaa uutta viikkoa sekä keskiviikkoa teille jokaiselle! Täälä viikko on alotettu kierrellen kirppareita, täyttäen kalenteria, tehden konehommia ja oon käynyt myös moikkaamassa vanhoja työkavereita vanhalla työpaikallani, jossa olin siis ennen kesää. Jäi kyllä niin yhden pojan kommentti mieleen kun hän huomas mut ja tuli nojaamaan mun olkapäälle kysyen "miksi olit näin kauan poissa?", yritä nyt siinä toiselle sanoa, että olet vain käymässä. Niin ihana piristys päivään ♥

Tänään on tosiaan mun viimeinen loma-/vapaapäivä, nimittäin mä sain töitä koko kevääksi ja huomenna on aika suunnata töiden pariin. Mä voisin kirjoitella tästä ihan oman postauksen! Eilinen ilta oli vähän känkkäränkkäilta enkä tiedä yhtään mistä se johtui, mutta onneksi nyt on uusi päivä ja voi aloittaa sen paremmalla fiiliksellä.

Ollaan näin kuukauden jälkeen asukuvien parissa ja kuvissa näkyvä neule lähti mukaan Cubuksen alennuksista kuun alussa. Pidän sen vähän ruosteenpunaisesta väristä sekä tosta pidemmästä mallista. Neuleet, joissa on korkeampi kaulus on tosi jees, koska mulla menee välillä hermo huiviin ja sitä on ärsyttävä pitää välillä kaulalla, mutta tälläset neuleet on tosiaan oiva pelastus niille päiville. Tää neule on lisäks ihan äärettömän lämmin, joten tää päällä ei tarvi kyllä palella ja se on aina plussaa.

Mulla on kulkenut jalassa lähes joka päivä noi Newlookin vähän harmaaseen taittavat farkut, mutta nyt oon vähän alkanut kyllästyä niihin ja niiden korkeaakin korkeampi vyötärö alkaa ärsyttää. Mulle onkin tulossa kotiin yhdet mustat farkut ja toivon, että ne olis vähän paremmat eikä ihan yli korkeevyötäröiset, koska nää kuvissa näkyvät on löystynyt aika paljon ja sen vuoksi ne nousee lähes tohon rintojen alle, joka ei enää mun mielestä oo kivannäköistä. Pidetään siis peukut pystyssä, että posti tuo hyvät farkut ja voin huokaista helpotuksesta.

Näätte ekaa kertaa asukuvissa myös mun uudet talvipopot, joista tykkään ihan älyttömästi! Noi on varmasti monelle se aika perusmalli, mutta noi kengät menee just hyvin kaiken kanssa ja toi värikin on kivan neutraali. Mun oli pakko tilata toiset samanlaiset Vamskolta, koska ne oli ihan jäätävän hyvässä alessa ja postien kanssa hinnaksi jäi vain 12€. Toiset mulla on kokoa 41, joihin sopii villasukka hyvin, joten ne lähtee luultavasti Leville mukaan ja nämä uudemmat on kokoa pienemmät ja ovat just sopivat, joten niitä ajattelin nyt käyttää enemmän kaupunkikäytössä. Moni varmasti miettii, että miksi hankkia kahdet samanlaiset kengät, mutta mä pidin tästä mallista niin paljon ja uskon, että kulutan kengät loppuun jo tän talven aikana.

Ton ihanan laukun bongasin sattumalta Ur&Penniä Emmin kanssa kiertäessämme ja se oli hyvä ostos sillä samaisella reissulla sain yhden toisen laukkuni hihnan rikki (äiti onneksi korjasi sen) ja sen vuoksi tarvitsinkin tälläisen pikkulaukun, jonka saa olan yli. Pidän laukusta ihan älyttömästi, koska se on samalla yksinkertainen, mutta silti näyttävä. Tää laukku paljastu myös aikamoiseksi tilaihmeeksi!

Mun mielestä tää asu sopii just täydellisesti näihin pakkassäihin ja pitää varmasti lämpimänä. Ton Cubuksen parkatakin oon ostanut jo jokunen vuosi takaperin ja se on ihan paras tollanen perustakki, joka kans sopii melkein kaiken kanssa! Erityisesti tässä takissa pidän tosta karvahupusta, joka on mun mielestä kiva lisä muuten aika yksinkertaiseen takkiin.

Tälle päivälle ei oo tosiaan kummempia suunnitelmia, valmistaudun töihin ja hoidan töihin liittyviä juttuja, kamat kasaan huomista varten. Toivottavasti teillä on mukava keskiviikko ja palataan varmaankin taas viikon päästä uuden postauksen parissa! Mä pidän nyt jonkun aikaa tätä yhden postauksen viikkorytmiä, mutta ehkä jossain vaiheessa vielä palataan siihen parin kolmen postauksen rytmiin. Nyt toivotan teille mukavaa päivää ♥

Tykkää-merkinnät