VÄHENNÄ MUOVIPULLOJEN OSTOA

JUHLA, YHTEISTYÖT

Täällä kirjoittelen jouluaattona mun uudessa leopardipyjamassa teille uutta postausta, viime postauksesta on hetkinen vierähtänyt. Joulupukin Kuuma linja loppui juuri ja tulin hetki sitten joulusaunasta. Aion tänään katsoa vielä aika monelle varmasti perinteeksi tulleen Lumiukon, joka alkaa ihan juuri sekä Kadonnut: Joulupukki -elokuvan, joka on ihan superhyvä. Neljän maissa lähdetään mun siskon perheen luo, jossa olemmekin monta jouluaattoa viettäneet. Ihana päästä sinne siskonlapsien kanssa touhuamaan ja jännittämään. Kun lähdemme sieltä kotiin, käymme viemässä haudoille kynttilät. Keskiyöllä menen parhaiden ystävieni kanssa laulamaan joululauluja Törnävän kirkkoon. Millaisia perinteitä teidän jouluun kuuluu?

Tänään tulin kumminkin hieman juttelemaan teille muovipullojen vähentämisestä. Oon itse ollut ennemmin todella suuri Pepsin kuluttaja ja pulloja löytyi lähes päivittäin jääkaapista. Nyt olen kumminkin itse jättänyt Pepsin juomisen kokonaan kotona eikä pulloja ilmesty kaappiin enää mun toimesta. Vanhemmat olisi vielä suostuteltava samaan hommaan tai lähinnä äiti, joka rakastaa Bonaquan Villivadelma-vettä. Mulla olisi hänelle sen tilalle hyvä korvaava tuote nimittäin SodaStream Crystal hiilihapotuslaite, jolla pystyt tekemään itse kotona limsat ja makuvedet. Alla olevassa videossa näytän miten tämä kyseinen laite oikein toimii.

Postaus sekä video yhteistyössä SodaStreamin kanssa
(tuotteet sponsoroitu SodaStreamin toimesta)

"SodaStream kannustaa kotitalouksia säästämään kertakäyttöisten muovipullojen kulutusta
valmistamalla kuplavetensä itse ja suosimalla uudelleenkäytettäviä pulloja."

SodaStream Crystal

Olen käyttänyt SodaStream laitettani nyt parisen kuukautta ja voisin hieman kertoa kokemuksiani tästä laitteesta. Mun mielestä ehdottomasti parhainta tässä SodaStream laitteessa on se, että sun ei tarvi enää tosiaan kantaa niitä limsapulloja kotiin, koska pystyt tekemään jopa Cocista tällä laitteella. Pidän myös siitä miten helppo laitetta on käyttää ja kuinka nopeasti sulla on valmis juoma edessäsi.

Tuotteen ulkonäkö on kivan moderni ja tukee hienosti sisustusta. Pidän valkoisen ja metallin yhdistelmästä, laite näyttää juuri sen vuoksi todella tyylikkäältä. Tässä Crystal-mallissa on myös mahtavaa tuo lasipullo, joka on koneessa pestävä ja SodaStreamilta on tullut myös muihin malleihin uusi pullo, jonka voit pestä astianpesukoneessa. Ja hei, miettikääpä sitä, että SodaStream laitteen käyttöön et tarvi ollenkaan sähköä!

Laite on myös mielestäni aika hiljainen enkä esimerkiksi iltaisin juomaa tehdessäni ole kertaakaan herättänyt sohvalle nukahtanutta isääni. En siis ole vielä löytänyt mitään huonoa sanottavaa SodaStreamistani. Olen niin iloinen, että sain tämän laitteen itselleni, koska tämän käytöllä pystyn myös vaikuttamaan meidän luontoon.

Laitteessa käytettävä kaasupullo on helppo vaihtaa pienellä rahasummalla uuteen esimerkiksi Citymarketeissa kun se on tyhjä. Mun mielestä tämäkin on mahtavaa, koska pulloa ei tarvitse hävittää vaan pystyt vaihtamaan sen uuteen!

SodaStream on mielettömän hyvä sijoitus koko perhettä ajatellen! Nyt kun oon kertonut kokemukseni itse laitteesta, lähdetään tutustumaan erilaisiin makutuotteisiin, joita sain testiin - ehkä tekin löydätte oman lempparinne.

Classics Cola

"Cola on kaikkien aikojen klassikko ja suosikkijuoma monissa kodeissa.
Classics Cola sisältää vain luonnollisia aromeja eikä lainkaan säilöntäaineita.
SodaStream Cola sisältää jopa 49% vähemmän sokeria kuin vastaavat pullotetut juomat.
Yhdestä pullosta valmistaa 7 litraa valmista juomaa."

Halusin tämän Colan ehdottomasti testiin juurikin sen takia, että olen ollut aikamoinen Pepsin suurkuluttaja ja siksi ajattelin, että olisipa kiva löytää vähäsen parempi versio sen tilalle, joka kumminkin muistuttaisi maultaan Pepsiä. Tästä Colasta on myös valittavanasi täysin sokeriton ja kaloritonkin versio. Ja Classics sarjasta tämän Colan lisäksi valittavanasi on 8 eri makua!

Ja tämä oikeasti maistuu Colalta! Eli ehkä enemmän Coca-Colan makuinen kuin Pepsin, nimensä mukaisesti. Mä pidin tästä mausta silti todella paljon, oli jotenkin hassua, että saan tehtyä vedestä Cokista. Mä laitoin tätä ihan vähäsen vain mun veteen ja silti se maistui jo Cokikselta, joten tätä voin sen vuoksi ainakin suositella.

Huomasin kumminkin yhden huonon asian näissä isoissa pulloissa - nää on aika sotkevia. Kun kaadoin tätä Colaa lasipullooni, tuntui siltä, että joka paikka oli ihan siinä juomassa ja tuote tämän pullon sisällä on aika tahmeaa, joten jos et pidä siitä, että joudut vähän siivoamaan niin nämä isot pullot ovat huono vaihtoehto. Märällä rätillä saat kumminkin tahmeuden helposti pois!

Passionfruit Mango

"Passionfruit Mango on virkistävä juoma, joka on luonnollisesti makeutettu.
Juoma ei sisällä keinotekoisia aromeja tai värejä.
Yhdestä pullosta valmistaa 9 litraa valmista juomaa."

Oli mukava saada testiin vähän erilaisia makuja ja kun ylempi Cola oli Classics tuoteperheestä, tämä Passionfruit Mango on Fruits tuoteperheestä. Pidin tämän mausta todella paljon, tätä voisi verrata esimerkiksi kaupasta löytyviin Novellen makuvesiin ja tässä Fruits tuoteperheessä parasta on ehdottomasti se, että nämä on luonnollisesti makeutettuja.

Tässäkin kyllä yksi huono puoli on se, että tääkin sotkee jonkin verran. Oon huomannut, että jos tätä on vaikka vahingossa tipahtanut pöydälle niin kummallisesti ilmestyy niitä pienenpieniä mustia ötököitä tai kärpäsiä mitä lie lentelemään meidän keittiöön, kai nää on sitten niin makeita. Mutta maussa ei oo todellakaan mitään valitettavaa, pidän todella paljon! Tämän passionhedelmä-mango maun lisäksi valittavana tästä tuoteperheestä on 5 eri makua.

Nämä isot pullot ovat siitä kyllä hyviä, että nää on todella riittoisia kun omaan makuun näitä ei ainakaan tarvitse paljoa laittaa kun nämä ovat niin makeita! Joten varmasti riittää kauaksi aikaa tälläinen yksi pullo.

Raspberry

"Raspberry makuvesi sisältää vain luonnollisia ainesosia eikä lainkaan kaloreita.
Ei keinotekoisia makeutusaineita, lisättyä sokeria, keinotekoisia aromeja eikä keinotekoisia väriaineita.
Yhdestä pullosta valmistaa 20 litraa valmista vettä."

Mua hämää nyt ihan sikana toi 20 litraa valmista vettä, koska tästä ei kyllä todellakaan riitä niin isoon osaan jos oikeasti jotain makua veteesi haluat, toki täysin ohjeiden mukaan annostellessa, tätä voikin riittää. Mä oon kuluttanut tälläisen yhden lasipullon jo loppuun, joten voitte uskoa, että tästä oon kyllä pitänyt todella paljon! Mun mielestä on mahtavaa, että halutessasi sulla on valittavana vähän terveellisempiä vaihtoehtoja näistä tuoteperheistä, koska näissä makuvesissä ei oo tosiaan lainkaan kaloreita, joka on todella hyvä juttu.

Tätä oon yrittänyt kaupata mun äidille, joka tosiaan pitää siitä Bonaquan villivadelma-vedestä, mutta hänen mielestään tää oli paljon makeampaa, joten vielä hän ei ainakaan varsinaisesti ihastunut, mutta varmasti löydetään äitillekin se oma lemppari varsinkin kun vaihtoehtoja löytyy niin paljon.

Harmillisinta tässä makuvesi-tuoteperheessä on se, että nämä on niin pieniä, jonka vuoksi nämä kuluu paljon nopeammin ja joudut ostamaan näitä vähän useammin. Mielestäni näistä voitaisiin tehdä myös isompi versio, jolloin tuotetta riittäisi pidemmäksi aikaa. Mutta tää vadelma on ehdottomasti yksi mun lemppareista!

Fruit Drops

"Fruit Drops -makuvedet ovat sokerittomia, kalorittomia ja ne on valmistettu
vain luonnollisista ainesosista."

Nämä Fruit Dropsit saapui tosiaan mulle ihan muutamia päiviä sitten ja vitsi miten mielenkiintoisia makuja! Persikka, sitruuna-mansikka, vadelma, lime, greippi ja appelsiini. Ihanan raikkaita makuja! Nämä Fruit Dropsit on tosiaan vasta tulossa markkinoille, joten taidan olla ensimmäisiä, joka näitä sai testiin.

Ihmisten tietämys alkaa kasvamaan ja kiinnostus terveellisimmistä vaihtoehdoista ohjaa heidät valitsemaan terveellisimpiä vaihtoehtoja ja se on Fruit Dropsien lanseerauksen takana, koska ne ovat kaikista terveellisin vaihtoehto SodaStreamin valikoimissa. Mun mielestä on hienoa, että tehdään vaihtoehtoja kaikille ja kaikki varmasti löytää itselleen sopivimman tuoteperheen.

Videolla testasin ensimmäistä kertaa persikka -makua ja se oli kyllä todella hyvää. Muita makuja en oo ehtinyt vielä testaamaan kun niitä on niin monta! Mutta vielä yksikään näistä eri tuoteperheiden tuotteista ei oo ollut huono. Kaikki maut ovat olleet hyviä!

Ja nyt jouluaaton kunniaksi, haluan antaa teistä yhdelle onnekkaalle mielettömän hyvän mahdollisuuden unohtaa muovipullot tai edes vähentää niitä ja sen vuoksi arvon yhdelle teistä SodaStream Spirit -laitteen, jonka värin saat itse päättää (musta tai valkoinen) sekä saat valita mukaan myös yhden Fruit Drops maun. Tämä oon siis yhdelle teistä joulu- sekä uuden vuoden lahja ♥

Arvontaohjeet:

1. Kerro kommenttikenttään onko SodaStream -laite sinulle entuudestaan tuttu.
2. Liitä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, koska otan sinuun yhteyden sen kautta.
3. Jätä kommenttisi tämän postauksen alle viimeistään 31.12.2018 klo 23.59.

Kiitos kaikille osallistujille, arvonta on päättynyt ja suoritetaan seuraavassa postauksessa!

Näihin tunnelmiin, toivotan teille aivan mielettömän ihanaa jouluaattoa. Nauttikaa läheisten seurasta ♥

Tykkää-merkinnät