TESTISSÄ ESSENCEN UUTUUDET

KAUNEUS
Hellurei ja hauskaa tiistaita. Mun meikkikokoelmasta löytyy todella paljon meikkejä merkiltä nimeltä Essence ja jos se ei oo vielä jollekin tuttu niin voin vähän kertoa kyseisestä merkistä.

Kyseessä on siis saksalainen kosmetiikkamerkki, jonka kaikki tuotteet maksavat alle 10€. Tämä kosmetiikkamerkki tarjoaa siis edullisia, mutta osakseen laadukkaita meikkejä. Essence meikkejä löytää ainakin Minimaneista, Tokmanneista ja Halpa-Halleista. Netin kautta tätä merkkiä saa ainakin pretty.fi verkkokaupasta. Tämä merkki on cruelty-free eli heidän tuotteitaan ei testata eläimillä, joka on mun mielestä todella mahtavaa ja nykyään todella moni pyrkii suosimaan juurikin näitä eläintestaamattomia kosmetiikkamerkkejä.

Itseltä näitä Essencen meikkejä on tainnut löytyä meikkipussista jo ainakin yli vuoden ja oon todennut niistä todella monet erittäin laadukkaaksi, tottakai niitä huonojakin on joukkoon mahtunut.

Essence on juuri uudistanut valikoimaansa ja mulle onkin eksynyt jo muutama uusi tuote testiin. Halusin tehdä tällaisen ensivaikutelma postauksen näistä tuotteista.

*Mielipiteet ovat täysin mun omia eikä tätä postausta ole tehty yhteistyössä.

Esittelen teille siis 5 tuotetta, jotka ovat Essencen uutta valikoimaa. Olin näistä kaikista todella todella innoissani, mutta lähdetään katsomaan olenko enään!


Blushplay sculpting blush palette Sävy: 10 play it peachHinta: 4,99€
Kun näin tämän poskipunapaletin Minimanissa, pidin tästä heti. Noi sävyt oli todella kauniit ja toi paletti itsessään oli tosi kaunis ja söpö!
Rakastan poskipunia ja käytän poskipunaa joka päivä. Toi keskimmäinen on mun ehdoton suosikki! Se johtuu ehkä siitä, että mun poskipunat on useimmiten ihan pinkkejä, mutta toi on vähän punertavampi.
Testailin tätä eilen ensimmäistä kertaa ja noi kaksi poskipunasävyä on ihan kivoja ja väriä tulee ihan mukavasti, mutta toi highlighter on todella huono. Oikeastaan en saa siitä mitään irti ja kasvoilla se ei näy ainakaan yhtään! 
Kokonaisuutena oon kumminkin tyytyväinen tähän palettiin, tulee varmasti käyttöön.

Instant matt Make-up setting sprayHinta: 3,69€
Odotin tältä meikinkiinnityssuihkeelta tosi paljon, koska oon jo aiemmin kokeillut Essencen toista suihketta, joka oli täyttä kuraa. Ajattelin, että vihdoin löysin halvan ja hyvän meikinkiinnityssuihkeen!
Ovi lyötiin kumminkin päin mun kasvoja kun kokeilin tätä. Siis tuosta suuttimesta tuli tuotetta ihan miten sattuu ja tuntui, että tuotetta ei tullut kyllä kasvoille yhtään vaan se lähinnä lenteli vaan mun ympärille.
En tiedä miksi nämä molemmat Essencen meikinkiinnityssuihkeet ei oo ainakaan mulla toiminut, mutta aina ei voi saada sitä parasta ja hyvää mitä haluaisi.

Pure nude concealerSävy: 10 pure beigeHinta: 3,09€
Tässä näette yhden mun lempituotteen Essenceltä. Ostin tämän ihan vaan kokeiluun ja ajattelin, että tämä ei edes ole hyvä, mutta vitsi mä yllätyin!
Olen käyttänyt tämän jo loppuun, joka näkyykin alemmasta kuvasta. Oon käyttänyt tätä ihan koko naamaan joko ihan pelkästään ilman meikkivoidetta tai sitten meikkivoiteen alla tuomassa lisää peittävyyttä. Tää tekee kasvoista todella luonnollisen näköiset ja tämä levittyy todella tasaisesti ainakin beauty blenderillä!
Harmittaa kun tämä tuote tuntuu olevan loppu nyt joka paikasta enkä saa mistään uutta tämän jo loppuneen tilalle. Haluaisin jo uuden tilalle, koska tää vaan on niin hyvä, voin suositella.

Ultra last lipliner Sävy: 03 wine lipsHinta: 2,19€
Oon aina rakastanut Essencen tussimaisia huultenrajauskyniä, koska ne levittyy huulille täydellisesti ja pysyy myös hyvin. Nyt kun huultenrajauskyniin oli ilmestynyt tämä viininpunainen sävy, mä olin niin innoissani! Nämä on niin pehmeitä ja näitä on oikeasti miellyttävä levittää huulille.
Tämä sävy paljastui todella kauniiksi ja kuten arvelinkin, pidän tästä yhtä paljon kuin saman merkin edellisistäkin tussimaisista huultenrajauskynistä. Ne puiset ei oo niin hyviä!
Olin piirtämässä tällä kauniisti sydäntä mun kämmeneen, jotta näkisitte tämän sävyn, mutta toi terä päätti mennä katki. Taisin painaa vähän liian kovaa, hupsiiis... No, tätä saa onneksi teroitettua.

Colour correcting liquid concealerSävy: Pastel green
Hinta: 3,09€

Tämä peiteväri taisi olla näistä tuotteista se mitä odotin eniten ja josta olin kaikkein innoissani. Mulla on hyvin punertava t-alueella sekä poskissa ja tähän asti oonkin peittänyt mun ihon punaisuutta Essencen 5 värin peiteväripaletin vihreällä sävyllä ja oon aina kokenut sen niin turhauttavaksi kun käytän paletista vain yhtä sävyä ja kaikki muut jaa käyttämättä.
Nyt mun toiveita oltiin kumminkin jotenkin salaisesti kuultu ja Essencelle oli tullut myyntiin tämä nestemäinen vihreä väri, joka tasoittaa punaisen sävyjä kasvoilla. 
Oon täysin rakastunut tähän ja toivon, että tätä tuotetta ei koskaan lopeteta! Kauan oon etsinyt tällaista vihreää väriä ihan yksistään ja  vihdoin se on löytynyt. 
Suosittelen tätä kyllä ehdottomasti jokaiselle, joka kokee, että kasvot punertaa liikaa tai jos kasvoissa on esimerkiksi punaisia näppyjä paljon. Tämä peittää punaisuuden todella hyvin ja levittyy myös hyvin kasvoille.
Yhden miinuksen voisin sanoa ja se on tuo applikaattori. Siihen nimittäin tulee aika vähän tuotetta kerrallaan ja siksi tuota applikaattoria joutuukin dippailemaan aika paljon tuonne purkkiin.
Jos teistä jotain alkoi kiinnostamaan joku näistä tuotteista, painakaa vain tuotteen nimestä ja pääsette suoraan pretty.fi sivustolle klikkailemaan tuotteet ostoskoriin! 
Kiinnostaisiko teitä postaus, jossa esittelen jokaisen omistamani Essencen tuotteen?
Kello alkaa olemaan sen verran, että mä alan pikkuhiljaa valmistautumaan töihin lähtöön. Toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja onnistunutta tiistaita!
  • KAUNEUS

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Toi suihke on mullakin ja se on ihan kamalaa! Tota vihreetä putelia en oo vielä ostanutkaan mutta pakko laittaa kyllä testiin 😊! Esittele vaan sun kaikki essencen meikit, se vois olla kiva postaus!
Aino,
Tän postauksen siivittämänä taidankin suunnata huomenna tokmannille...:D Kiitos siis vinkeistä!

ainoaxberg.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/121609889824891795
Noora Inkiläinen,
Toi suihke oli kyllä tosi huono, harmi.. Ja kiva juttu, että jotain mun esittelemistä tuotteista pääsee testaukseen! Mukavaa, että sinulta löytyy kiinnostusta Essencen tuotepostausta kohtaan 😊
www.blogger.com/profile/033585633754606321
Anonyymi
,
Essencen meikkien hinta-laatu-suhde on kyllä useimmiten tosi hyvä! Vaikka noissa puuterimaisissa tuotteissa pakkaukset onkin tosi söpöjä, niin niiden pigmentti on mun kokemusten mukaan usein aika huono...Mutta noi huultenrajauskynät (tussimaiset) on ihan täyttä rakkautta!
Noora Inkiläinen,
Tossa paletissa pigmentti oli mun mielestä loistava! En tykkää jos tuotetta tulee liikaa kuten kävi esimerkiksi ostamani MACin poskipunan kanssa. Mulla on ennestään jo yksi Essencen poskipuna ja siitäkin tulee kyllä todella hyvin! 😊
www.blogger.com/profile/033585633754606321
Anonyymi
,
Mitä kuuluu? 😊
Noora Inkiläinen,
Hyvää kuuluu, kiitos paljon kysymästä! Mitä sulle kuuluu? 😊
www.blogger.com/profile/033585633754606321
Tiina,
Essence on kyllä ihan paras hinta-laatusuhteestaan, monta suosikkia jo löytynyt 😊
www.blogger.com/profile/005343465628600220
IP: 2a01:4f8:160:524f::2