MINÄKIN SORRUIN..

OUTFITS

Kuvat: Emmi Huhtanen

OUTFIT DETAILS:
hattu ja laukku ginatricot
lapaset cubus
korolliset nilkkurit skopunkten
tunika vähänkäytetty.fi (cellbes)
takki h&m

..nimittäin hattuun, joka on näkynyt monella muullakin ja jota en koskaan uskonut näkeväni päässäni. En aluksi pitänyt näistä hatuista yhtään, mutta uskon, että se johtui siitä kun ajattelin, että nää hatut ei sovi mulle yhtään. Viime viikonlopun Tampereen reissulla sovittelin kumminkin monia erilaisia etsien sitä oikeaa ja GinaTricotissa näin tämän kyseisen yksilön. Yllättäen, hattua kokeillessani, mä pidinkin näkemästäni ja mun mielestä tää hattu sopi mulle yllättävän hyvin vaikka Emmi oli ehdottomasti sitä mieltä, että hattu olisi pitänyt jättää kauppaan. Tuntuu, että tää hattu jakaa kyllä mielipiteitä, koska kuulin, että näytän vähän pojalta jopa tää päässä, mutta näyttäähän tää vähän Vaahteramäen Eemelin hatulta, hahaha en kestä. Mutta ehkä se on tärkeintä, että mä itse pidän tästä hatusta oikeasti aika paljon! Onko nää kipparihatut jo teidän mielestä pois muodista vai edelleen in? Mun Instagram-seuraajat oli ehdottomasti sitä mieltä, että edelleen in.

Oon tehnyt pari tilausta vähänkäytetty.fi verkkokauppaan, jossa siis myidään käytettyjä vaatteita. Kyseessä siis kirppis, mutta vaan netissä. Ensimmäinen tilaukseni oli aika floppi ja siitä jäi vain yksi vaate kotiin. Selailen kumminkin kyseistä kauppaa aika usein, koska uusia vaatteita ilmestyy sinne päivittäin ja teinkin sinne jo toisen tilaukseni, joka olikin paljon parempi ja onnistuneempi. Tämä kyseinen tunika on tosiaan tästä jälkimmäisestä tilauksesta ja pidän tästä niin paljon. Multa ei löydy yhtäkään tämänväristä vaatekappaletta ja tää väri jollain tapaa iski muhun heti. Se sopii kivasti mun ruskeisiin hiuksiin vai mitä mieltä ootte?

Tässä asussa vietin eilisen itsenäisyyspäivän ja itseasiassa myös keskiviikon, tämä asu on vaan niin kiva. Eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi heitin jalkaani korot pitkästä aikaa ja tuntui kyllä oudolta. Oli kyllä myös outoa käydä kuvailemassa niin sanotusti keskellä viikkoa, koska yleensä asukuvat on Emmin kanssa kuvattu viikonloppuisin kun näemme, mutta nyt Emmi tuli jo keskiviikkona Seinäjoelle, joka oli ihan parasta! Ajateltiin käydä vielä viikonloppuna ottamassa toiset tai jopa kolmannet asukuvat, joita julkaisen sitten myöhemmin.

Ihmettelin, että mun ei tullut kuvia ottaessa edes kylmä vaikka mulla oli jalassa vaan sukkahousut, jotka ei oo sieltä paksuimmasta päästä. Oon kyllä miettinyt jo kauan sellaisten tosi paksujen sukkiksien ostoa, mutta vielä niitä en oo mistään kotiuttanut vaikka ne ois todella hyödylliset. Toi hattukaan ei tuonut lämpöä sen enempää kun se ei lämmitä korvia, mutta hiukset korvien päällä pitää korvat yllättävän lämpiminä vaikka eräs miespuolinenkin henkilö naureskeli kuinka oon alkanut pitämään tällästä ”lippistä” keskellä talvea. No, ehkä tää kumminkin sitten -30 asteen pakkasilla jää kaappiin ja päähän eksyy helpommin paksu pipo.

Eilinen itsenäisyyspäivä meni aika rennoissa merkeissä katsellen linnanjuhlia ja tänään viikon viimeinen työpäivä vielä rutistetaan, jonka jälkeen edessä on mielettömän kiva viikonloppu! Kuinka monelle teistä on tullut perinteeksi istua pariksi tunniksi telkkarin ääreen itsenäisyyspäivänä seuraten linnanjuhlia? Mä naureskelin Emmin kanssa, että on se vaan hassua kuinka me suomalaiset tykätään seurata kun ihmiset kävelee pitkin punaista mattoa kätellen presidenttiä hahah. Voi olla, että oon ainut joka sitä pitää hassuna.

Mä oon kyllä mielettömän kiitollinen siitä, että saan asua itsenäisessä Suomessa, jossa asiat on niin hyvin verraten moniin muihin maihin. Mulle Suomi on niin rakas, että en aio koskaan muuttaa täältä pois paitsi jos pakko ois. Mulle Suomi on koti ja sitä se tulee mulle aina olemaan. Oon kiitollinen neljästä vuodenajasta, toimivasta ja ammattitaitoisesta terveydenhuollosta, lapsille luodusta turvallisesta kasvuympäristöstä, koulutusmahdollisuuksista, puhtaasta vedestä, hyvästä ruoasta ja monesta muusta asiasta, jotka ovat meillä Suomessa todella paljon paremmin kuin joissain köyhemmissä maissa.

Näiden asukuvien myötä, toivotan teille todella mukavaa viikonloppua ja muistakaa tekin olla kiitollisia rakkaasta kotimaastamme. Mä en malttais odottaa enää viikonlopun alkamista, mutta pian se jo on. Palaillaan taas pian uuden postauksen parissa ja toivottavasti te piditte tästä asusta yhtä paljon kun minä meikäläänen. Moi moi ♥

Tykkää-merkinnät