MINÄ MUIDEN SILMISSÄ

HAASTEET

Heippa kaikki rakkaudet sielä ruudun toisella puolella ja aivan ihanaa alkanutta joulukuuta jokaiselle! Pahoittelut, että perjantaina ei tullutkaan postausta. Mulle iski torstaina taas pieni migreeni ja mulla oli vielä viikonlopulle pakkaamiset kesken, joten pakkasin tavarat vain nopeasti, kävin suihkussa ja menin suoraan nukkumaan, koska mulla oli niin kamala olo eikä tietokoneella istuminen ois auttanut siihen laisinkaan. Nää on niin ärsyttäviä nää migreenikohtaukset kun ne iskee sillon kun haluaa melkeimpä ilmoittamatta. Mutta siitä selvittiin ja perjantaiaamuna kamala olo ja päänsärky oli poissa!

Lähdin tosiaan perjantaina töistä vähän aiemmin ja käväsin kotona nopeasti vessassa, josta sitten iskä heitti mut juna-asemalle ja sieltä lähdinkin klo 15 kohti Tamperetta ja Emmiä. Olin niin fiiliksissä siitä, että pääsen Tampereelle, koska siitä oli jo 1,5kk kun viimeksi olin siellä ollut. Emmi oli mua vastassa asemalla ja päätettiinkin viettää perjantai ihan rennosti Emmin luona. Lauantai kului kauppoja kierrellessä ja käytiin myös mun lempipizzaraflassa: Classic Pizzassa! Meidän eilinen eli ensimmäinen adventti meni Tampereen joulunavauksessa sekä ihanalla joulutorilla. Rakastuttiin (kuten kaikki lapset) Tampereen kaverikoiriin, jotka olivat joulunavauksessa rapsuteltavina, ne olivat niin hellyyttäviä ♥ Kaikenkaikkiaan viikonloppu Tampereella sujui aivan mahtavasti ja kivaa, että näänkin Emmin jo keskiviikkona uudestaan. Mitä sä teit viikonloppuna?

Pienten kuulumisten jälkeen voidaankin siirtyä postauksen aiheeseen. Sain idean tähän postaukseen ihanalta Emilialta, joka toteutti tämän postauksen jo lokakuun lopulla. Musta tää oli ideana jo silloin superkiva, mutta pääsin toteuttamaan tämän vasta nyt! Emilian alkuperäisen version löydätte täältä

Lähdin kyselemään mun läheisiltä, ystäviltä, töitä mun kanssa tehneiltä, töissä olevilta lapsilta ja jopa Instagram seuraajiltani, että "miten sä kuvailisit mua". Vastauksia tuli siis sellaisilta, jotka tuntee mut kuin omat taskunsa, mutta myös sellaisilta, jotka eivät välttämättä oo nähneet mua koskaan kasvotusten eivätkä tunne mua sen kummemmin.

Mä itse tutkiskelen itseäni aika usein esimerkiksi Hyvän mielen vuosi -kirjan kautta ja sellainen itsensä tutkiskelu on ollut mulle aina luontaista. Mietin usein miksi teen asiat tietyllä tavalla, miten käyttäydyn tietyissä tilanteissa ja ennen kaikkea millainen mä olen ihmisenä ja mitä mä haluan elämältä. Mun mielestä se on jotenkin hienoa, jos ihmisen itsetuntemus on korkealla. Kun tunnet itsesi hyvin ja tiedät mitä haluat, se vaikuttaa omaan hyvinvointiisi paljon ja silloin pystyt myös seisomaan omien tekojen takana.

Mä tunnen itseni siis hyvin juurikin sen takia, että tutkiskelen itseäni viikottain. Tämän vuoksi halusin kysyä muilta ihmisiltä, millaisena he minut näkevät ja millainen olen heidän mielestään. Näitä vastauksia oli aivan ihana lukea ja mikä hauskinta, yhtäkään huonoa piirrettä ei sanottu vaikka odotin myös niitä. Ehkä toista on helpompi kehua ja toiselle on helpompi sanoa niitä positiivisia asioita kuin niitä negatiivisia. Siltä musta itsestä ainakin tuntuu. Mutta lähdetään katsomaan millainen minä olen muiden silmissä.

Työmaailma:

"hauska, turvallinen aikuinen, hellä ja paras IP-toiminnan ohjaaja"

"sun pitäis leikata kynnet"

"sun kanssa on niin helppo olla ja jutella 🙂"

"iloinen, positiivinen, huumorintajuinen, kaunis, suloinen, tunnollinen, vastuuntuntoinen, luotettava, kärsivällinen, lapsirakas, fiksu, itsevarma, rohkea, visuaalinen, herkkä ja ihana nuori nainen ❤️"

"aina kannustava ja ihana"

Läheiset:

"no oot tommonen elämäniloa täynnä oleva tyyppi ja ajattelet aina kaikkia muita ennen itteäs. oot tosi aito ja ihailen sitä, että vaikka oot esillä somessa niin et tee siitä mitään kiiltokuvaa vaan näytät myös ne huonot fiilikset 😊❤️"

"avoin, iloinen, lapsirakas, ulospäinsuuntautunut"

"aito, upea, kaikki huomioonottava, iloinen ja ainutlaatuinen"

Ystävät:

"rauhallinen, helppo lähestyä ja sydämellinen :) rauhallinen päätee ainoastaan jos ampiaisia ei oo lähellä"

"upea, aito, välittävä, sosiaalinen ja niin ihana nainen! ❤️"

"sä oot iloinen, positiivinen ja ystävällinen. vaikka ei nähtäis pitkiin aikoihin niin sit kun nähään niin tuntuu ettei oltais erossa oltukaan. sulle on helppo puhua ja sun kanssa on rento olla. ulkosesti sun paras puoli on ehdottomasti sun hymy ☺️"

"upeella luonteella varustettu kaunokainen"

"heti ensimmäiseks tulee mieleen se, että oot hyväntahtonen etkä haluis kellekkään koskaan mitään pahaa ainakaan tahallaan tuottaa! ystävät on sulle tosi tärkeitä ja tuot sitä paljon esille, mikä on hyvä asia. oot mun mielestä myös rauhallinen ja sellanen "sovittelija", että et haluu riidellä kenenkääkaa vaa pyrit sopimaan asiat nopeesti. osaat olla myös räväkkä jos niin haluut! oot luotettava ja lojaali ystävä, jolle on kyl tosi helppo puhua mistä vaan. sen koen sun parhaaks ominaisuudeks, että sä et kyllä jätä sun ystäviä vaikka mikä ois. aika iso osa sua on musta myös sun lapsirakkaus ja se et teet selkeesti työtä mistä tykkäät"

"symppis, kaikkien kaveri, huolehtiva ja kiltti. positiivisella asenteella rokkaava muija!"

"kaunis, positiivinen, luotettava, ihana ja aurinkoinen"

Seuraajat:

"tosi aito, sit jaat paljon positiivisuutta, arvostat ihmisiä sun elämässä mikä on supertärkeää"

"aito, persoonallinen ja elämäniloinen"

”iloinen ja lämminsydäminen ❤️”

Mulle tuli niin mielettömän hyvä olo näitä vastauksia saadessani ja nyt joka kerta kun luen näitä, mulle tulee vain hymy huulille, koska musta on puhuttu niin kauniisti. Mun ympärillä on kyllä todella paljon hyviä ihmisiä ja mua ehkä kaikkein eniten hymyilyttää se, miten samanlaisia nää vastaukset on olleet. Tuolta pystyy poimimaan heti ne tietyt piirteet, jotka löytyi lähes jokaisesta lauseesta! Ja voin sanoa, että tunnistan itseni kyllä näistä lauseista ihan mielettömän hyvin.

Miettikää, että mua on kuvaillut myös henkilöt, jotka ovat nähneet mua lähes pelkästään vain somen tai blogin kautta ja silti heidän kuvailut ovat hyvin samanlaisia verraten vaikka läheisieni kuvaamiin asioihin. Ihan mahtavaa jotenkin! Me suomalaiset ollaan aika arkoja kehumaan toisiamme ja mun mielestä tää oli myös hyvä testi testata, onko se oikeasti vaikeaa. Ja heille, joilta mä kysyin kuvailuja liittyen muhun, eivät kauaa miettineet, joten ehkä me ollaan menossa kokoajan parempaan suuntaan. Mä kyllä kehun usein mun läheisiä ja ystäviä, koska se yks kehu saattaa olla maailman tärkein asia jollekin. Mitä te piditte tästä postauksesta? Ootteko saaneet musta samanlaisen kuvan kuin nämä kysymykseen vastanneet? Haastan teistä jokaisen kysymään tänään joltain "millainen mä sun mielestä olen".

Nyt olisi viikon ensimmäinen työpäivä edessä ja voitteko uskoa, että enää 3 viikkoa ja sitten mun työt loppuu. Mun mielestä tää syksy on menny niin nopeesti, että en oo edes ehtinyt huomaamaan ajankulua. Vuosi 2019 aloitetaan siis täysin puhtaalta pöydältä, joka on mun mielestä tosi kiva juttu toisaalta. Mutta nyt toivotan teille mukavaa joulukuun kolmatta ja tsemppiä uuteen viikkoon ♥

Tykkää-merkinnät