LASIT MUN MIELEEN

MUUT, YHTEISTYÖT

Heippa murut! Tänään tulin esittelemään teille mun tämänhetkiset lemppari silmä- sekä aurinkolasitrendit. Tulen siis esittelemään teille kahdet silmä- ja aurinkolasit, jotka on mun mieleen. Kerron myös vähän pientä taustaa jokaisien lasien kohdalla, koska oikeastaan kaikkien näiden lasien taustalta löytyy jonkinlainen tarina! Let's mennään ja lähdetään liikkelle niistä mun vanhimmista silmälaseista, jotka on tallella.

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin  kanssa.

Max&Co

Mulla on tosiaan ollut silmälasit yläkoulusta lähtien ja muistan miten seiskaluokalla kärvistelin ja kärvistelin ja jos en nähnyt taululle, kysyin vierustoverilta, että mitä taululla oikein lukee ja mitä pitää kirjoittaa. Kai pidin tolloin teini-ikäisenä silmälaseja jotenkin noloina kun en halunnut mun silloisia laseja pitää päässäni yhtään missään.

Sain nämä Max&Co:n silmälasit täyttäessäni 16-vuotta ja hankimme nämä silloin Silmäasemalta. Mä itseasiassa aloin silloin pitämään silmälaseista itselläni ja muistankin jakaneeni heti nämä lasit saadessani kuvan Facebookkiin tekstillä "uudet lasit :)". Tosiaan lukulasit sain jo alakoulussa, mutta ihan kokoajan käytettävät silmälasit sain heti yläkoulussa ja ne olivat hyvin samanlaiset kuin nämä, mutta kokonaan mustat.

Voitteko uskoa, että nämä lasit olivat mulla kuusi vuotta kunnes ryhdistäydyin ja hankin uudet. Aika oli kyllä jo vaihtaa, koska nämä lasit oli aivan kuluneet ja likaiset. Oon ihmetellyt paljon, miten mun näkö ei juuri ollut huonontunut. Koska nää silmälasit oli ollut mulla niin kauan ja pidin näiden muodosta todella paljon, pelkäsin etten löydä itselleni sopivia laseja, koska trendit ovat niin muuttuneet noilta ajoilta.

Vogue

Mutta kuinkas kävikään. Marssin tosiaan huhtikuun alussa Instrumentariumiin, koska mä kaipasin jotain uutta, vaihtelua niiden vanhojen kehyksien tilalle. Oli todella outoa kävellä yksin optikolle, koska viimeksihän äiti oli mun mukana. Nyt hoidin kumminkin kaiken ihan itse ja siitä tuli kyllä aika aikuinen fiilis!

Instrumentariumin palvelu oli mielettömän ystävällistä ja optikko, jonka luo menin, oli todella mukava enkä kokenut oloani yhtään jännittyneeksi. Kun sopivat vahvuudet olivat selvillä, lähdimme testailemaan piilolinssejä, jotka sitten unohdin kun niiden laitto ei oikein luonnistunut. Ei mua se niin paljoa onneksi haitannut!

Piilolinssien sovittelun jälkeen siirryimme silmänpohjakuvaukseen, jossa en ollut ainakaan muistaakseni ollut vielä koskaan. Se oli mielenkiintoinen ja vähän jopa jännittävä tilanne, koska laite oli itselle täysin uusi, mutta onneksi kuvissa ei ollut mitään hälyttävää. Mutta mennään nyt niihin kehyksiin, höpötän aivan liikaa kaikkea muuta, hahhah!

Siirryttiin tosiaan kehyksien valintaan ja huomasin heti, että eihän tarjolla ollut enää sen mallisia laseja mihin olin tottunut kuuden vuoden aikana. Oli siis todellakin aika uudistaa lookkia ja lähteä kokeilemaan jotain uutta! Pyörittelin monia samantyylisiä kehyksiä käsissäni ja sovittelin ja mietiskelin. Löysin kuin löysinkin ne sopivat lasit, jotka sopii mulle just täydellisesti!

Muoto oli ehkä se suurin muutos nyt mun kehyksissä, mutta pakko sanoa, että ai vitsi oon kyllä iloinen, että nappasin just nämä silmälasit mukaani. Nää sopii mulle mielettömän hyvin ja pidän siitä, että mun silmämeikki (kun sitä löytyy) näkyy todella kivasti näiden lasien alta kun kehykset ovat vähän isommat. Mietin hetken alkaako mua häiritsemään sangoissa oleva kultainen väri, mutta sitten tajusin, että mä en juuri käytä koruja koskaan, joten ei se tuu mitenkään vaikuttamaan mun elämään jos mun sangoissa on vähän kultaista vaikka yleensä pidänkin hopeasta enemmän. Nää lasit on ihan täyttä rakkautta enkä aio kyllä hetkeen vaihtaa näitä pois! Mutta en tosiaan lähtenyt pelkkien yksien lasien kanssa matkaan.

Michael Kors

Nimittäin nappasin silmälasien kavereiksi vielä aurinkolasit vahvuuksilla. Aurinkolaseja näistä liikkeistä löytyy aina hieman vähemmän, netistä toki enemmän, mutta mä löydin kumminkin itseäni miellyttävät aurinkolasit.

Valitsin siis Korsin kivan sirot kehykset ja noi ohuet sangat oli mulle aika uusi juttu, koska oon tottunut pikkusen paksumpiin sankoihin. Mun mielestä nää kumminkin istui päähän hyvin ja sen vuoksi nää lähti mun mukaan!

Mutta miksi sitten halusin aurinkolasit vahvuuksilla? Mä kun en oo piilareita koskaan käyttänyt, oon mä siis opetellut pitämään aurinkolaseja silmälasien päällä, koska enhän oo halunnut ilmankaan olla. Kahdet lasit päällekkäin näyttää tottakai vähän hölmöltä ja oonkin saanut esimerkiksi töissä lapsilta kommentteja miksi mulla on kahdet lasit päällekkäin, lastenhan sitä on todella vaikea ymmärtää, ihanuudet.

Nyt mä päätin, että tähän on tultava muutos, koska en todellakaan jaksa enää pitää kaksia laseja samaan aikaan. Mulla aurinkolasivalikoima on vähän hintavampaa sekä suppeampaa, mutta mulle riittää aivan hyvin ne yhdet, joista pidän. Elämä on paljon helpompaa kun omistaa aurinkolasit, joilla näkee eteensä. Tottakai joutuu vaihdella vähän enemmän silmälasit pois ja aurinkolasit tilalle ja toisinpäin, mutta ei se oo mulle ongelma. Nytkin viime viikot on saanut lähes asua aurinkolasit päässä kun aurinko on paistanut 24/7! Mutta kuinkas sitten kävikään.

Gucci

Muistin, että Inspiration Blog Awardseissa sovitin eräitä mielettömän upeita Guccin aurinkolasikehyksiä ja rakastuin niihin ihan täysin. Olin nähnyt näistä jo vuoden ajan monia kuvia ja pidin näitä joka kerta upeana. Ajatelin kumminkin, että näitä on varmaan tosi hankala saada itselle ja turha ostaa kun ei saa vahvuuksia.

Mä heräsin kumminkin kun ihana Janina lisäsi Instagramiin kuvan nämä upeat arskat päässä. Kommentoin kuvaan kuinka mua harmitti, että olin ehtinyt jo hommaamaan nuo Korsin aurinkolasit enkä tajunnut, että näitä olisikin saanut myös vahvuuksilla Instrusta.

Tuumasta toimeen ja kaivelemaan papereita. Ette voi ymmärtää kun meinasin kiljaista onnesta kun tajusin, että mullahan on 3 kuukauden tyytyväisyystakuu ja mulla on siis mahdollisuus vaihtaa mun lasit toisiin. Kävelin siis Instrumentariumiin, kerroin halustani vaihtaa aurinkolasikehykseni toisiin ja siihen meni ihan muutama minuutti kun sain kuulla, että pari viikkoa niin uudet lasit on noudettavissa. Mielettömän nopeaa ja helppoa!

Mä olin mielettömän onnellinen, että aurinkolasit, joita olin ihaillut jo ainakin vuoden, on tulossa mulle. Tajusin heti, että nämä aurinkolasit on mulle paljon paremmin sopivammat ja enemmän mun näköiset. Näissä on niin kaunis muoto ja rakastan mustia kehyksiä yli kaiken! Oonkin nyt saanut pitää näitä ihan urakalla päässä näiden säiden vuoksi ja välillä tuntuu, että näitä ei edes haluaisi riisua päästä pois kun nää on vaan niin upeat. Nää aurinkolasit tulee siis olemaan kovassa käytössä ja mä r-a-k-a-s-t-a-n näitä yli kaiken! ♥

Mulle jäi todella ihana kokemus Instrumentariumista. Heillä palvelu on ystävällistä ja työntekijöistä huokuu se, että he ovat sinua varten. Aion tästä lähtien hankkia aina silmälasini Instrusta! Hanki säkin.

Mitä mieltä te ootte näistä mun silmä- ja aurinkolasivalinnoista? Mä oon ainakin ihan rakastunut. Ihana saada uutta ilmettä kasvoille ja muutos tekee aina hyvää! Toivottavasti postaus oli teille yhtä mieluinen kuin mulle. Näihin fiiliksiin, aivan ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille kaikille rakkaille ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ainoaxberg
ainoaxberg,
Kivan näköisiä laseja oot viime aikoina hankkinut, etenkin noi Guccin on upeet!
nouw.com/ainoaxberg
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Noi Guccit on ihan rakkautta! ♥
nouw.com/nooramaijakatariina