KUKKAINEN MEKKO JA AJATUKSIA MEIKITTÖMYYDESTÄ SEKÄ KUVIEN MUOKKAAMISESTA

OUTFITS, AJATUKSIA

Kuvat: Emmi Huhtanen

Asu:
Mekko Wish
Scrunchie Nelly.com
Sandaalit Fila
Aurinkolasit Gucci

Moi kaikki rakkaat, toivottavasti teillä oli yhtä mukava viikonloppu kuin mulla! Mun viikonloppuun kuului paljon Netflixin katsomista, hyvää seuraa ja näiden lisäksi vielä vierailu Ähtärin eläinpuistossa. Ihana viikonloppu siis takana ♥

Tulin jakamaan teille vähän asukuvia kukkaisessa mekossa, jonka tilasin ihan testinä Wishiltä. Yllätyin ihan mielettömästi kun kotiin saapui laadukkaasti tehty ja oikeasti mukavaa kangasta oleva ihana kesämekko. Mulle on sattunut Wishin vaateostoksien kanssa ties mitä, joskus ne on pieniä, joskus isoja ja joskus ne menee rikki yhdestä käytöstä. Tämä mekko oli kumminkin positiivinen yllätys, pidän paljon tuosta auringonkukkakuosista ja keltaisen ja mustan yhdistelmästä. Onko tää mekko teidän mieleen vai lentäisikö tämä teillä suoraan roskikseen?

Tilasin jokunen aika sitten muutaman jutun Nelly.comilta ja taas ostin testinä kolmen scrunchien pakkauksen, jossa oli siis valkoinen, vaaleanpunainen ja musta scrunchie. Ja jos joku teistä ei tiedä mikä scrunchie on, se on tuo hiuksissani oleva ponnari. Muistan kuinka en syttynyt yhtään näille kun nää tuli takas muotiin, koska muistan äitini pitäneen joskus silloin kun olin pieni niin tällaisia ja jotenkin en vain osannut kuvitella omaan päähäni tällaista. Kumminkin, testasin tuota valkoista päähäni heti kun sen sain käsiini ja se itseasiassa täydensi nutturakampausta aika kivasti. Kokeilin tätä myös ihan normiponnarityyliin, mutta se tyyli ei iskenyt, näitä tulen siis luultavasti käyttämään juurikin nutturakampauksissa.

Nyt näiden hellekelien aikana mun jalasta ei löytynyt mitään muita kenkiä kun noi Filan sandaalit, ne on vaan niin helpot laittaa jalkaan ja mikä parasta, jalka saa hengittää. Vaikka ne ei ehkä kaikkein tyylikkäimmät oo ja ei ehkä natsaa ihan täydellisesti tähän asuun, mä mietin tällä kertaa vain mukavuutta.

Moni teistä myös varmaan huomasi, että näissä kuvissa oon täysin meikittä. Oon tainnut olla nyt lähes kaksi viikkoa täysin ilman meikkiä ja vitsi miten hyvältä on tuntunut. Vaikka oon rakastanut olla ilman meikkiä niin tänään jouduin kumminkin rikkomaan tämän jatkuneen putken, koska halusin laittaa työhaastatteluun kevyen meikin. Meikkaaminen tuntui kyllä niin oudolta ja pelkäsin, että en edes osaa enää, mutta sain mä jonkinlaisen sotamaalauksen kasvoille, hahah.

Mun mielestä meikittömyys on täysin normaalia eikä kenenkään tarvisi hävetä itseään meikittä. Tiedän, että monelle meikittömyys on tosi iso kynnys, mutta oikeasti, ilman meikkiäkin voi näyttää hyvältä! Sulla ei tarvitse olla sileä iho, suora hammasrivi tai täydelliset kulmat, näyttääksesi kauniilta. Oot vain sä niin sä riität ja oot silloin paras versio itsestäsi ♥ Siinä missä rakastan meikkausta, rakastan myös sitä, että säästän päivästäni tunnin kun päätän olla meikkaamatta.

Nostan isosti hattua kaikille niille, jotka uskaltaa edes joskus näyttää sen oikean itsensä, kaiken sen alta. Toki tiedän, että kaikki eivät meikkaa siksi, että pitävät itseään rumana ilman meikkiä vaan yksinkertaisesti nauttivat meikkaamisesta niin paljon ja se on todellakin ok! On ollut kumminkin ihana huomata, miten naiset jakavat somessa kuvia raskausarvistaan tai muista epävarmuuksistaan kuten juurikin meikittömistä kasvoistaan, jokainen kuva ja positiivinen kannanotto on askel parempaan. Mä haluan omalla esimerkilläni osoittaa esimerkiksi itseäni nuoremmille, että aina ei tarvi olla meikattuna. 

Meidän yhteiskunta luo nykyään todella paljon paineita lähes kaikenikäisille naisille sekä miehille, joka ei oo mielestäni hyvä asia. Haluaisin, että jokainen voisi olla oma itsensä eikä kuvien muokkailuun tarvisi käyttää tuntia aikaa. Haluaisin jokaiselle hyvän olon omassa kehossaan ja omissa kasvoissaan, koska kaikki me ollaan upeita. Jos sä luet nyt tätä mun tekstiä ja huomaat itse piiloutuvasi muokkauksien ja meikkauksien alle, tee ensi kerralla toisin. Vähennä muokkausta kuvassasi tai jätä vaikka silmämeikki kokonaan tekemättä, saatat huomata miten kaunis olet, oikeasti.

Näihin tunnelmiin ja ajatuksiin on hyvä lopettaa tämä postaus! Me saavuttiin äitin kanssa just Tampereelle ja mun työhaastikseen on nyt 4 tuntia aikaa ja mua jännittää ihan mielettömästi. Tuntuu jotenkin uskomattomalta, että oon menossa työhaastatteluun juuri siinä kaupungissa, josta oon haaveillut jo monen vuoden ajan. Toivon teidän viikon alkuun paljon hymyä ja positiivisia ajatuksia, moi moi ♥

Tykkää-merkinnät