KOKO ASU H&M:STÄ

OUTFITS

Asu:
Mekko, kengät ja laukku H&M

Kuvat: Emmi Huhtanen

Heissuli veissuli kaikki kamut sielä ruudun toisella puolella, hahhah! Keskiviikosta on tullut mulle joku yleinen asupostauspäivä, mutta mun mielestä on kiva, että asupostaus on toisaalta keskellä viikkoa vai mitä mieltä ootte?

Kierreltiin Emmin kanssa viikonloppuna vähän kauppoja läpi ja muistan katsoneeni tätä kuvissa näkyvää mekkoa H&M:ssä varmaan 5 kertaa, mutta vielä kertaakaan en ollut sitä vienyt sovituskoppiin ja sovittanut. Johtuiko sitten siitä, että Emmin mielestä tää näytti niin kamalalta (mikä se semmonen ystävä on, joka ei sano asioita suoraan). Lauantaina mä kumminkin päätin, että hitsi vie, en mä siinä mitään menetä jos tätä sovitan vaan se jää häirittemään jos en edes kokeile, enhän voi tietää miltä se näyttää päällä.

Eniten tässä mekossa muhun iski sininen väri ja kiva kuosi, mekon pituus kumminkin mietitytti. Onneksi kumminkin päätin kokeilla tätä mekkoa, koska mä rakastuin välittömästi kun sain tämän päälleni! Onhan tää mekko nyt ihana. Emmi muutti myös hyvin nopeasti mielipidettään kun näki tämän mun päällä, joten pakkohan tää oli ostaa.

Pidän siitä miten mekko liikkuu tuulessa kevyen kankaan vuoksi ja pidän myös siitä, että mekko on sivuilta pikkasen pidemmän mallinen. Musta on kyllä tullut niin mekko- ja hameihminen kun vaan voi tulla, voisin pukeutua joka päivä mekkoihin tai hameisiin. Mun mielestä sininen väri pukee mua myös todella hyvin ja sen vuoksi hankin heinäkuun häihinkin sinisen asun! Aika hauska sattuma muuten, että tämä koko asu sukkahousuja lukuunottamatta on H&M:stä.

Mun alkuviikko on sujunut hyvin rauhallisesti ystävien seurassa ja tänään aion myös nähdä molempia parhaita ystäviäni. Tänään on mun toiseksi viimeinen työpäivä tässä työpaikassa ja haikeus alkaa kyllä iskeä. Perjantaille sovittiin onneksi vielä treffit työkavereiden kanssa! Mulla ei tosiaan kesälomaa juuri oo vaan hyppään suoraan toisista töistä toisiin, mutta en kyllä valita. Mun kesäduuni on kylläkin lähinnä ulkotyötä, joten toivotaan hyviä kesäsäitä vaikka nyt vissiin viileneekin.

Miten teidän viikko on sujunut tähän mennessä? Teillä olisi vielä mahdollisuus pistää mulle kysymyksiä tänne (klik!) sillä perjantaina tuun vastailemaan teidän kysymyksiin. Mielettömän iso kiitos jokaiselle kysymyksen jättäneelle ♥ Nyt toivotan teille mukavat keskiviikot!

Follow my blog with Bloglovin
  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ainoaxberg
ainoaxberg,
Toi mekko on kyllä niin kiva!
nouw.com/ainoaxberg
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Vähä kiva, että säkin tykkäät siitä! ☺️
nouw.com/nooramaijakatariina
EmmaSini
EmmaSini,
Ihanat kuvat ja asu! 😍
nouw.com/emmasini
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
JennaClaudia
JennaClaudia,
oi miten ihana mekko! <3
nouw.com/jennaclaudia
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
elizabethevasofia
elizabethevasofia,
vitsi sininen sopii sulle hyvin! 😍👌🏻
nouw.com/elizabethevasofia
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Hei vähä ihana kuulla! ☺️
nouw.com/nooramaijakatariina
Piia / La La Lilja,
Aivan ihana mekko <3 H&M:ltä tekee kyllä tosi hyviä löytöjä 😊
www.lalalilja.fi
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Kiva, että miellyttää sunki silmää ☺️ ja joo, silloin tällöin tulee kyllä löydettyä aarteita kyseisestä liikkeestä!
nouw.com/nooramaijakatariina
Jenni / Meidän Koti,
Sopii kyllä mielettömän hyvin sulle! Sininen on mulle haastava väri, se on hieno mutta harvoin sitten kaapista sitä kuitenkaan laittaa päällensä.
www.meidankotiin.blogspot.com
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Oi ihana kuulla, kiitos! ❤️ Rohkeati vaan kokeilemaan ☺️ Lähde liikkeelle vaikka yksinkertaisesta t-paidasta!
nouw.com/nooramaijakatariina
stepstoselflove
stepstoselflove,
Oi että, onneksi hommasit tuon mekon muru! Sopii sulle ihan äärettömän hyvin <3 Ja mä niin sytyn sun ilman meikkiä-lookille, oot niin fresh ja kaunis! :-*
nouw.com/stepstoselflove
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Mikä ihana kommentti, kiitos 😭❤️
nouw.com/nooramaijakatariina
SaraV
SaraV,
Tosi kaunis mekko, se sopii sulle ihan sika hyvin! Ja tosi kauniit kuvat ❤️
nouw.com/sarav
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Oot ihana! Kiitos kauniista sanoista ❤️
nouw.com/nooramaijakatariina