Haha kan nästan kalla detta ett inlägg jag gör mitt i natten igen men Nope. Är uppe med tuppen! Bussen va jävligt sen men jag e rätt glad idag ändå! Ska ut i detta kassa vädret å cykla runt i slask å snö å regn å dela ut post! Hallå springportar dessutom! ^^ Äsh dem e bara 3 våningar och 51 stycken.

Transrelaterat
Imorgon är jag 27 månader på hormonbehandlingen. Glömmer av det ibland men sen kommer jag på det ibland juste 13 imorgon! Haha kul. En liten sak som jag faktiskt märkt nu härom veckan.. kan det möjligen va så att jag fått en lite större skostorlek på grund av testo? jag indrar jag. Det ska ju typ inte ske men.. mina ny skor i storlek 40 känns trånga och dem assköna i 41 är perfekta.. haha
Eller ja lite stora kanske. Nä tror inte dem växt utan bara att jag önsketänker lite haha.
Ser lixom inte så sjukt mycket förändringar längre som sagt men jag la upp den här videon igen på youtube på min röst dem första 100 dagarna och då hörde jag ändå att från dag 100 så har ju rösten blivit lite mörkare ändå. men det kanske va obvious. Aja jag hörde de alla fall ganska tydligt.
Kul! :)
Psykiskt mår jag bra. Fysiskt också. Inte den mest snabbaste brevbäraren på jobbet men jag orkar cykla hela vägarna och dela ut all post innan vi slutar. Oftast. Hahah det finns såklart undantag.
Borde träna hårdare emellanåt. Är lite för lat för det. Borde äta bättre också. Har funderat på å börja med citronvatten igen varje morgon. Det var lixom jävligt bra för tarmar och typ själen.

Nu skriver jag mest strunt så tack för denna gång vi hörs! HEJ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1 år post op! ❤️ Känner mig lycklig! Min kropp är vacker och jag är nöjd! Jag har det rätt bra här och nu! Puss på er alla!
❤️❤️🌈

Åkte till Stockholm över dagen! :)

Likes

Comments

Jag tror det var ett tag sen jag mådde mitt bästa, men jag mår helt okej just just nu. Jag har ett jobb. Jag har någon slags plan. Jag har inte allt "figured out", men jag har idéer och tankar och en stark vilja att leva. Det är mer än jag haft innan så just just nu är det helt okej.

Har inte mycket mer att skriva men jag hoppas att ni mår helt okej ni med! Kram /Alex

Likes

Comments

Transrelaterat inlägg!

Hej! Det hände förut ibland att jag tvivlade på min transidentitet. Även idag typ en kort sekund tänk om jag inte är trans lixom? Men nu så har jag typ beviset. Jag vill aldrig mer tillbaka. Men det hände innan att jag tänkte om. Lixom tänk om jag ångrar mig. Tänk om jag inte är trans. Tänk om det bara är en fas. Oftast för att det var andra människor som satte dem tankarna i huvudet på mig. Ibland tror jag att jag är rätt lättmanipulerad. Tyvärr.
Jag är så glad att jag höll i. Jag måste ju vetat långt inne i nån permanent hjärngrej att jag va trans för jag vet nu att jag aldrig nånsin skulle gjort annorlunda om jag fick göra om det. Jag är nöjd med andra ord. Jag tror även jag är på den biten i livet där jag funderar på att inte längre kalla mig själv trans. Eftersom jag är kille. Jag känner mig lixom lite färdig med att förknippa med att " ha varit tjej!" Vilket jag inte har. Det är bara folk som är dåliga på att fatta. Haha.
Å folk tycker jag e korkad? hmm..
fan heller.
Ja e smart!
Ahwell. Sen är det ju den här delen med att vara öppen för att utbilda medmänniskor och hjälpa unga transpersoner. Det händer ju att folk skriver till mig. Jag vill fortsätta finnas till för dem men samtidigt orkar jag inte hålla på mer med mitt förflutna. Det är lite jobbigt ibland.
Vi får väl se!
Kram på er!
//Alex

Likes

Comments

Yo.
Känslor just nu:
Nöjd
Lättad
Taggad på jul
Lite stressad på hur mycket som ska göras och saker jag vill hinna med.
Vill ha fler timmar på dygnet du vet.
Är lite fundersam.
Osäker på några saker.
Har drömmar om natten jag inte vet hur jag ska tolka haha..
det är mycket.
Livet rullar på ändå.
Inte för att jag kommer nån stans men tiden går ju.
Stressande å tänka på det.
Jag har alla fall ett jobb för tillfället. Tackar en fin vän för det jobbet. Tack Keera!


"Ge mig tid. Kommer snart.
Ge mig tid.
Så om du bara lägger dig här
Kan ha fel. Men jag tror
Att om du bara lägger dig här.
Kanske hjälper det!"


- Linnéa Henriksson

Likes

Comments

Brukade älska vintern.
Nu är den vintern ett minne blott.
Inte längre faller snön lika vit.
Inte längre är jag av kallt blod.
Inte längre alls.
Inte mer.
Jag minns dem glädjetårar jag fick.
När jag kom hem till något så kallt.
Den meterdjupa gömman i trädgården.
Jag kunde försvinna i timmar.
Varje dag och varje kväll.
Jag kom in varmare än någonsin innan.
Men, inte längre faller snön lika vit.
Inte längre är mitt hjärta kallt.
Inte längre alls.
Inte mer.
Nu ljusnar jag med våren.
Jag blommar ut med all grönska.
Jag växer stark med solen.
Jag har blivit varm.
Jag har blivit varm.
Nej, inte längre faller snön lika vit
Inte längre är jag av kallt blod.
Inte längre alls.
Inte mer.

Likes

Comments

Hej.
Igår var sista dagen på halloween på Liseberg. Vi tog kort alla zombies bakom bussen och sen körde vi en asball zombie-walk.

Jag känner mig nedstämd. Har gjort det i typ 1 vecka nu. Vet inte vad det beror på eller varför eller nånting. Det var sorgligt igår med sista dagen med alla mina zombie-kollegor. Men vi gick ut sen några stycken och hade en askul natt! Vi va ute så länge att jag kunde ta första bussen hem på morgonen idag Hahah det var kul.
Tur är väl att jag mått dåligt många gånger innan så jag vet hur jag behöver tänka och agera för att må lite bättre. Jag fokuserar på det som är bra. Då kan en enklare lista ut vad som tynger en också.

Jag vill slänga en hel hög av mina ägodelar. Jag känner att jag har för mycket saker. Jag vill verkligen skaffa ett ordentligt jobb nu så jag kan flytta hemifrån. Är trött på Kungälv. Är trött på allt skräp jag lever bland. Och jag är trött på personen jag är för tillfället. Jag är pank konstant. Har ingen framtid planerad och massa ångest över att jag bara blir äldre.

Hade verkligen behövt resa till värme nu och få lite sol och D-vitamin. Hade behövt äta bättre mat men jag har ingen energi att laga bra mat.
Köper hellre glass och kollar på Paradise Hotel.

Hade gärna satt igång idag med att ta tag i livet men är så trött efter natten så jag tänker skjuta upp det tills senare i veckan.
Hoppas ni mår bättre än jag. Puss å kram KRAVBANAN!

Likes

Comments

Hayyoo!

Vet inte riktigt vart min blogg tagit vägen dem senaste inläggen! Alltså det är inte så mycket transrelaterat men det är mest för att det inte längre är så mycket fokus på det i mitt liv längre! Vilket är rätt skönt! Wiie! 😁✌🏻🌸 Det känns mer som en känsloblogg. Jag skriver om månadens eller veckans känsla för tillfället osv.. Haha nä men sist jag skrev vart jag nedstämd. Nu är jag rätt lugn, harmonisk och balanserad. känner mig lycklig. Har små lyckliga stunder och jag försöker unna mig att känna dem riktigt jävla ordentligt!

Några underbara stunder i Oktober:
• Första genrepet som Zombie 9 oktober. Hade fett kul! Skrämde några kompisar som var där! (Eller var nog mest bah creepy)
• Gick alla skräckhusen 10 Oktober med massa vänner och Goa människor! De va fett NAjs! Fick en kul snap av en skön lisebergare och garvade på bussen hem! (Blev skrämd i skräckhusen också!)
• Pressgenrep 12 oktober! Jag var Zombie och vi skrämde youtubers och blev filmade och fotade och det var rätt kul när folk med kameror sprang runt i området Hahha!
• PREMIÄÄR! Fredagen den 13 öppnade Liseberg dörrarna och vi körde på riktigt! Det kändes! Det var kul! Vi var taggade och vi körde på ordentligt! Hade fetkul!
• Någon kväll efter jobbet väntade jag på Bina och det kom fram en främling när jag satt vid Kopparmärra och frågade vad jag hette! Haha hen var turist och undrade om ett riktigt Svensson namn! Så jag skrattade och sa mitt efternamn: Andersson! Alex Andersson haha "that's a typical swedish last name!" det var kul att prata med främlingar igen! :) (I miss My job som värvare för Naturskyddsföreningen!)
• Tror det var förra veckan på torsdagen eller något som jag kastade amerikans fotboll med Bina och det var fett kul! :D ganska svårt å kasta rakt med en sån skev boll hahaha! Men kul å fånga hennes bollar haha!

• I söndags efter jobbet gick jag och några å mötte upp zam som övergett oss zombies till å bli spöke och hämtade ut armband och sen gick vi experimentet och sen åkte vi helix och då kände jag en sån där lyckostund! Skrek: "HAHAH, JAG ÄR LYCKLIG!"
• I måndags var en bra dag! passade Zorro! Sen kom Bina med veganglass och en blomma till mig! 😍❤️🌸

Hoppas. Ni mår bra! Jag mår fint idag! Kram! 🌸
//Alex

Likes

Comments