....mig i morse. Klockan var inte mer än i sju snåret. Han hoppade upp på mig och darrade, jag hade precis "drömt" om att det small utanför. Han var riktigt upprörd och fick mig att kliva upp. Gick ut och rökte på altanen och hörde röster. Visade sig att det var en personbil som kört på ett rådjur och att de skjutit rådjuret. Antagligen så var det den smällen som jag drömde om. Efter att de fått undan rådjuret och bilarna hade åkt så fick vovvarna gånut och kissa av sig. Myste sedan ner oss på soffan och tittade på TVn. Resten av huset sov så gott.

Gubben klev upp redan vid elva efter nattskiftet, fick lite kaffe och sedan började han och svärsonen snickra lite. Det är inte klart på "nya delen" på altanen, men det är så pass att vi klarar oss om snön vill komma. Lite fix med räcken, ny grind och så vidare är vad som ska göras. Får bli till våren om inte annat. Léon roade sig själv när gubbarna höll på och jag, Malin och Lexie for på affären. Blev typ fläsknoisette i ugn med hovmästarsås/grädde, ris, grönsallad och painriche käkade vi till. Mått i magen blev vi hela bunten. Hela familjen var på plats.

Sara och jag tog en promenad med vovvarna när Martin och gubben for till jobbet. De är nöjda och trötta, pälsklingarna alltså. Nu blir det en macka och sedan ska jag sova. Blir en tur till Ikea i morgon. Slut på servetter = Panik!!!, nä då behöver lite annat också.

Måste få säga att jag är så glad över att ha en sån fin familj som hjälper till när det behövs. Ni är guld värd hela bunten!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments