....när man vaknar och har haft armen rakt ut från sängen hängandes i luften. Det blev en kamp för att få tillbaka den i sängen. Alldeles tung och stum liksom å så jävla ont det gör. Hur som helst så fick jag den på plats efter lite bökande. Hihi!

Kollade på tv när jag lade mig igår kväll, underbara Hyacinth Bucket. Hon har ju sånt minspel. Det går ju inte så bra alla gånger för henne. Igår var de ute och provkörde en RR. Dream on Hyacinth dream on. Fniss!!

Har precis käkat/delat frukost macka. Vovven vill ju naturligtvis ha halva, det är vår grej det. Sitter snällt bredvid mig när jag fixar smörgåsen ( kan ju trilla ner nå gott) sen har jag en fyrbent svans och valpögonen kommer fram som en blixt från klar himmel. Sötnöten!! Kärlek kallas det. Han går inte ner på morgonen förrän jag går, han känner väl av mitt mående å måste ha super koll på matte tanten. Blir så glad av vår pälskling.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

....på altanen i morse innan vi åkte ut en sväng. Hamnade på en kopp kaffe i Standarn. Lillprinsen ringde och ville äta glass, talade om att jag skulle till doktorn. Åååååå mormor har du ont?? hörde jag i andra änden. Vi hann med en glass vid Time o kså innan jag skulle på HC. I väntrummet fick jag ett härligt snack med härliga Elisa. Hon är ju så go. Blev sjukskriven till 22/7, förhoppningsvis är jag längre från väggen då.

Tog ett par timmar nere vid Storgösken med Eva, Malin och Léon, underbart att plaska lite med prinsen. Sitta i solstolen, höra vågskvalpet och bara vara. Skööönt!
När jag kom hem hade Magnus klippt stora gräsmattan, var ute på promenad med Rambo, Matte höll på med veden, Sara kom och jag tog lilla gräsmattan. Nu är det hundhagen kvar. Körde grabbarna till kanalen så de fick bada och kyla av sig efter arbetet. Väl hemma landade jag i soffan med en toast. Mums!

Nu är jag helt slut efter den här dagen, har prata med chefen också och meddelat hur länge jag blir borta.

Likes

Comments

....medvetslös! Så känns det nu. Sandviken på eftermiddagen med Eva,Benny och kärleken. Måste ju ha presenning att ha under förtältsmattan. Blev lite annat jox oxå. Slut som artist när vi kom hem, förberedde maten och åkte iväg en sväng. Tog och visade Benny en bra plats att campa på, visade Eva tidigare idag. Blev ett dopp för mig och Eva, så sköööönt!

Hem och lagade ugnsstekt falukorv och mos. Gubben plockade och fixade med pappersinsamlingen medan maten blev klar. Käkade, åkte med pappersinsamlingen,  tankade, tog en raggarunda och ett Lidl häng. Lite senare blev det en kopp kaffe i Standarn. Eva behövde cigg så vi for upp lilla sparköp.....höll på att få en taxibuss i sidan. Jag rånita och den andra gjorde detsamma. Jag hade förkörs rätten, men har jag inte reagerat så har bussen kört in i mig som körde.....gaaaaah!! Tur att det gick bra, fast det hade väl inte direkt någon bra inverkan på min psykiska hälsa. Suck!! Det krävs inte mycket för att sänka mig för tillfället.

Nu blir det till att gå och lägga sig. Får se till att jag får sova. Det skulle vara skönt!

Likes

Comments

....tröttnar på att läsa om hur jag mår. Fast det är min vardag och jag har min blogg som en livlina. Får skriva av mig lite. En del saker som påverkar mitt mående får jag inte skriva om. Då får jag bannor från ett visst håll och det är väl onödigt att få mer att må dåligt över.

Ska träffa läkaren i morgon och får se vad han säger, ökad dos, nej, mer vila, förhoppningsvis, börja jobba, känns som ett BIG NO NO för mig. Den som lever får se.

Har precis varit in på Ica Maxi en sväng när grabben var på matte. Det räckte för att säga musten ur kärringen. Bara till att bita ihop och ta sig igenom den här dagen också.

Likes

Comments

...vid Ankdammen. Åkt raggarundan i Skodan, skäms på mig. Skulle ju varit i en jänkare förstås. Tog en tur på skogen med gubben. Blev ett antal mil skogen. Var runt och kollade in lite ställen att fricampa på. Nice!

Enda djur vi såg var några ring duvor och en älgko med fjolårs kalv. Fina och ståtliga djur är de.

När vi kom hem hade jag stelnat på mig i kroppen så jag såg ut som om jag var typ 100 år när jag klev ur bilen och gick in.....gaaaaah!!

Nu sossar gubben och vovven har intagit sin favorit plats och börjar nog snart snarka kapp med hussegubben. Själv får jag väl vända och vrida ett tag till innan jag somnar.

Fick en bild på älgen, dock väldigt dålig och suddig

Likes

Comments

.... och vad gör väl det. Idag är det ingen bea dag, men den kan bara bli bättre. Har sovit dåligt, men lääääänge. Inte för att det gör något, men det kan ju kännas lite tokigt.

Fick fint främmande per cykel, lillprinsen och dotra som cyklade runt Rönninsvreten. Stannade till här för en vätskepaus. Lillen ville vara kvar hos mormor, talade om att mormor var för trött, en annan dag. Okej?! Ja, mormor. Älskar dig gobit, sa han innan de for. Det behövde jag, älskade unge.

Nu glor jag på tvn och inväntar orken för att plocka undan lite i köket, ser ut som om det släppts en bomb här hemma.

Likes

Comments

....men hemma bäst! Packade ihop vagnarna på förmiddagen och splittrade taikon lägret. Skönt att komma hem och få sanera kroppen. Började bli på gränsen med odören runt min kropp.

Haft en jobbig natt, mådde pissigt som  få igår kväll. Lätt gråten och schliten. Fick ett gott skratt innan jag skulle sova då gubben kom och ville glo på tv. Kopplade in den lilla dumburken och startade en sökning. Fick inte in en enda kanal....låg och spelade
och sa lite tyst...du har glömt antenn sladden...fniss!! Satte dit den och vips så hade vi tv. Mumsade lite godis och gubben somnade med dosan i hand precis som hemma vid tvn.

Nu lite köpmat och mys!

Likes

Comments

....har jag krupit in i husvagnen. Har haft en härlig dag. Känner att jag måste vila, för mycket för mig just nu. Orkar inte vara trevlig för stunden, så det överlämnar jag åt de andra. Så är det bara!

Nu ska jag däcka av och sova. Hoppas på att fiska lite i morgon  Har faktiskt inte hållt i ett spö på hela tiden den här fiskesvängen heller. Det får nog bli en tur någon dag längre fram. Så jag får känna fisken jobba lite om jag nu får nåt napp. Hoppas kan man ju i alla fall.

Har i alla fall haft en trevlig midsommar helg med många goa människor. Både barn och vuxna i alla möjliga åldrar. Inte har vi rykt ihop å slagits i vår tattar gemenskap. Det enda som vi slagits med är flygfän. Satan i gatan va sveeeeeen det har varit. Vi har eldat både det ena å det tredje för att bli kvitt dem. Tror tamejfan jag ska koppla en fläkt till elverket nästa tur å blåsa bort dem. Kanske hjälper mer än att vi sitter viftar med papptallrikar och ser ut som fisförnäma spanjorskor/spanjorer.

Sov gott och vakna torrt! Här vaknar man nog med svettningar (INGEN KLIMAKTERIEKOSSA) utan att det är lite små varmt i husvagnen typ en bastu.

Likes

Comments

....från oss som firar den med fricampar vid Hubo-Långsjön. Dagen började med en lung förmiddag, kärleken gick ner till sjön vid 6.00. Jag låg kvar en stund, sedan blev det kaffe vid husvagnen.

Gjorde toast till lunch på gasolen, har ju toast järn i gjutjärn. Funkar toppen!

Gjorde en midsommarstång, svärsonen skar upp tummen så det blev en tur till familjeläkar jouren och tråckla ihop tummen. Malin, jag, Léon och Tuva var och plockade blommor. Stången blev riktigt fin.
Lillprinsen blev jättefin i sin blomsterkrans.

Vi dukade långbord käkade korvsnuttar, köttbullar, skärgårds sill, senapssill, najad lax, peppar lax, matjessill, ägg, gräddfil å gräslök. Mums!

Nu sitter vi och bara är. Knott å sve äter på oss. Kroppen och knoppen min vill inte riktigt så jag är lite låg. Som det kan bli.

Likes

Comments

....på morgonkvisten. Det funkar så om ni inte visste.....Ha ett par rosa foppisar (funkar säkert med någon färg), andra steget är ha ett stort glas kaffe gärna med mjölk, ställ det på armstödet och putta till....voila så har man ett ljummet uppfriskande fotbad. Check!

Lillprinsen knackade på och ropade mormor jag vill ha prukost!! Bara till att gå ut och mysa med ute frukost!

Det bor en tattare i dotra, den kommer fram mer för varje dag. Kul!

Ska snart åka och handla lite till i morgon, sill och lite annan götta!

Här fylls det på med lite hmmmm, det är Stor Martin som ska diska så man vet inte riktigt vad det är för blankt.  Allt som gör det roligare är väl bra!

Likes

Comments