....pill på sn....!! Vaken med tuppen idag på min lediga dag. Den dagen som jag tänkt mig en sovmorgon. Det sket sig kan jag säga. Satte på kaffe och slog ner arselet i soffan. Där blev jag sittandes ett bra tag. Så småningom vaknade gubben, kollade på tv en stund. Förberedde lite jox till kvällsmaten. Stekte köttfärs och fläskfilé i form av noisette (utbankad filé). Blev så småningom pizza med vitlök, lök, bacon, filé,köttfärs och ost. Göttigt värre!

Martin och Sara kom förbi och Martin skruvade på Volvon i garaget. Sara och jag ritade av mönster och jag började sy på min långa college tröja. Sara hjälpte mig med klippningen. Har lite pill kvar som dragkedja och fickor. Får bli en annan dag det.

Fick ringa 1177 och fråga om hur vi skulle göra med gubben. Troligen infektion i läppen. Fick order om att åka raka spåret ner på HC utan tid. (läkaren som sydde ihop honom i söndags sa att han skulle höra av dig om det blev nåt) På HC gick det undan, sköterskan kollade på läppen (hon vågade inte ta i den) och sprang efter doktorn. Herracillin hög dos 3 gånger om dagen i tio dagar. Förmodligen blir det bättre fort nu. Stackars gubben min.

Blev ingen träning/promenad idag. När vi var på väg så kom det världens hagelskur, tappade liksom suget då. Får bli en annan dag. Fick i alla fall golvet dammsuget på övervåningen. Alltid nåt..

Nu blir det till att slå en frivolt ner i sängen, klockan är ställd för att agera taxi i morgon. Sandviken klockan 8.30 så man lär väl upp med tuppen i morgon också. Nattis på er alla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

...vad less jag blir. Hade precis skrivit ett långt inlägg om dagens bravader med allt vad det innebär. Hade bara några ord kvar på sista meningen så blir skärmen svart. Gaaaah!!!! Nån jäkla uppdatering på mån app. Bläääääisch!

Hur som helst så har vi varit på skogen jag, gubben och vovven. Kastade pinnar och vovven hittade en favorit pinne som fick följa med hem. Den blir nog till att agera tuggleksak i hagen. Var hem med vovven, åkte en sväng till jag och gubben. Väl hemma igen var jag rastlös i benen så jag lurade med mig gubben och vovven på en promenad till Time. Där blev det korv med bröd åt oss tvåbenta och två kalla korvar åt vovven. Martin och Sara kom förbi när vi satt där så vi köpte lite kaffebröd och liftade med dem hem. Det hängde lite regn i luften.

Vi käkade köpemat och den satte sig som en smäck i magen. Mätt och belåten kollade vi lite på tvn. Gubben har dragit till jobbet och jag har krupit ner i sängen och kollar på tv.

Hoppas på lite inspiration till att nåde städa, sy och promenera i morgon.

Tjingeling!

Likes

Comments