Hej!

Jag har typ glömt bort att jag ens hade den här bloggsidan... Tänkte dock att jag skulle vilja börja igen! Vet ej vad jag kommer göra eller skriva om här men vardagen är väl det vanligaste och intressanta?!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag haft nationella prov hela förmiddagen. Det var prov i svenska och uppgiften var att skriva en uppsats.

Efter det så kollade vi på 3:ornas slutproduktion "Djungelboken" för andra gången (esteterna kollade igår). Den är sååååå bra!!!!!

Nu väntar jag bara på mamma som ska sluta från jobbet och som vanligt så segar hon...suck!
Likes

Comments

Hej!

(Uppdatering)
Igår kom min sistah hem från Spanien/Skottland. Hon ska vara här i tre månader tror jag. Myyys!

Ikväll ska jag på filmkväll hos en kompis i klassen. Myyys!

Det var allt!

Likes

Comments

Hej!

Sååå skönt att våren äntligen tittat fram och det blir ljusare och varmare ute (nu låter jag som en 70-årig pensionär) men alltså fy fasen vad jag har längtat!

Var i Gbg igår. Älskar den staden alltså!

Jeans//Cheap monday
Hoodie//Pull and Bear
Bomberjacka//Jack & Jones
Keps//Jack & Jones

Likes

Comments

Hej!

Stress, detta jobbiga ord. Något jag och säkert många andra har just nu.

Att jag är stressad är ingen hemlighet. Det kan jag faktiskt dela med mig av mycket här. Vad är jag stressad över? Skolan? Ja, till STOR del (och speciellt nu veckan innan påsklovet då allt kommer på en gång). Men det är inte bara skolan som är det jobbiga. Det är typ miljön runt omkring mig också. Jag talar alltså inte om mina kompisar (som för övrigt är fantastiska), jag talar heller inte om miljön i skolan. Nej, jag talar inte alls om någon specifik miljö, utan det är liksom vilken miljö som helst, likt ett vakuum eller kanske ett tomrum som omger mig. Ibland kan jag bli orolig eller nästan lite frustrerad när jag tänker på det. Jag är ångestfylld över saker jag inte vet att jag är ångestfylld över, vilket kan bli plus, minus, noll i mitt huvud. det leder till slut att jag blir tom. Men jag vet inte varför jag är tom.

Ja, detta blev väldigt svårt att förklara med ord och även om jag skulle säga det. Men i huvudet finns dessa tankar och en förklaring klar in i minsta detalj.

Likes

Comments


Varför har jag slutat?

Eller tog jag en paus?

Ja, detta är frågor jag själv ställer mig ganska ofta. Kort å gott kan jag säga att jag tappade HEEEELT lusten att blogga efter Spanienresan (som var det sista jag la upp). Tyckte det kändes skittråkigt och jag har liksom inget vidare intressant liv p.g.a. S.K.O.L.A.N. såååaaattäää...aa

Jag tänkte börja igen. Självklart kommer jag inte blogga varje dag eftersom jag "har ett så INTRESSANT liv, you know". Det kommer väl komma upp en bild eller ett inlägg ibland och jag tänkte ha ett mål i alla fall, att jag ska åtminstone blogga en gång i veckan fram till sommaren. Sedan får jag se hur det går...

Likes

Comments

Idag var sista riktiga (hela) dagen i Spanien och imorgon åker vi hem till minusgrir och skit!

Hur som helst, idag var vi vid dem där stora byggnaderna igen som jag berättade om i ett föregående inlägg. Den här gången var vi dock på "oceanografic" som är typ att man kollar på fiskar och sånt. Jag gillar ju självklart inte när djur är i fångenskap, så mycket var ju inte roligt, men det var redan bestämt att vi skulle gå på det så då får jag väl hänga på då. Jag tycker nog allra mest synd om delfinerna! Men såklart så lider ju alla djur på något sätt.

Efteråt åkte vi in till centrum igen och fikade på ett café.

Kommer nog inte blogga imorgon för då åker vi hem och vi åker dessutom på morgonen så jag kommer ju i så fall inte ha mycket att skriva om.

Vi ses!

Likes

Comments

Ledsen att jag inte bloggade något igår! Vi var först på stranden i några timmar, men sedan så åkte vi direkt till stan och var där ända till kvällen. När vi kom hem så pallade jag bara inte att skriva något...

Aja, idag blir det nog stranden först som vanligt. Sedan ska vi fira min systers pojkvän som fyller år.

Likes

Comments

Asså, jag glömde lägga in dagens frukost i morse... Men jag tror att jag ändå ska sluta med det för det blir bara samma varje dag!

Hur som helst, vi kom precis hem från stranden och en restaurang som vi åt lunch på. Vet dock ej vad det blir för planer senare, men jag skriver ett inlägg ikväll ifall det händer något!

Likes

Comments

Idag var vi på stranden först i några timmar för att sola och bada. Sedan, på eftermiddagen tog vi tunnelbanan in till centrum för att shoppa lite. Jag köpte bara en sak dock.

Jag tänkte att jag gör ett gemensamt inlägg med alla kläder jag köpt när jag kommer hem så det blir lite mer struktur.

Ha det bra!

Likes

Comments