Inser ikväll att det bara är nästa vecka sedan åker vi till Thailand onsdagen där på. Hur fort har de inte gått?

Måste börja handla massa nödvändiga saker och skriva en lista så vi inte glömmer något. Men nu den stora frågan, vad ska man packa och vad får jag inte glömma att ta med till My?

#thailand

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så liten men så söt!

Första tofsen och så nöjd hon blev ☺️

Likes

Comments

Helgen har spenderats hemma i byn och de har snöat igen. Finns det inget slut på denna snö i vinter? Herre Gud. Hemma i Rossön var de så mycket snö på hustaket så ytterdörren inte gick att öppna helt och toalettdörren var helt skev. Så pappa ha spendera helgen med att skotta.

Jag och My har hejat på och sparkat. Sen har vi mest tagit de lugnt. Jag har nu börja få ont i andra sidan av ryggen, har sen vecka 12 i graviditet haft ont på en sida av ryggen och det har nu börja komma på andra sidan. Måste nog ringa barnmorskan och fråga om tips imorgon, någon här som haft problem med ryggen under graviditeten som ska ge några tips?

Likes

Comments

Idag har jag och My varit på badhuset med våra kompisar som vi lärt känna via föräldragruppen. Så glad att jag fått lära känna dem och att vi umgås så pass mycket som vi gör. Roligt för barnen som är lika gamla men även för oss mammor!

Vi badade, käkade lunch och hade de mysigt. Sen däckade My i säng när vi kom hem. Dock så vägra hon sova nu på kvällskvisten. Hon måste vara i någon jobbig fas för hon VÄGRA sova på kvällen och somnar hon så vaknad hon efter en timme och vägra somna om. Någon som känner igen sig?

Likes

Comments

Idag påbörjade vi termin 2 av 7 på förskolelärare programmet. De är bild som står i fokus, ska bli spännande då jag enbart kan måla streckgubbar.

Igår var vi ute en sväng och åkte pulka. Kallt och lite farligt tyckte My, men såklart roligt också. Skönt och komma ut när vädret är så fint!

Likes

Comments

Jag har tagit mig igenom en vecka till, en ångestladdad och stressande vecka då jag haft tenta samt att blixten varit dålig. De märka tydligt att lillebror känner av min stress och jag haft en del sammandragningar. Men i fredags var allt som borta och jag kände ett lugn som inte infunnit sig på väldigt länge.

I veckan ska jag kontakta barnmorskan för att få ett intyg på att de är okej att jag flyger så de inte uppstår några problem när vi åker till Thailand 15 Februari.

Likes

Comments

Inatt hoppade Blixten upp i sängen och sov. Sen så skällde han på grannarna imorse då de åkte på jobbet. Med de kan vi konstatera att han börja vara sitt vanliga jag igen. Skönt!!

Ja.. förutom fetaste såret samt en tråkig klippning på hans fina päls. Hoppas de växer ut lika fint!

Imorgon skriver jag min första tenta för denna utbildning. Är så nervös och ska egentligen sova men kan inte, ligger bara och tänker på sånt jag inte få glömma.

Håll tummarna för mig imorgon!

Likes

Comments

Så skönt att jag äntligen är pigg igen. Har fram till vecka 15 lidit av extrem trötthet och helst bara vilja sova. Men de är svårt med en 1 åring och plugg.

Nya tider är här och jag mår toppen förutom lite förstoppning. Men de kan jag leva med då min mage lever life då jag är gravid. I vanliga fall så är jag rätt dålig i magen då jag har dubbelt i tarmsjukdomar sedan 13 års ålder.

#bfjuni2018

Likes

Comments

Idag var Blixtens sår så pass dåligt så vi fick lämna han kvar hos veterinären för operation. Så synd om han. Längtar tills vi får hämta han imorgon...

Igår eftermiddag så åkte iaf jag och Micke skidor en sväng. Kallt men roligt!

Likes

Comments

Vi har otur med Blixten och hans hundbet har blivit infekterat. Inte så konstigt med tanke på att den hunden som bet inte har så ren mun. De är kämpigt för Blixten men även för oss som ägare, de ska tvättas flera gånger per dag, koksalt, duschas, medicin efter medicin och tråkiga saker.

Lider så med Blixten. Huden runt såret har iaf dött och håller på lossna så de luktar, APA rent utsagt. På tisdag ska han opereras igen och sen kommer han ha ett öppet sår några dagar/veckor framöver. Suck....

Alla hundägare, håll koll på era hundar. Ha de inte lösa om ni vet att de inte klara av det och släpp inte fram din hund till andra hundar innan du frågat ägaren om de är okej. Ingen vill vara med om detta tråkiga och inte heller betala den slutsumma detta kommer sluta på.

Likes

Comments