Igår var jag i Lund och kollade på Simon Lussetti som var och pratade där kommer inte ihåg vad det hette det var väldigt roligt. Efter det var färdigpratat där så fick jag hans autograf och tog en bild med honom :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick en ny mobil igår, det blev en svart iPhone 6 plus. Är faktiskt riktigt nöjd med den. Det går lite hackigt med bloggen men så får det va, jag har inte så mycket roligt att skrivs om endån så det får komma lite inlägg då och då..

Likes

Comments

Ute på promenad med Ronja som tog ett dopp i en rätt stor vatten pöl. Nu ligger hon bara och myser i solen

Likes

Comments

I måndags tyckte jag och Azra att det skulle sitta fint med en extra träning bara för oss två, och så blev det. träningen bestod bara av kumite. Har egentligen inte så mycket att säga om träningen så lägger in lite bilder

Likes

Comments

Har nästan precis slutat och står nu och väntar på Azra som ska slösa lite tid med mig i affärer. Just nu regnar det så det är inte så kul att vänta ;)

Likes

Comments

Vi har bokat en resa till New York vilket jag tycker är as grymt eftersom NY är ett av mina favoritställen i världen. Tyvärr har jag aldrig varit där men bara av att se bilder från NY så blir man helt förälskad. Vi åker dit tre eller fyra dagar efter skolavslutningen, och stannar där i en vecka. Vi har hyrt ett hus i New Jersey och det tar bara ca 30 minuter att ta sig in till Manhattan därifrån. Jag är taggad till tusen och orkar knappast vänta längre :D

Likes

Comments

Före och efter bild av resultatet :)

Likes

Comments

Lite bilder som jag tog idag med kameran som jag nyss köpte. Dålig uppdatering, jag vet men nu ska jag bli bättre på att uppdatera det lovar jag :)

Likes

Comments

​Jag har länge funderat på att skaffa mig en youtube kanal men vet dock inte vad alla är intresserade av att se, så jag är väldigt tveksam om jag ska skaffa en eller inte, kommentera gärna något som kan vara intressant så får jag la se om jag skaffar en kanal eller inte. 

Likes

Comments

Ni vet den stunden när man bara sitter och väntar på att det är vår tur att träna...


Likes

Comments