Hej, nu har gjort en första design på bloggen och jag blev rätt så nöjd faktiskt men jag lär ju gå in och ändra lite smågrejer då och då. Men det funkar till en början i alla fall.

Det är då jag som anonymt driver den här bloggen och vill helst att det ska stanna så. Jag kommer inte vara en "typical" bloggare utan jag kommer blogga när jag känner för det och inte för visningar. Kommer inte att göra inlägg varje dag då jag har ett väldigt fullt schema. Nog om det.

Jag kommer att lägga ut exempelvis bilder som jag hittar eller fotar själv på olika saker, lite om kändisar, quotes osv. Nästan inget om mig själv. I alla fall inget personligt för jag vill som sagt vara anonym. Jag kan lägga ut lite drama och problem som händer mig men inte så specifika detaljer. Ni får helt enkelt vänta och se. Det ska i alla fall bli kul att ha en blogg utan att känna press som jag har känt med mina tidigare bloggar som va totalt misslyckade hahah. Jag är väldigt intresserad i olika foton och bilder som andra och jag själv tagit. Men mest från andra för jag tycker aatt i varje bild kan man se nåt om fotografen.

Intressanta bilder med intressanta budskap och effekter

#noidentity

Likes

Comments