Hej!


Det finns inget så avkopplande som att sitta med en kopp te i handen, sedan lägga ned det och börja fylla i de oändliga rutorna, som man kan göra hur man vill, och sedan se resultatet! Speciellt när man har bra pennor, och kan bara sitta dör. Inte bli störd av någon, och kunna koncentrera sig på att bara kunna fylla i. 

Personligen tycker jag att det är lika kul att bara rita, något själv, men när man inte har tålamodet till det eller bara är sugen på detta, så är det riktigt avslappnande! 

kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hej vänner! <3

hoppas att ni mår bra och att ni har haft det bra idag! <3 Jag är lite krasslig, och har lite huvudverk, men jag hoppas att det kommer gå över, snart. I alla fall till imorgon! För då har jag en superlång dag med bland annat prov.

något som jag harsläpat runt på de senaste dagarna är mina hörlurar. De är riktigt praktiska att ha med sig när man ska någonstans, men när jag är hemma har jag alltid mina stora! de är mycket bekvämare! <3


nu ska jag kolla igenom mina anteckningar till provet, och sedan ska jag nog nysa lite, innan jag gör mig iordning!

kramar <33

Likes

Comments

hej på er! ♥︎♥︎

idag har det varit ett så typiskt svenskt höstväder! Det blåser grymt mycket, och till det så regnar det! är så hemskt trött på att man blir blöt eftersom, det är jobbigt att gå i blöta jeans hela dagen! 

På tal om det hade jag ett par blåa, tajta jeans idag, med en grå, enkel tröja, och vita skor till. jag gillar att det är lite basic, för det blir lika snyggt ändå!  

jag har också flätat en jävla massa idag! Två inbakade flätor på en, två, tre, FYRA personer! Jag kan ju inte klaga, för jag tycker att det är kul att fläta, och kunna exprimentera med olika typer. Jag har tex gjort flätor i olika bokstäver, och en massa annat också.

Detta inlägget skriver jag i enpaus i mitt pluggande! Jag pluggar mycket idag, för jag ska va med en kompis imorgon, och jag vill inte plugga sent på kvällen, när jag kommer hem sedan!

kramar<33

Likes

Comments

​hej på er!

idag har jag varit i skolan och på träning. en kompis visade bilder på en snygg kille hahah! jag har faktiskt haft en bra dag, förutom att en av mina kompisar blev sjuk! :(

sen har jag varit ensam hemma, och haft det allmänt mysigt. kokar makaroner och ätit köttbullar!

kram på er <3333

Likes

Comments

Hej vänner!

jag vet att jag inte har uppdaterat härpå ett ta, men har helt enkelt inte haft den motivationen! Hoppas att ni förstår!!

Det har inte hänt sådär jättemycket i mitt liv.. eller jo, kanske! Jag har en massaaaaaa prov och läxor att plugga till, så det måste jag göra! Jag träffade på en kompis påväg hem idag, så vi snackade lite, och gick in på ica, o köpte choklad!!!

en annan kompis frågade mig idag ifall jag gillade godis eller choklad mest, men det går ju inte att välja! Helt seriöst! Choklad är asgott, och det är godis med!

Just choklad är så pass gott så jag har köpt det till en av mina bästa vänner som fyller år på lördag!! 

nu måste jag verkligen sluta hålla på med annat, och börja plugga! Men först --> CHOKLADPAUS!

kramar på er! <33

Likes

Comments

hej vänner!

det har varit en liten upp och ned dag idag. Jag kände mig aspeppad i morse, sedan fick vi glass i skolan, och jag trodde att dagen inte kunde bli bättre.

men nu känner mig ganska deppig. kanske för att jag känner hur mycket ansvar jag måste ta just nu! jag vet inte hur det kommer att bli... agrrrr!

men jag vet att de e ok att känna sig deppig ibland! för om man inte skulle må dåligt ibland, hur skulle man då kunna känna igen de bra dagarna?

somsagt så hoppas att ja att ni mår bra! just nu lyssnar jag sönder min spellista på spotifu som heter "slappna av + depp 💍" '

vi hörs imorgon! kram<33

Likes

Comments

Hej vänner!

Idag har jag varit ute, och jag kom tillbaka med bland annat fina bilder, men också kottar, och annat smått och gott!

Dessa fotade jag sedan av, jag älskar att fota, även om jag kanske inte är så bra på det! Men jag vill bli bättre och då är det ett bra sätt at träna!

Idag är det även min mammas och pappas dag! Dem firar 17 år som gifta! 

Grattis till dem/er!!! ♡♡

Ikväll ska familjen äta middag på en resturang, det ska bli gott och mysigt! Det är ett bra ställe, men framför allt så är det sååå mysigt!! Jag skojar inte! 

jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra nu, men något hittar jag säkert på!

kram 


Likes

Comments

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra, och att ni har haft en bra fredag! Den är inte slut men jag tror ni fattar vad jag menar!

Jag själv vill helst bara gräva ned mig och inte synas. Jag haft så dåligt tålamod idag och igår! Jag vet inte...

Idag har jag gjort om idas sommarvisa, en lite weard uppgift jag fick från musikläraren. Men bara: Varför måste jag göra det!? Hur kommer jag ha nytta av det i mitt liv?? Jag ska inte direkt bli låtskrivare! Han gillar inte mig, och jag gillar inte honom, så är det!

Sen har jag skrattat ihjäl mig när man skulle sätta djur i olika grupper!! Jag haft en bra dag ifall man bortser från mitt humör!

Nu måste jag verkligen göra en läxa så baiii!

kraam <33

Likes

Comments

Jag har världens bästa vänner! Jag tänker skriva om dem för jag har verkligen dem, och de står upp för mig, som inga andra gör!

Jag har inte alltid haft så många vänner. Ett tag var jag väldigt beroende av vissa personer. Jag kunde inte släppa dem ett litet tag för att kunna lära känna andra. Det har jag slutat med nu, eller i alla fall försöker!

Jag har blivit vän med väldigt många under sommaren och nu under hösten. Jag har förändrats, och det vet jag själv om. Några få tycker att jag har blivit en sämre person, men de flesta, där ibland jag själv tycker att jag är bättre.

Förra året var jag väldigt tyst i skolan. Jag gjorde det man skulle och kunde aldrig vara med andra än dem i min vänskapskrets (alltså 5-6 pers).

Men under sommaren hände det något med mig. Jag blev mer framåt och började snacka mycket mer med andra, som jag kanske inte riktigt kände lika bra. Detta kan bero på att jag var på ett läger där jag lärde känna andra som var mycket mer framåt än jag. Och då blev jag en mer framåt person. Det tror jag i alla fall.

Detta framåt jag, följde med mig hem och sedan till skolan och mina aktiviteter. Jag har börjat umgås med fler personer, och det gör mig inget längre i vilken grupp jag hamnar i under ett grupparbete. För jag kan prata med alla i klassen, och kan också umgås med folk utanför klassrummet!

Nu har jag alltså förändrats. Jag vet att vissa folk tycker att jag är lite för mycket nu än jag var innan. Men jag trivs med mig nu, och måånga andra gör också det!

Hoppas att ni har lyckats läsa igenom mitt babbel!

kram <33

Likes

Comments

Vänner!

Idag har det varit en jävla massa spring för min del. En aslång dag i skolan, där jag hade idrott och var tvungen att springa som in i........ gud vad jag blev anfådd asså! Som tur är så är jag ganska bra på att springa så jag tyckte att det var hyfsat kul!

Sedan tappande jag bort mina nycklar till skåpet! Agrr! Jag har ingen aning var dem är, men som tur är så var det i slutet av skoldan. SÅ jag har inget viktigt i skåpet! Dem får väl klippa upp det imorgon, om jag inte hittar det här hemma!

När jag kom hem, hade duschat, så kom en såå saknad släkting till oss! Det var av henne jag fick dessa underbara sakerna ifrån!

För det färsta, boken!!!!!! Mina ögon förvandlandes bokstavligt talat till Hjärtan när jag såg dem! (om du skrollar längre ned så hittar du det som jag skrev om en bokserie! Detta är andra delen!!!! SÅÅ taggad!!

Sen är det en liten penna som man också kan ha som nyckelring och en liten anteckningsbok, och så cholkad!!

cholkad är det bästa som finns! LOVE IT!!

NU måste jag kila!

puss ock kram <33

Likes

Comments