Jacka: nelly.com // stickad: H&M // byxor: ONLY

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Åh gud så trött jag är, kommer somna när som men var tvungen att få i mig någon slags "middag" så det fick bli två avokado mackor och lite te. Asså har på senaste börjat älska avokado, tycker det e så gott! 

Dagen har inte bestått av mycket mer än skola och lite plugg men något kul är att jag bokat risk 1an och risk 2an idag så nu känns körkortet runt hörnet för teori och uppkörning är också bokat. Ska bli så skönt att få ta körkort och få lite mer frihet, inte vara så begränsad. Morgondagens planer är att gå till skolan, sedan läkaren och lite party på kvällen. 

hoppas ni haft en bra dag! xx Noelle 

Likes

Comments

​Här om dagen fick jag ett sms av en vän och fick denna bild ovan skickad till mig. Jag blev så ställd och stannade verkligen upp och tog åt mig. För denna text är så viktig för en själv och för samhället. Hade inte tänkt att ha några nyårslöften i år för det kan lätt bli en lista som man bara bockar av och tar in på fel sätt och kan sätta sig i huvudet på fler sätt också. Men när jag såg och läste denna text/bild så var jag bara tvungen att göra detta till mitt nyårslöfte för att det är ju så viktigt att älska sig själv, att tro på sig själv och inte älta. Jag vet att 2017 var ett år jag ältade och bara tryckte ner mig själv hela tiden och det e klart att man mår dåligt då, ingen mår ju bra av att inte gilla något om sig själv eller vara sårad hela tiden pågrund av att man inte kan acceptera saker o ting eller inte acceptera att den killen inte kände samma sak. Mitt 2018 vill jag göra så annorlunda och tänker gå efter denna bild. Har den som bakrund på min mobil för att få en daily reminder ​om att jag är bra som jag är och det e bara jag som kan ändra på hur jag ser mig själv i spegeln när jag kollar. Ville bara säga detta för att jag tycker det är så viktigt att man stannar upp och tänker på vad man klagar på eller mår dåligt av eller vad det nu är som stör dig i vardagen. och tänker på vad man kan göra för att ändra på det. SÅ VIKTIGT. Gör det du gör för dig själv och för ditt eget bästa och inte för någon annan. 

XX/ Noelle  

Likes

Comments

​Hello lovers!

Idag tog vi en liten spontanare till Uppsala för att äta en god middag en lill-lördag som denna. Det var så mysigt och behövdes verkligen. Vi åt på ett ställe som hette Terassen, jätte trevligt. Dagen har inte bestått av så mycket mer än det, ska nu bara ta det lugnt, tvätta av mig sminket och sova. Imorgon e planerna att övningsköra och träna. Hoppas ni haft en bra onsdag. PUSS

Likes

Comments

Guess who´s back??

Hej på er, det är år 2018 och jag har bestämt mig för att börja blogga igen detta år, mycket för min egen skull, för att jag vill ha något som är mitt och behöver starta någonstans. Sen har jag väldigt mycket kul som händer i år som att jag t.ex. tar studenten vilket jag ser så mycket fram emot. Men för att presentera mig själv för er som läser och inte alls känner mig så heter jag Noelle Englund och bor i Västerås, går mitt sista år på gymnasiet och är väldigt modeintresserad. Tänker att mer om mig kommer ni väl få veta med tidens gång. Ville bara skriva ett "första" inlägg för att ändå få någon start nånstans. Vi hörs hoppas jag, PUSS


Likes

Comments