Ilska får jag ofta. Ibland när jag är arg på mig själv så kan jag råka ta ut det på andra. I måndags så skrek jag på en lärare bara för att han sa till mig att sluta prata med en elev bakom mig när det ända jag gjorde var att säga till den eleven att sluta för att den störde mig, senare skrek jag på läraren att han hade gjort fel på en liten grej men som tur brydde han sig knappt.

Jag kan bli arg på olika sätt som t.ex så kan jag börja slåss, skrika eller så går jag bara där ifrån. Det bästa är ju om jag bara går iväg.

Det blir drama mellan mina kompisar ibland och de flesta gångerna så överdriver någon av dom bara. De blir arga för en liten sak och ignorerar personen i dagar men inte i veckor för de vet att de behöver varandra för att det sliter på de andra vännerna.

En gång så var jag o min kompis arga på varandra, två av killarna i min klass förstod att vi höll på att bråka så de sa en rast att alla 4 skulle sitta ner o prata. Det gick lite sådär men vi blev vänner igen iallafall. Allt på grund av onödig ilska. Vi blir lite arga varandra men går snabbt över.

Likes

Comments

På SUTen i svenskan så fick vi uppgiften att göra en blogg så detta är bloggen. Det kommer handla om skolan,fritiden och djur.

Likes

Comments