I och med att bloggen är ny hade jag tänkt köra 20 frågor som jag hittade på google, here we go!!


1. Om du fick välja att leva i en serie, vilken skulle du då välja?

Glee!! Skulle dö för att vara Quinn eller Rachel.


2. Vad ville du bli när du blir stor som barn?

Dagisfröken! Tyckte förskolan var en av de största höjdpunkterna i vardagen, men nu mera vill jag bli journalist och författare.


3. Vilken är din favoritdoft?

Garagedoft?? Alltid älskat det, höjdpunkterna i vardagen nu mera är att ta ut cykeln ur garaget på morgonen samt ställa in cykeln, såklart. Benisndoft är också en favoritdoft!!!


4. Senaste 3 inkomna sms?

Från en gruppchatt, "Nä undrade bara hahaha" - Carolin, "Måste alltså sitta och vänta en timme i skolan efter vi slutat imorgon eftersom jag har utvecklingssamtal" - Carolin, "hahaha" - Meja. Vi kan ju ta en tyst minut för Carro.


5. Vad stod det i ditt senast skickade sms?

"Vänta har inte du haft utvecklingssamtal"


6. Skostorlek?

38


7. Ögonfärg?

Melerade!! Grön & gul mestadels dock.


8 .Din favorit bild i kamerarullen?

Me and Theodorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr & Mina bästa tjejkompisar!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej finisar!!! Dagen började självklart med att jag försov mig, somnade med mobilen i handen - glömde alltså sätta i laddaren så mobilen var sten död när jag vaknade av mamma, 40 minuter försent. Jag kom iallafall i tid till skolan, och där hände inget vidare speciellt. När jag kom hem kollade jag lite på Gossip Girl och sedan hade vi fys utomhus med laget, extremt kallt till en början dock. När jag kom hem åt jag middag, duschade & nu sitter jag i sängen och kollar på Glee. Så mysig serie!!!

Likes

Comments

Hej finisar!! Idag gjorde jag frukost åt min familj, som den fina dottern jag är. Det blev amerikanska pannkakor med hallon, florsocker och choklad! Recept HÄR Sen kollade jag lite på Gossip Girl, jag kollar nämligen om den tredje gången, lätt favorit serien. Sen träffade jag upp Esmeralda och vi köpte ett Hello Kitty Cupcake kit för 30 kronor på coop, rolig grej men inte det godaste direkt. För mycket kemikalier och sött för min smak. Vi åt middag och kollade på resor till Hamburg, vi vill nämligen åka dit tillsammans nu på höstlovet. Vi båda håller både tummar och tår för att jag får åka dit för mina föräldrar.

Här kommer bilder från frukosten och cupcakesen!!


Likes

Comments