Jag är rädd...

jag är rädd för att det ska bli jobbigt igen. Jag vill bara vara som alla andra som kan gå till skolan utan problem. Visst alla har sina egna problem men det ser så lätt ut. Jag vill inte komma efter i skola. Jag vill inte vara rädd för att må dåligt. Jag vill inte vara en som bara tycker synd om mig själv utan jag försöker gå i skolan även om jag kanske tycker vissa saker är jobbiga men jag försöker i allafall.

Men jag har fått turen att jag har fått helt underbara vänner som bryr sig. Dom finns och dom gör mig glad.

Dom senaste veckorna så har jag tänkt mycket. I skolan brukar jag oftast bara fokusera på vad jag måste göra. Även om jag inte vill. Men jag är väl helt ok i skolan skulle jag nog säga. Men det är jobbigt ibland på morgonen. För det först så måste man ju gå upp ifrån sängen so jag tycker är jobbigt. Men när jag väl kommer på bussen så går allt bra. Men när jag väl kommer hem igen så brukar jag oftast gå upp till itt rum och lyssna på musik och tänka på livet. Ibland så när jag slutar sent så tar jag ibland den längre bussen som tar längre tid att åka hem med. Bara för att tänka och lyssna på hög musik i hörlurarna. Men dom senaste dagarna har jag börjat blivit rädd för att jag ska hamna i samma gropp som fört. Men det känns so bara för att jag är hemma så känns det som att jag ska hamna där.

Aa hörrni. Jag vill bara skriva lite för dels så var jag ju tvungen att uppdatera lite och då tyckte jag det var perfekt för ja ville skriva av mig. Men hoppas ni mår bra iallafall. Så syns vi någon annan gång.


Gillar

Kommentarer