Vinterns kolde vejr er ikke din gode ven, når du vil ha velplejet læber. Her får du 4 god tips om hvordan du plejer din læber så de ser sunde ud.

1. Slik ikke dine læber: Der er mange som har en vane med at slikke sine læbe, det udtørrer din læber, samt det giver små revner eller sprækker. Så det er en meget gode ide, at ikke gøre det.

2. Vand er din bedste vand, så sørg for ikke undgå dehydrering, for det giver tørre læber.

3. Hvis du har meget tør hud på dine læber, er det godt at børste dine læber, så du får fjernet de døde hudceller, som ophober sig. Her skal du tage en blød tandbørste og børste dine læber, hver ved fjerner man de døde hudceller.

4. Gør det til en vane, at bruge læbepomade natten over. Hvis du ikke bruger læbepomade om dagen, kan man bruge læbepomade inden du går i seng, når du vågner er dine læber dejlig bløde.

5. Peeling til din læber er super godt, jeg har lagt et link til de produkter som jeg bruger.

Ellers kan man selv lave sin egen hjemmelavet peeling

2 tsk. sukker

1. tsk olivenolie

Rør rundt og lad det stå i køleskabet før brug, så har du en hjemmelavet peeling.

Efter brug kan du vaske din mund eller tage en vat med lunken vand for fjerne rester af.

Her er link til de produkter som jeg selv bruger.

1 Lancome Nutrix Stick 190 kr

2 Eve Lom kiss mix 140kr

3 Milani Moisture Look Oli Infused lip 129kr

4 Clarins Instant comfort lip oli 02 Raspberry 150 kr


Peeling til læberne

Mint Maniac

Lip Exfoliator

Keep It Sweet Sugar Lip Scrub


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hurra for netshopping, især når man har børn. Jeg har her fundet en masser lækre varer på ONLY'S hjemmeside samt H&M'S hjemmeside til billig penge. Har lagt linken op til de begge hjemmesidder.


1 Flæse top med korte ærmer 184 kr

2 Detaljeret top med lange ærmer 160 kr

3 Høje Støvler 270 kr

4 Carmen Reg skinny fit jeans 299 kr

5 Blonde top med lange ærmer 208 kr

6 Bomber jakke 200 kr

7 Frakke i uldblanding lysegrå 383 kr

8 Kjole med bindedetalje i sort 134 kr

9 satintop med blonde pudderrosa 56 kr

10 Jacquardmønstret nederdel 40 kr

11 Ribstrikket trøje pudderrosa 45

12 Ankelboost med lynlås sort 167 kr

13 Velvet brooch shoes 439 kr


Likes

Comments

Først og fremmeste glædelig jul til jer alle. Håber i har haft en dejlig dag.

Her hjemme starter vi lille juleaften d. 23 med at pakke en lille gave op, fordi min søskende ikke kan vente til d. 24.

Vores tradition er at vi d. 24 spiser noget lækkert morgenmad med hjemmebagt boller og pandekager. Efter vi har spist morgenmad begynder vi småt med, at åbne vores julegaver. Jeg har fået mig nogle ret lækre julegave, faktisk lige dem som jeg har ønsket mig.

Her efter hygger vi og ser Disney juleshow også gør vi ellers klar til aftensmaden. Det er altid min mor og jeg som står for julemaden, også dækker mine søskende og mand bordet. 

Her hjemme spiser vi ikke and for ingen af os kan lide det, man der imod spiser vi kalkun, da det er et meget stort hit herhjemme, med brune kartofler og rødkål. Til sidst og ikke mindst står desserten på hjemmelavet risalamande.

Jeg ønsker jer alle sammen en glædelige jul, og håber at i har haft en dejlig dag med jeres familie. 

Likes

Comments

I dag inviterede jeg min kære søster ud til jule shopping, hvor vi skulle og kigge på julegaver.

Min kære familie er stadigvæk ikke kommet med en jule ønske som jeg bad dem om for en måned siden.

Så nu har jeg altså besluttet at shoppe alligevel, selvom jeg ikke har deres jule ønsker, jeg må bare gætte mig frem.

Min søster er et af de mennesker som jeg ikke kan undvære i mit liv, vi har det så sjovt sammen, når vi er ude.

Vi var en tur forbi Fisketorvet og her skulle jeg hente nogle pakker, fordi jeg havde bestilt noget fra nettet.

Efter vores lille shopping tur endt vi på Rungsted havn, for at spise på Wokshop, jeg havde hørt de skulle ha noget lækker mad, så det skulle prøves.

http://wokshop.dk/wokshop-rungsted-havn/


Likes

Comments

Jeg har det sidste stykke tid, set på disse to smukke ting, bl.a. disse øreringe fra ZARA. Disse øreringe har jeg ventet længe på.

Jeg fandt øreringene på deres hjemmeside for noget tid siden, så dem måtte jeg bare eje, sammen med denne flotte mørkeblå sweater med perler.

Jeg meget tilfreds med bestseller, så jeg køber meget af mit tøj derfra, også fordi det er nemt at handle og bestille ting fra internettet. Det er ikke særligt nemt at handle tøj eller generelt kigge i butikker, når man har en søn som ikke gider med ind i hvert butik, men som heller vil løbe rundt.

Udover det så har min kære søster forkælet mig med makeup fra Gigi Hadid nye makeup kollektion med samarbejde MAYBELLINE. Dem vil jeg glæde mig til, at afprøve. Jeg laver lige et lille indlæg og oploader nogen billeder, når jeg har taget makeuppen i brug.

Men i hvert fald vil jeg lige vedhæfte links til øreringene og perlesweater:

Perle øreringe fra ZARA - HER

Blå perlesweater fra BESTSELLER - HER

Likes

Comments

Som jeg skrev i min tidligere blog indlæg, så skulle jeg jo opereres for brok som jeg havde fået efter jeg har født Noah.

Jeg skulle selvfølgelig faste dagen op til operationen også skulle jeg tage 5 tbl. smertestilling, så jeg var forbyggende når jeg vågner op fra narkosen. Operationen tog ca. 1 time og det var en kikkertoperation. Som man kan se på billederne er jeg blevet 3 ar rigere. Min egen-læge skal fjerne suturer på den 10'ende dag.

Det var ikke så rart at vågne op efter narkosen, da jeg desværre havde for lidt ilt i blodet, så jeg var ikke til få kontakt med, så lægerne måtte ryste i mig for, at få mig i kontakt igen.

Jeg kom ud omkring kl. 13 tiden og her var jeg helt væk. Så først en time efter var jeg mig selv igen, og kunne åbne mine øjne og ikke mindst snakke igen. Jeg fik lidt mad og drikkelse, og en masse smertestillende, da jeg havde rigtig mange smerter

Jeg fik dog til gengæld en god omgang cocktail medicin med hjem.

Vi var klar på at det vil være svært at holde Noah væk fra mig, da jeg de næste 14 dage ikke kan bære ham og han ikke må komme for tæt på min mave.

Så jeg bor lige pt. hos min mor weekenden over til en omgang kærligpleje, mens Noah er hjemme i København med sin far. Det har været utrolig hårdt for mig, at ikke have Noah ved min side 24/7 som jeg nu plejer. Men heldigvis kommer de imorgen, også skal min lille trold ellers bare have det største og en masse kys - Årh hvor jeg dog glæder mig til, at se ham!

Der skal bare hygges med god mad, lørdagsslik og masser af tegnefilm. 

Ha en dejlig weekend og god aften.

Nu vil jeg ligge mig til at sove.Likes

Comments

Jeg har tænkt en del over, m jeg skulle dele denne oplevelse med omverden, men nu har jeg bestemt mig for at gøre det. Jeg har jo fået Noah med kejsersnit, efter eget valg. Jeg skulle gemmen en masse undersøgelse under min graviditet, for at få lov til at få kejsersnit.

Efter jeg har fået Noah havde jeg en del ondt i mit ar, efter mit kejsersnit, og jeg kunne ærligtalt ikke forstå hvorfor det gjorde så ondt. Jeg kunne ikke have bukser på eller andet stramt uden det gjorde ondt.

Efter 8 måneder tager jeg en tur til min læge, som godt kan mærke at der er en lille bule. Så min læge sender mig videre i systemet, til en anden undersøgelse, for se hvad det skulle være. Jeg har en masser forskellige ting i mine tanker.

Jeg fik tid hos en ultralydsklinik, og her fik jeg at vide, at jeg havde en brok under mit ar AV tænkte jeg bare, for pokker da også altså! Jeg tog forbi min læge igen, og denne gang skulle jeg forbi en kirurg, som skulle afgøre om jeg skulle opereres. Der gik ikke længe før jeg fik en besked om, at jeg skulle opereres, fordi jeg havde fået en lyskebrok - AV!

Jeg er meget nervøs, fordi man ikke rigtig ved hvad der skal ske, selvfølgelig har jeg fået et brev om hvad der kommer til ske osv. men alligevel. 

Jeg kan de første 14 dage ikke bære noget, udover 1 liter mælk i hvert hånd, det bliver godt nok svært, da jeg ligesom har Noah som er meget mor syg, og ikke at kunne bære ham eller give ham et dejlig kram, gøre mig godt nok ked af det! Men man kan ikke andet end, at se på det fra den lyse side. Jeg håber det kommer til at gå godt. 

Hvad med jer? har i selv valgt kejsersnit eller skulle ha kejsersnit fordi jeres baby lå forkert? og hvor lang tid efter havde i ondt?

Likes

Comments

Min kære søster er blevet færdigudannet vippetekniker. Da hun drømmer om, at blive selvstædig med egen salon i fremtiden. Hun laver virkelig smukke vipper, og gør det lige pt. til en fair pris.

Så hvis du vil have lange fyldige smukke vipper til julen og nytår, så book din tid hos hende.

PRISLISTE:

Single lashes 200,-

Mix lashes 250,-

Volume lashes 300,-

opfyldning 150

Book din tid på Instagram Sazi_lashes og følge hende for flere oplysninger.


Likes

Comments

I dag vil jeg fortælle lidt om hvad det vil sige at have et ørebarn. Først gang Noah havde mellemørebetændelse var da, han var 8 måned gammel. Da aller første gang han var syg, og som forældre så bliver man jo bekymret, for hvad ens lille trold fejler?

Her har Noah siden haft mellemørebetændelse hele tiden med korte mellemrum. Vinteren er ikke vores ven, her skal vi passe på med ikke at glemme huen, eller blive koldt om fødderne, også have varm tøj på.

Jeg vælger uld som undertøj, og det samme gør jeg også med sokker.

Såsom svømmehal er heller ikke godt, da det let kan give mellemørebetændelse hos Noah, fordi han får vand i ørene.


Gode råd til forbygge mellemørebetændelse.

Personligt undgår jeg komælk, her har jeg oplevet at, når Noah ikke får mælk så får Noah ikke tilbagevendende mellemørebetændelse. Istedet for mælk, får han mandelmælk.

Hygiejne er meget vigtigt, især en god håndhygiejne, det samme med alt legetøj, dørhåndtag og andre ting som ens barn kommer i berøring. Sutten kan også være en bakteriespredere, men som skal bruges når ens barn skal sove, eller er ked af det.

Fornuftig påklædning såsom varmt fodtøj, samt en god varm hue. Når barn får mellemørebetændelse, er det vigtigt at undgå smerter i kulden fra deres øre.

De sidste par dage har Noah været rigtig ked af det inden senge tid og han vil ikke sove. Hver gang han skulle ligge ned begyndte han at skrige, og han blev ved med at sige av av og stikke sin finger i ørene.

så med det samme tænkte jeg, at det er mellemørebetændelse, og jep efter at ha været en tur forbi lægevagten viste det sig ganske rigtigt, at min lille trold har mellemøresbetændelse.

Vi er i gang med en behandlingsforløb med antibiotika.

Nu skal Noah ligges i seng og sove, så han kan få sin søvn som han har behov for.

Nu vil min mand og jeg sidde og se "Kender du typen" 

Nat nat. Likes

Comments