Idag var jag med om en situation. Var på minträningsanläggning och tränade, insåg när jag kom dit attjag glömt mitt lås, som annars ligger så fint i mina träningsskor.  Jag går oftast dit med mina fina rosa skor i handen redan ombytt och klar. Jag tar ett av alla de skåp som finns inne iomklädningsrummet och hänger in min jacka. Skorna låter jag stå kvar på golvet,med tanke på det slaskiga vädret. Eftersom jag nu var utan lås och det baravara fem minuter kvar till mitt pass skulle börja, så bestämde jag mig heltenkelt för att lämna min jacka vind för våg där inhängd i skåpet.

När passet är slut armbågar jag mig ut ur träningslokalen,då ett nytt gäng stormar in för nästkommande pass. Väl tillbaka inne iomklädningsrummet ser jag en kvinna som är på väg att LÅSA det skåp där jag hängtin min jacka. Det visar sig att när hon kommit för att träna är alla skåpenupptagna och antagligen också låsta, förutom just det skåp där jag hängt in min jacka. Anledningen till det vet ni ju redan. Hon har nu alltså tagit ut mig jacka lagtdet på bänken nedanför några av de andra skåp och istället stuvat in sina saker. Här kännerjag mig frustrerad! Är skåpet upptaget, så är det väl upptaget. Vare sig det ärlåst eller inte? Nu skulle jag ju gå, så drog på mig skorna, jackan, muttrade lite ochskyndade därifrån.

Hur hade ni reagerat? Vad är okej och inte okej i en situation som denna?

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haft en härlig dag ute i snön. Vi tog en skotertur. Packade matsäck och åkte och grillade korv, så nu stinker vi grillrök. Men vad gör det? Finns ju ingen mat som smakar så bra som den man äter ute. Härligt att kunna vara ute på vinter och njuta av den årstiden också. Jag tycker verkligen om vintern. Många som bara förknippar den med kyla och rusk, men jag längtar alltid på hösten efter den vita snön. Någon mer som tycker om vintern? 

Nu står grabbarna i köket och fixar middag, vilken lyx. Här sitter jag i soffan och bara njuter. Det blir ryggbiff med rotsaksgratäng och en mumsig fetaostsallad. 

Likes

Comments

En dröm för badrummet. Otroligt fin tvålpump i marmor, antingen i koppar eller mässing. 

Hittat dessa på ​Boligheter. 

Likes

Comments

En klassisk måndag, med så där lagom mycket måndagsångest. Det blev en seg (lång) dag idag. Ligger helt utslaget i soffan nu. Lagom perfekt till Idrottsgalan. Idrottsgalan som är ett måste denna trötta måndag. Det är så taggande att se alla dessa duktiga och talangfulla idrottskvinnor och män. ​Jag har iaf gjort mig förtjänt av soffan nu, tog ett snabbt skidpass direkt efterjobbet. Ett stakpass ca 9km. Lite lagom långt. 

Likes

Comments

Lite konstigt känns det att efter tre års studier gå tillbaka till jobbet i morgon. I och för sig har jag ju jobbat lite hela tiden under studietiden, men ändå märkligt att komma tillbaka. I bästa av världar så önskar jag så klart att jag skulle gå upp i morgon bitti och få gå till ett annat jobb. Ett som är relaterat till min examen. Har sökt jobba som bara den och fortsätter med det. Alla får hålla tummarna. Fast ändå skönt att ha någonstans att ta vägen i morgon bitti och inte behöva sitta hemma​. Nu ska jag ladda inför den kommande jobbveckan. Likes

Comments

Hittade denna fantastiska vas. Den kommer från Kähler, men finns tyvärr inte att köpa i butik längre. Känns som ett sånt där måste ha! Får tillbringa de kommande veckorna på Tradera i hopp om att någon säljer en där. ​

Likes

Comments

God morgon! 

Äntligen lördag morgon, underbart. Vi har en lugn morgon och har ätit en sen frukost  med nybakat bröd.  Härligt att solen valt att titta fram idag. Det får bli en dag ute i det fina vädret.. 


Likes

Comments

En konstig känsla. En lättnad samtidigt som en tomhet. Trodde jag skulle vara så mycket gladare, kanske till och med lycklig. Inte då. Nyss gått min sista dag i skolan, efter tre års slit. Tre år företagsekonomi och en kandidatexamen senare, så är jag klar. Jag är klar! Ny utexaminerad. 


Likes

Comments