Tips till att bli rik - är jag det?

TIPS

Hej på dig som kikar in här, är oroligt glad över att du tar dig tiden för det💓

Något ALLA är beroende av, (om du inte är det så vill jag fråga om du ens är människa?) Nej men går det att vara lycklig utan pengar?går det och vara utan pengar just nu i den värld vi lever i? Det mina vänner ska jag ta reda på nu. jag ska slänga iväg mitt bankkort i 2 veckor, ni kanske tänker 2 veckor Nora? seriöst? men jag ska inte använda mitt bankkort på 2veckor. Ska heller inte köpa extra internett via telefonen. ungefär som en minde variation utan bank detox. Sen efter de får vi se tills när jag verkligen behöver det. så jag ska fortsätta så länge jag kan! Vad tror ni? jag tror möjligtvis att jag kommer klara det längre än en månad. Ska börja att verkligen göra en budget och tänka över vad jag köper. vad jag behöver och vad jag vill ha.

självklart ska man unna sig lite då & då, men det kanske mammsen ställer upp på;) en fika på stan tackar man väl inte nej till;)

Men slänger in en sån här - TIPS TILL ATT BLI RIK

1. starta eget företag - använd din fantasi och bilda och skapa ditt egna företag

2. Ha rika föräldrar

3. Spela på lotto

4. Gift dig jävligt rik

Ja ni ser? om ni har dessa delar i livet kommer ni aldrig gnälla om pengar? hur skönt? Nej men hörni. Vad jag tror och mina åsikter genom alla dessa frågor. (kan man vara lycklig utan pengar) Det finna alltid möjligheter till att må bra. man måste bara se chanserna. kanske har man inte dyraste michel kors väskan eller skorna som kostade 1000kr, eller kanske hästen med bäst stam för hundratusen. Men om man verkligen vill ha något i livet så tror jag faktiskt att kämparglöd hjälper ovs vad du vill nå får mål. Men vi människor är ju såklart experter att trycka ner oss själva och alltid jämföra oss med andra individer. tråkigt nog:( men jag tror absolut tt man kan vara super dunder lycklig utan att ha pengar inblandat. men om jag tänker hur jag lever nu så skulle jag inte kunna göra det eftersom jag vet redan hur det känns att kunna ta sig hem utan att känna att man inte har råd att betala hyran eller jag vet att om jag himlar med ögonen extra mycket för mamma och pappa så kanske jag får just dom skorna. bortskämd? jag skulle kalla mig bortskämd. men om jag nu JÄMFÖR mig med andra människor så blir svaret ett rakt och ärligt NEJ.

Gillar

Kommentarer

Bella t
,
Fast iom att du bor hemma så tror jag ju inte att det blir ett lika stort problem som om du bott själv. problem som skräpmat och annat skit minskar ju eftersom föräldrarna köper hem sånt oavsett 👍🏼 En tanke bara men lycka till!
nnybg
nnybg,
Absolut, tipsen är mest lite ironi;)
nouw.com/nnybg
Bella t
,
Jo de förstod jag! (Eller ja jag hoppandes iaf på de!) menade mer de med en "bankdetox" 👍🏼

INSTAGRAM @nora.nyberg

SNAPCHAT: noranybergYOUTUBE: Nora Nyberg FACEBOOK: Nora NybergKONTAKTA MIG : [email protected]