FATTAR INGENTING - helt tom

Måste börja detta inlägg med att säga hej! hur mår ni? jag iallafall är så sjukt trött blev lite senare än vanligt igår..hehe. Hade iallafall ganska mysigt. Men annars så rullar livet på vare sig jag vill det eller nitet. Ni vet ju hur mitt humör kan vara ibland. Farmor och farfar kom idag då vi ska fira mig eftersom jag fyller år på tisdag, tror jag nämt det i snart varenda inlägg på senare tiden.

Just nu sitter jag framför en brasa och bara blundar, vet inte vart min trötthet kom ifrån. känns som jag kommer somna vilken sekund som helst. har sånna dagar då jag bara inte orkar någonting. igår va jag på middagsdejt med min bästa killkompis jocke, vi käkade thaimat...eller om det va kina mat? hmm. va super mysigt och behövde verkligen han just nu. Eftersom han fyllde år för någon dag sen så bjöd jag honom.

Idag har jag verkligen inte mycket på schemat, en sak jag måste göra är att plugga matte då jag har prov på torsdag och som det ser ut nu så fattar jag verkligen INGENTING. helt tomt i skallen.

Fick en så sjukt gullig liten blomma utav farmor idag som hon hade köpt. älskar vanliga spontan köp. en av det bästa sakerna som finns.


Gillar

Kommentarer

INSTAGRAM @nora.nyberg

SNAPCHAT: noranybergYOUTUBE: Nora Nyberg FACEBOOK: Nora NybergKONTAKTA MIG : [email protected]