5 viktiga saker att tänka på

TIPS

Hej du som sitter framför datan, mobilen eller något som har med teknik att göra! Efter du lämnat min blogg vill jag att du försöker att tänka på dessa saker.


1. Försök att inte döma någons beteende. Något jag har verkligen lite problem med. Alltså om det finns en person som söker uppmärksamhet dag in och dag ut. som skriker eller bara vill få sin röst hörd så kanske just den personen inte har fått den uppmärksamheten den behöver under sin barndom. Eller om man beter sig på ett visst sätt så kanske just han eller hon inte har fått samma uppfostra som just dig

2. Gör ingen stor grej utav bög/lesbisk/ fet eller smal. Det är vi som kommer att forma barnen i framtiden, det föds ju inte smartare barn i något annat land, allt hänger på oss. Om du och din bästis sitter och stålkar upp en person på insta och sen säger hon eller han - Hon är lesbisk. Alltså det är lika som att säga - Hon är straight. Man ska verkligen inte göra en stor grej utav de. det ska vara naturligt.

3. Alla är olika. Alla ser verkligen inte världen på samma sätt som du (inspiration ifrån SKAM, noora&Sana) hehe..

4.Vi har bara 1 liv. Så sant som det är sagt, och alla är nog medvetna om det men ville påminna för dom som glömt det.

5. Ta inte åt dig så mycket. Vet att detta är sjukt personligt men, om du råkar slänga ut dig någon kommentar någon gång så kanske du glömmer det på en gång men någon vecka senare är den någon som slänger ut exakt samma kommentar fast riktat mot dig och du mår dåligt över de. behandla andra som du själv vill bli behandlad.


(bild från när jag övnings körde)

hoppas ni fått en liten tanke ställare eller liknande. Vet att dessa tipsen är så sjukt vanliga, men eftersom dem är så vanliga varför gör vi inte något år saken och följer dem?

Gillar

Kommentarer

INSTAGRAM @nora.nyberg

SNAPCHAT: noranybergYOUTUBE: Nora Nyberg FACEBOOK: Nora NybergKONTAKTA MIG : [email protected]