Helt sinnesrubbat vad jag är sugen på att tatuera mig nu, synd att man inte har pengar för det.
Blir nog nån tatuering nu när jag snart kirrat helgjobb!
Längtar. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yes, sitter här med läxor. Ja, jag tog studenten men sumpade några betyg, fick chansen att fixa dom och jag tog den! :)
Men vad gör det, känner mig inte redo att flytta upp till Umeå ännu ändå, även fast det är de jag har längtat efter och det är bara ett halvår jag ska plugga.
Men somsagt, ska skriva ett personligt brev. Ett som ska sälja en, som en träning till när man ska söka jobb. Men hur ska man kunna sitta och skriva bra saker om sig själv när självbilden och självförtroendet inte är på max?
Är nog som min lärare säger, vi är väldigt fega på att prata bra om oss själva, istället för att överdriva är vi väldigt duktig på att underdriva! :)
Iallafall så har jag svårt med det och det ska in imorgon. Känner att tidsbristen för att vara mindblocked sätter mig under stress..
Vi får se hur detta går! Skulle behöva en vän som satt och sa vad man var bra på nu. Haha :)

Hösten närmar sig med stormsteg märker jag, iaf när jag står och skakar som ett asplöv medans jag väntar på morgonbussen.
Gillas inte, för mig får det gärna vara sommar i några månader till!
Men får hoppas på en fin höst, och en kort vinter. :)

Nu ska jag fortsätta med mitt personliga brev.
Hälsar er alla söta en trevlig kväll!

Likes

Comments

Den 3e april, tog jag mitt pick och pack. Satt mig på tåget mot Boden, med så mycket pirr i magen så jag trodde jag skulle kräkas.
Den 4e april, sisådär 7 på morgonen kom jag fram till min slutstation. Min väska vägde ton kändes det som, eller så var det för att jag var helt utmattad efter resan men jag släpade den ner för trappen och upp för nästa. Satt mig i väntrummet med dig i luren. '' jag är snart framme, du ser nog min buss snart'' Vänder mig om och ser hur den kör in.
Jag kände att jag vågade inte sitta här, jag ville gömma mig nånstans, gå under jorden ungefär.
''Det kan inte ha varit mig han sett när han bodde här'' Det enda som snurrade i mina tankar.
Jag såg dig genom fönstret och det var som att jag tappade andan, du kom in och jag hade dig fortfarande i luren. Våra blickar möttes och jag sa hejdå i telen, helt mållös och överlycklig.
Enda sen den minut, har jag vetat att du är den enda jag velat ha. Vi är så lika varann, tänker likadant. Visst det kanske inte är så bra alla gånger men för det mesta, för jag behöver nån som är likt mig för att ens förstå mig. Vilket du gör mer än någon annan nånsin gjort, mer än vad min egen mamma gör.
Vi har haft våra tjaffs, men vi har alltid löst det och vi båda mår så jävla piss när vi väl tjaffsar.
Du stöttar mig i allt, likaså jag dig. Har alltid din rygg och så kommer det vara så länge jag andas. Även om det skulle ta slut, så skulle jag finnas där.
För du fyller ett sånt stort hål i mitt hjärta bara genom att finnas här.
Jag älskar dig hjärtat.
Om en halvtimme har du varit min i 4 månader, och fler ska det bli.


Min kärlek. <3

Likes

Comments

Lanade Dead Island för några dagar sen ju, älskar spelet kan jag ju säga.
Dom här dagarna som varit har jag egentligen bara spelat och tagit det lugnt.. HoN och LoL som vanligt, haha.. 

Sådär gåre när man kör opsupport! ;) helt ärligt, helt kär i Sona. 

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit ganska så jobbig då min älskade hund har varit typ dödssjuk. Hon hade fått en fästing nån dag innan som jag tog bort och helt plötsligt blev hon jättedålig, ungefär en dag efter. fick åka in 2 dagar till veterinären innan jag fick reda på vad det var. Hon hade fått hjärnhinneinflammation via borrelia. Så nu går hon på medicin och ni vet ju vad jag tycker om veterinärer med tanke på senaste inlägget, och har nu fått räkningarna efter tre dagars visit dit. över 6000 kr. Som tur är har jag henne försäkrad så det minskar ganska rejält. Men ändå, 6000 kr?! och då räknar jag inte med medicinen som också gick på nästan 300 kr. Förjävligt! Men ja, jag hade tänkt åka till Umeå den här helgen men eftersom Bixi fortfarande medicineras så vill jag hålla mig hemma med henne, tar med henne och drar och lanar hos bror istället. Har beställt hem Dead Island så får se om det är något att ha och just ja, jag älskar webhallen! Dom är grym, supersnabbleverans.. liksom beställde igår och fick idag, även att dom inte är så dyra. :D
Det har varit fulväder hela veckan så idag blir det nog bara tvmys med älskling och sedan gibba lite HoN.
Men ni får har en fortsatt trevlig helg! :)
Likes

Comments

Drar en tvådagars nu, brukar faktiskt inte klara det för jag blir så bakis, haha! :) 
Men nuså, känner mig lite smådålig men jag överlever. Ska även bli utgång, vilket var typ ett halvår sen jag var sist eller nåt. 
Krogen är inte min grej, är mer för hemmafester då. :) 
Men ja, det här ska bli skoj! 

Maria och jag igår, lite sådär småfulla! :) 

Likes

Comments

Det är så sjukt, satt och pratade med några i familjen idag om hur dyrt det är om man inte försäkrat sin hund om den blir sjuk eller skadar sig.  Jag har då min hund försäkrad men ja, om man inte skulle ha det.
Bara för att åka in och undersöka går ju på minst 500 kr.
Sedan tillochmed katter och andra smådjur kan kosta multum för att t ex skickas in på nån liten operation.
Pengar som man inte bara kan kasta ut sådär. Helt sannslöst!
Och om man inte har det då finns det ju bara en väg kvar att gå. Avlivning? En frisk katt med ett brutet ben som kan fixas bara man spjälar upp det. Nej, ni måste åka in på en operation som ligger flera mil bort som kostar ca 10-15 tusen.
Nej usch, veterinärer står inte högt i mina ögon. För det känns ju verkligen som att det är pengarna dom är efter och inte för att hjälpa de stackars djuren!
Dom kan ju iaf inte kunna kalla sig djurvänner.

Likes

Comments

Yes, äntligen. Studenten idag och har nog aldrig skrikit så mycket i mitt liv!
Allt var super förutom att någon snodde mitt goda vin! Men what to do, liksom! Tycker det även är ganska dåligt att polisen måste gå igenom väskan, kan dom väl lika gärna bara följa med och ta med dom ut dom som är drygt fulla.
Nepp, så jag miste mitt vin bara för att gömma det för snutarna. Elaka människor!
Men jaja, efter att ha haft nstan hela familjen samlad och en hel dag med huvudvärk pga förliten mössa så tänker jag krypa ner i mjukisar och ta det lugnt!
Och kan inte mer än tacka min kärlek för att han finns. PUSS! <3

<3

Likes

Comments

Har alltid undrat var min lycka finns, men nu har jag funnit svaret. I min prins.
Jag älskar dig. <3


Likes

Comments

Yes, närsom får jag ny tele. Äntligen, har känt mig ganska så handikappad den senaste tiden utan telefon kan jag lova.
Kärleken har dragit till stan och krökar med några kompisar, och jag sitter här.. haha.. fml. Nej men skönt ändå, blitt för mkt alkohol den senaste tiden känner jag.
Det är superfint väder ute så blir nog lååånglångprommis med min älskade vovve. Så skönt att solen håller sig uppe så länge nu :) Vintern är för kall, mörk och tråkig för min del.. USCH! Hade jag dock haft en skoter hade jag nog uppskattat snön mer. Det får dock bli när man skaffat sig riktigt jobb, haha ;)
Jaja, nu ska jag sitta och invänta telefon och lyssna på bra musik, sedan gibba lite d3 :)


Likes

Comments